kostas516 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Καλησπερα. εχω ενα connx 24αρι και ποτε δεν εχω δει ταχυτητες στο download μεγαλυτερες απο 300kb.Συμφωνα με τα χαρακτηριστικα της γραμμης μου επρεπε να κατεβαζω με πολυ παραπανω. DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Fast Downstream Rate: 18809 kbps Upstream Rate: 1023 kbps Downstream Margin: 9 db Upstream Margin: 10 db Downstream Line Attenuation: 5 db Upstream Line Attenuation: 0.5 db Downstream Transmit Power: 12 db Upstream Transmit Power: 13 db Αυτα με ενα linksys wag200g. Αλλα και με το baudtech του ΟΤΕ το ιδιο γινεται.προσπαθω να βρω τι συμβαινει και δεν καταφερνω τιποτα. λογικα σθμβαινει κατι με το pc αφου συγχρονιζει τοσο καλα. επειδη ειμαι λιγο noobas με αυτα εχει καποιος καποια ιδεα?
SPANK Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Τα χαρακτηριστικά της γραμμής σου 18mbit ειναι πολύ καλα και θα πρέπει να εχεις ενα download κοντά στο 1.2 mb/s η και παραπάνω Συνδέεσαι ασύρματα η ενσύρματα ? αν συνδέεσαι με wireless δοκίμασε με ethernet καλώδιο και δοκίμασε ξανα Δοκιμάζεις να κατεβάσεις με torrents ? Άρχισε να κατεβάζεις αυτο το αρχείο και δες με ποσο κατεβάζει (οσο κατεβάζει απο εδώ αυτη ειναι και η πραγματική ταχύτητα σου)
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Η δοκιμασε να κατεβασεις καποιο αρχειο απο www.apple.com με καποιο downaload manager επισης οπως ειπε ο spank θα μπεις με καλωδιο. β.θα κλεισεις firewall. γ.κλεισε το wireless μην σε κλεβει κανεις. δ.οταν κανεις το τεστ δεν θα ειναι αλλος συνδεδεμενος πανω και το βασικο θα εχεις κλειστα torrents κτλ. Με τετοια γραμμη θα πρεπε να εχεις download speed 1.8 -2 mbyte/second
kostas516 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 οι ταχυτητες που αναφερω,τα 300kb,ειναι παντα απο ftp του οτε. σε torrents ειναι ακομα χειροτερα. συνδεομαι ενσυρματα με απενεργοποιημενο wireless απεργοποιημενα firewall και στο modem και στον υπολογιστη χωρις torrents και παλι τα ιδια. δοκιμασα και με ενα λαπτοπ που εχω και δεν αλλαξε κατι.
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 δοκιμασε απο αλλον Ftp με καποιον ftp client πχ filezilla.και απο Http με download manager αλλιως ζητα να σου κανουν την γραμμη Interleave μπας και στρωσει.
kostas516 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 τελικα το προβλημα ηταν απο τον οτε και αποκατασταθηκε. ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 μαλλον καμια αλλαγη καρτας η κανα reset την καρτα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Τα χαρακτηριστικά της γραμμής σου 18mbit ειναι πολύ καλα και θα πρέπει να εχεις ενα download κοντά στο 1.2 mb/s η και παραπάνω από που αυτό το συμπέρασμα, δλδ 1.2MB/sec και πάνω και όχι 1.8MB/sec πάνω κάτω? τι έχει το 1.2MB/sec που το βάζεις για κατώτατο όριο?
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 στην πραξη περιπου 100 kilobyte /mbit θα πρεπει να εχει.
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 116 το πρακτικο οχι το θεωρητικο 1024/8 =128 max θεωρητικο.συνηθως αν παιζεις στα 100 ανα megabit ειναι μια χαρα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 στην πραξη περιπου 100 kilobyte /mbit θα πρεπει να εχει. και ο συγχρονισμός στα 18mbit, από κι ως που 1.2MB/sec το πρακτικο οχι το θεωρητικο 1024/8 =128 max θεωρητικο.συνηθως αν παιζεις στα 100 ανα megabit ειναι μια χαρα το πράκτικό έγραψε ο Lost1...
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 αυτο δεν το ειπα εγω και ουτε ξερω γιατι το ειπε ο αλλος....οπως και στο Upload κλειδωνεις 1021 θα πρεπε να εχεις 128 αλλα τα 128 τα εχω περιπου με 1,2 mbit συγχρονισμο.τωρα για αυτο που λες ρωτα αυτον που το εγραψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα