Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η τιμή του δίσκου έχει μειωθεί και άλλο, και έχει πάει στα 123.24€ θα παραγείλω και εγώ τώρα γιατί μετά τον σεισμό που μόλις έγινε στην ινδονισία έχω την αίσθηση οτι οι τιμές θα πάρουν την ανιούσα (μακάρι να βγώ ψεύτης)

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

...μετά τον σεισμό που μόλις έγινε στην ινδονισία...

Ωπ, 8.7, λες να εχουμε τιποτα τσουναμι σε Μαλαισια και Ταιλανδη, δεν ειναι μακρια πλακα-πλακα! Δεν ξερω που ακριβως βρισκονται τα εργοστασια βεβαια και αν ειναι στις δυτικες ακτες ωστε να πληγουν αν γινουν τσουναμι. (Η Μαλαισια εχει βεβαια "ασπιδα" μπροστα της την Σουματρα, αυτη θα φαει την οργη τους αν γινουν :-( )

Ακομα και τα 123 βεβαια μου φαινονται πολλα αν σκεφτουμε τις περσινες τιμες (πχ 2ΤΒ με 60-65 ευρω), οποτε δεν μασαω (αν ειχα αναγκη χωρου ισως μασουσα βεβαια :whistle: ).

• Moderators
Δημοσ.

Απο το ιστορικο του skroutz φαινεται το χαμηλο τελη Μαιου στα 99 ευρω. Εκεινη την εποχη ομως ειχα παρει εσωτερικους 2ΤΒ με 60 ευρω. (εχω docking stations οποτε δεν αγοραζω εξωτερικους, σε αλλους ειναι χρησιμοι - καλη η τιμη αν τον χρειαζεσαι μην το συζητας)

Δημοσ.

Απο το ιστορικο του skroutz φαινεται το χαμηλο τελη Μαιου στα 99 ευρω. Εκεινη την εποχη ομως ειχα παρει εσωτερικους 2ΤΒ με 60 ευρω. (εχω docking stations οποτε δεν αγοραζω εξωτερικους, σε αλλους ειναι χρησιμοι - καλη η τιμη αν τον χρειαζεσαι μην το συζητας)

matrixxx μιας και το ανεφερες και με ενδιαφερει να αγορασω ενα docking station, με τη σκονη πως τα πανε; εχουν προβλημα οι δισκοι που ειναι ψιλοεκτεθιμενοι;

• Moderators
Δημοσ.

matrixxx μιας και το ανεφερες και με ενδιαφερει να αγορασω ενα docking station, με τη σκονη πως τα πανε; εχουν προβλημα οι δισκοι που ειναι ψιλοεκτεθιμενοι;

Κανενα απολυτως, φαντασου τι σκονη τρωνε οι δισκοι μεσα στα pc! (οταν υπαρχει ροη αερα σε αυτους με blower)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...