Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω τσιμπησα μια ψηφιακη! 80 ευρω κατω μου την εβγαλε με τον κωδικο! 30 ευρω κατω απο τη φθηνοτερη τιμη στο skroutz! την εβαλα και σε 3 ατοκες και μια χαρα. μονο αρνητικο οτι θα πρεπει να περιμενω μου ειπαν 10 εργασιμες για να την παραγγειλουν κι εκεινοι, που σημαινει δεν θα την εχω το πασχα που ηθελα. μικρο το κακο ομως γιατι την εψαχνα τη συγκεκριμενη λιγο καιρο τωρα παντου!!

θενξ!!

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειναι κανενας που να εχει ειδη στα χερια του τον συγκεκριμενο σκληρο να μας πει εντυπωσεις?

τον παρηγγειλα χθες και με φοβησατε με τα 2 τελευταια ποστ σας.

Δημοσ.

ειναι κανενας που να εχει ειδη στα χερια του τον συγκεκριμενο σκληρο να μας πει εντυπωσεις?

τον παρηγγειλα χθες και με φοβησατε με τα 2 τελευταια ποστ σας.

Παιδια,εγω εχω 2 ιδιους τετοιους σκληρους 1ΤΒ και ειναι μια χαρα, και σουπερ ταχυτητες απο την USB3.0

Δημοσ.

καθε φορα π βγαινει μια τετοια προσφορα ολο ψηνομαι αλλα επειδη ακομα την παλευω με τον σκληρο μου που εχω.. πειθω τον εαυτο μου να κανει υπομονη μπας και πεσουν παλι καπως οι τιμες.. παντως για τα τωρινα δεδομενα στα 127 ευρω ειναι μια χαρα προσφορα αυτη του ελεκτρογουορλντ

Δημοσ.

η τιμή για τον δίσκο είναι ίσως η πιο χαμηλή στην ευρώπη. στο amazon βγένει περί τα 130, κάπου τόσο θα βγεί και απο γερμανία. για κριτικές δείτε και εδώ

τελικά οι τιμές τον δίσκων πότε θα κατέβουν?

Δημοσ.

η τιμή για τον δίσκο είναι ίσως η πιο χαμηλή στην ευρώπη. στο amazon βγένει περί τα 130, κάπου τόσο θα βγεί και απο γερμανία. για κριτικές δείτε και εδώ

τελικά οι τιμές τον δίσκων πότε θα κατέβουν?

αν θα κατεβουν ποτε ειναι η κρισιμη ερωτηση fear.png

Δημοσ.

αν θα κατεβουν ποτε ειναι η κρισιμη ερωτηση fear.png

Με τις τιμές που ανακοινώνει η Intel για τους νέους SSD, θα κάνουν τρελή βουτιά!

Δημοσ.

Μακάρι, γιατί εγώ έχω απογοητευτεί.

Πήρα δίσκους απ' το Amazon και τώρα δεν έχω πρόβλημα, αλλά οι εδώ τιμές είναι καρφωμένες στο ταβάνι απ' ότι φαίνεται. :mad:

Δημοσ.

πρέπει να είμαι πολύ τρελός που σκέφτομαι να κάνω raid1 αν βρω κάποιους σε ικανοποιητική χωρητικότητα και τιμή! και χρειάζομαι και έναν εξωτερικό 2tb

• Super Moderators
Δημοσ.

Οφτόπικ

Για όποιον ενδιαφέρεται για εσωτερικό σκληρό, σήμερα έχει προσφορά το e-shop τον WESTERN DIGITAL WD20EARX 2TB CAVIAR GREEN SATA3 στα 117 ευρώ.

http://www.skroutz.gr/s/334122/Western-Digital-Caviar-Green-Desktop-2TB-3-5.html

προτιμώ να δώσω ελάχιστα παραπάνω από το να πάρω κάτι από το eshop...

Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα :-) . Απλά είδα την προσφορά, και είπα να την αναφέρω σε ένα topic που γίνεται συζήτηση για εξωτερικό μεν, σκληρό δε.

• Moderators
Δημοσ.

http://www.skroutz.g...op-2TB-3-5.html

προτιμώ να δώσω ελάχιστα παραπάνω από το να πάρω κάτι από το eshop...

Ποσο μαλλον να δωσεις 5 λιγοτερα! (112 € τελικη)

http://www.amazon.co...33542888&sr=8-3

:-)

Απλά είδα την προσφορά, και είπα να την αναφέρω σε ένα topic που γίνεται συζήτηση για εξωτερικό μεν, σκληρό δε.

Εμ, ελα που δεν ειναι προσφορα. ;)

Δημοσ.

Αν λάβουμε υπόψιν πως από 179 ευρώ, δίνεται 117 ευρώ, τότε είναι προσφορά. Αν λάβουμε όμως υπόψιν και τα άλλα καταστήματα, τότε παύει να είναι προσφορά, και θα το χαρακτήριζα (μέχρι και) ως εξαπάτηση.

Ευχαριστώ για τις υποδείξεις/παρατηρήσεις σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...