SATELLITE Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 με χρήση του κωδικού RFV18307, υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι σε χαμηλώτερες τιμές σε σχέση με τους άλλους. πχ Western Digital My Book Essential USB 3.0 2TB στα 127,96 € σκρούτζ απο 144€, amazon ~ 150€ Lexar S70 16GB στα 15,74€ σκρούτζ 21€ υπάρχουν και άλλα πράγματα, εμένα αυτά με ενδιέφεραν.
default Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Ασχετο αλλα αν εχει δει κανενας την διαφημηση του Κοτσοβολου οπου λεει οτι εχει εκπτωση -25% σε ηλεκτρικες μικροσυσκευες αυτο πως δουλευει? Βαζεις κωδικο η εχουν υπολογησει την εκπτωση ηδη? Γιατι αν συμβαινει αυτο τοτε η εκπτωση ειναι μουφα διοτι σε καποια προιοντα που με ενδιαφερομουν οι τιμες ειναι ιδιες με του σαββατου.
SATELLITE Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Ο κωδικος για ενα πελατη δεν ειναι? για όλους είναι
kjtzemis Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 ξερει κανενας μεχρι ποτε ισχυει αυτη η εκπτωση?και εμενα ο εξωτερικος 2tb με ενδιαφερει περισσοτερο. επεισης επειδη (νομιζω, δεν θυμαμαι με σιγουρια) εδω στα γιαννενα που μενω εχουμε καταστημα electroworld μπορω να το παραγγειλω και να παω να το παραλαβω απο το καταστημα? Υ.Γ.επεισης με εγγραφη στην σελιδα σας δινει και κωδικο για εκπτωσεις πρϊοντων, δεν ειναι απαραιτιτο να χρησημοποιειθει ο ο κωδικος που εδωσε ο φιλος παραπανω. Υ.Γ.2.αλλη μια ερωτηση που εχω, εχω βαλει καποια πραγματα στο καλαθι και λεει στο καθενα αμεσα διαθεσιμο, υπαρχει περιπτωση να μην υπαρχουνε?
FiKiFiKi Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 ξερει κανενας μεχρι ποτε ισχυει αυτη η εκπτωση?και εμενα ο εξωτερικος 2tb με ενδιαφερει περισσοτερο. επεισης επειδη (νομιζω, δεν θυμαμαι με σιγουρια) εδω στα γιαννενα που μενω εχουμε καταστημα electroworld μπορω να το παραγγειλω και να παω να το παραλαβω απο το καταστημα? Υ.Γ.επεισης με εγγραφη στην σελιδα σας δινει και κωδικο για εκπτωσεις πρϊοντων, δεν ειναι απαραιτιτο να χρησημοποιειθει ο ο κωδικος που εδωσε ο φιλος παραπανω. Υ.Γ.2.αλλη μια ερωτηση που εχω, εχω βαλει καποια πραγματα στο καλαθι και λεει στο καθενα αμεσα διαθεσιμο, υπαρχει περιπτωση να μην υπαρχουνε? Ισχύει έως και 08/04/2012 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Για τρόπους και κόστος παραλαβής κοίτα εδώ: http://www.electroworld.gr/site/faqcontent.jsp?cmsid=1582
kjtzemis Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Ισχύει έως και 08/04/2012 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Για τρόπους και κόστος παραλαβής κοίτα εδώ: http://www.electroworld.gr/site/faqcontent.jsp?cmsid=1582 μολις τωρα εκανα την παραγγελια, παρηγγειλα τα παρακατω: http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10100077 http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=81961 και τα 2 μου βγηκανε στα 146Ε συνολο. εβαλα παραδωση εντως 7 ημερων για να μην χρεωθω μεταφορικα. πιστευω να μου τα φερουνε ετσι δεν ειναι?
kjtzemis Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 χαλάρωσεεεεεεε θα τα φέρουν ωραια περισσοτερο για τον σκληρο με εκαιγε γιατι ειναι φοβερη τιμη. μπραβο στον συμφορουμιτη που εκανε το τοπικ
hikesl Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Ασχετο αλλα αν εχει δει κανενας την διαφημηση του Κοτσοβολου οπου λεει οτι εχει εκπτωση -25% σε ηλεκτρικες μικροσυσκευες αυτο πως δουλευει? Βαζεις κωδικο η εχουν υπολογησει την εκπτωση ηδη? Γιατι αν συμβαινει αυτο τοτε η εκπτωση ειναι μουφα διοτι σε καποια προιοντα που με ενδιαφερομουν οι τιμες ειναι ιδιες με του σαββατου. Η έκπτωση είναι ήδη υπολογισμένη στο site.Έτσι την πάτησα με την προηγούμενη προσφορά για τις λευκές συσκευές.Μαύρο από μένα στο συγκεκριμένο μαγαζάκι.
SATELLITE Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 για τις αλυσίδες αυτές, αυτά που περιγράφεις είναι συνηθισμένο φαινόμενο. συνήθως οι προσφορές τους είναι ακριβότερες από τον ανταγωνισμό. αν δεν ψάχνεις να κάνεις συγκρίσεις την πάτησες δυστυχώς. Υ.Γ. Συμβαίνει και το εξής παράδοξο κάμποσες φορές. Όταν διαφημίζουν ένα προϊόν σαν προσφορά, είναι ακριβότερο από την τιμή που το είχαν στην σελίδα τους την προηγούμενη εβδομάδα!
Tsino Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μόλις παρήγγειλα και εγώ το δίσκο στα 128 ευρώ με το κουπόνι και δωρεάν μεταφορικά. Για να δούμε. Thanx στον topic starter
johnbond Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Ήμουν και εγώ έτοιμος να παραγγείλω έναν γιατί χρείαζομαι ένα δίσκο αλλά διαβάζω στο amazon πάρα πολλά παράπονα για νεκρούς δίσκους. Μάλλον δεν αξίζει.
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 και στο newegg διαβάζω μάλλον άσχημα σχόλια....ότι είναι αργό και έχει reading/writing issues κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα