Stavrakas13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Μου φαίνεται θα κάτσω όπως είμαι και θα ψαχτώ με την επιλογή προπληρωμής.
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 τσκ τσκ τσκ, σαν την Forthnet κατά καιρούς... δεν υπαρχει εταιρεια που να μην εχει περασει απο αυτο το κομματι.πες μου μια εκτος απο Otenet που δεν την θεωρω ιδιωτικη που να μην εχει εστω και καποια περιοδο προβλημα bandwidth. Μου φαίνεται θα κάτσω όπως είμαι και θα ψαχτώ με την επιλογή προπληρωμής. οποια εταιρεια και αν εισαι αν δεν αλλαξεις γλυτωνεις την γραφειοκρατια οπως και το να γινει κανα λαθος και να μεινεις χωρις νετ για τον α,β λογο.μικρη πιθανοτητα μεν αλλα υπαρκτη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 ασφαλώς, απλά θυμήθηκα posts που δεν καταλάβαιναν το πιτάρισμα κι όλα ήταν μια χαρά
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 ναι σου εχω πει ο καθενας αγοραζει την συνδεση με βαση τα κριτηρια που θελει.αν εγω την εχω για email μονο και πιτα να ειναι γιατι να με νοιαξει???το τι θεωρει ο καθενας καλη συνδεση ειναι υποκειμενικο.ο καθενας κρινει ζυγιζει αυτα που θελει και αυτα που εχει και παιρνει συνδεση.και αυτο ισχυει παντου.και στο εχω πει και με δικο μου παραδειγμα .δεν παιζω ποτε Online games δεν με νοιαζει δεν το καταλαβαινω σε σημειο που να με ενοχλει το πιταρισμα αφου η χρηση ειναι για Insomnia κτλ.επιλογες υπαρχουν απειρες εκει εξω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Ναι αλλά τα σουρσίματα δεν σε νοιάζουν για όλες τις εταιρείες, όχι μόνο μία, άρα ούτε για την Wind/Cyta υπάρχει λόγος αναβάθμισης Σίγουρα δεν σε νοιάζει βάση κριτηρίων σου, αλλά δεν λες μια γκόμενα ωραία όταν είσαι ποδόλαγνος και κοιτάς μόνο τα πόδια (ποοοο τι παράδειγμα ήταν αυτό), κρίνεις όλο το πακέτο, αλλιώς η κριτική είναι gtpk...
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Ναι αλλά τα σουρσίματα δεν σε νοιάζουν για όλες τις εταιρείες, όχι μόνο μία, άρα ούτε για την Wind/Cyta υπάρχει λόγος αναβάθμισης Σίγουρα δεν σε νοιάζει βάση κριτηρίων σου, αλλά δεν λες μια γκόμενα ωραία όταν είσαι ποδόλαγνος και κοιτάς μόνο τα πόδια (ποοοο τι παράδειγμα ήταν αυτό), κρίνεις όλο το πακέτο, αλλιώς η κριτική είναι gtpk... για την wind συγκεκριμενα οι μισοι λενε οτι ουτε καν σελιδα δεν ανοιγεις ευκολα.για την cyta ειπα οτι αμα αρχισει να γεμιζει θα χρειαστει αναβαθμιση.θα χρειαστει γιατι ακομα δεν εχω δει τιποτα τρελλα παραπονα.την wind για την ωρα κραζουν ολοι οχι για games αλλα και για surfing.η cyta αργα η γρηγορα θα γεμισει γιατι πανε παρα πολλα ατομα ολοταχος σε αυτην λογω της τιμης για αυτο την ανεφερα.συνηθως οπως ξερεις και εσυ το πρωτο σουρσιμο ειναι τα games που παραπονιουνται ολοι (αυτο που δεν παραπονιεμε εγω).το παραδειγμα σου σκοτωνει.αλλα ακομα και εκει αν εγω την βρισκω με τα ποδια της μονο γιατι να μην την εχω???χαχαχα.σε ολες τις εταιρειες θα βρεις μειον αυτο ειναι το σιγουρο οπως και σε καθε γκομενα απλα κρινεις τι θες πιο πολυ.συνηθως το να σουρνεται ενα game δεν σημαινει οτι κανει μη αποδεκτη μια συνδεση.το να μην ανοιγει ομως μια σελιδα σε νορμαλ χρονο δεν εννοω ναεισαι με τοχρονομετρο απο πανω τοτε σημαινει οτι το πιταρισμα ειτε με εξωτερικο ειτε και πολλες φορες του dslam οτι ειναι βαρβατο.και η cyta επειδη δινει και vdsl και γενικως εχει παρει πολυ κοσμο για αυτο ειπαμε οτι θα χρειαστει soon αναβαθμισεις.για το χρονο που εχει εδω εχει τραβηξει πολλους πελατες.η wind με αυτα που ακουγονται σιγουρα θελει fixing.αλλα οτι ολες εφαγαν φρικη καποια στιγμη και σουρνονταν απο λιγο εως πολυ αυτο ειναι δεδομενο.και ο οτε εφαγε σουρσιμο οχι με εξωτερικο αλλα με dslam κτλ οταν εδινε 2 Mbit αρυς που ολοι κατεβαζαν με 1 Mbit και λιγοτερο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 την wind για την ωρα κραζουν ολοι οχι για games αλλα και για surfing. και η Forthnet στα ίδια επίπεδα είχε φτάσει... το παραδειγμα σου σκοτωνει.αλλα ακομα και εκει αν εγω την βρισκω με τα ποδια της μονο γιατι να μην την εχω???χαχαχα. δεν έγραψα κάτι τέτοιο, έγραψα αυστηρά για την κριτική... σε ολες τις εταιρειες θα βρεις μειον αυτο ειναι το σιγουρο οπως και σε καθε γκομενα σίγουρα, αλλά αν είναι να κάνουμε τα στραβά μάτια για το αρνητικό να του κάνουμε σε όλες
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 και η Forthnet στα ίδια επίπεδα είχε φτάσει... δεν έγραψα κάτι τέτοιο, έγραψα αυστηρά για την κριτική... σίγουρα, αλλά αν είναι να κάνουμε τα στραβά μάτια για το αρνητικό να του κάνουμε σε όλες τι να σου πω.παιχνιδια δεν παιζω.ινσομννια μπαινω για την ωρα και Utube ακουω.παντα λεω και τα θετικα και τα αρνητικα.οπως και πχ για την cyta λεω οτι ναι ειναι πολυ φτηνη αλλα οτι δινει vOip με preconfigured εξοπλισμο για μενα τουλαχιστον δεν μαρεσει.αν καποιον δεν τον πειραζει αγοραζει.οπως και για τον οτε.λεω οτι εχει το πλεονεκτημα οτι οι τεχνικοι ειναι οτε οποτε τα φτιαχνουν πιο γρηγορα αλλα και οτι κανει μια περιουσια. η wind(τελλας ) κτλ για καποιο λογο κραξιμο τρωει απο παλια κριτικη θα κανω για ολους και ολα οπως εχω κανει για τα crypto που καιγοντουσαν το ενα πισω απο το αλλο οπως και το cl 110 που καιγοταν και αυτο.ειδες ποτε να πω το crypto το δινε η forthnet και εινα ιτελειο ρουτερ??απο τη ναρχη μεχρι και τωρα στο πατωμα το θαβω.
agligoros Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 ισως ειμαι λιγο εκτος θεματος.. αλλα μπηκα εχθες στην σελιδα στου ρουτερ(cyta μονο ιντερνετ εχω)και απνω απο το Bandwidth ειχε κ αυτο Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: ποτε εγινε αυτη η αλλαγη κ δεν πηρα χαμπαρι?? υ.γ Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 945 / 13.716 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 945 / 11.804
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 ισως ειμαι λιγο εκτος θεματος.. αλλα μπηκα εχθες στην σελιδα στου ρουτερ(cyta μονο ιντερνετ εχω)και απνω απο το Bandwidth ειχε κ αυτο Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: ποτε εγινε αυτη η αλλαγη κ δεν πηρα χαμπαρι?? υ.γ Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 945 / 13.716 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 945 / 11.804 sta thomson παντα υπαρχει αυτο και το max bandwidth και το bandwidth σκετο.το ενα ειναι το max attainable που το γραφουν αλλα ρουτερ.απλα δεν το ειχες προσεξει.σε ολα τα thomson υπαρχει ακομα και σε αυτα με custom firmware.
agligoros Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 sta thomson παντα υπαρχει αυτο και το max bandwidth και το bandwidth σκετο.το ενα ειναι το max attainable που το γραφουν αλλα ρουτερ.απλα δεν το ειχες προσεξει.σε ολα τα thomson υπαρχει ακομα και σε αυτα με custom firmware. τα παντα ολα εισαι ρε pouline. κοιτα να δεις φλασια που φαγα.θα ορκιζομουν οτι δεν υπηρχε πριν κανα 4μηνο. ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 οχι υπαρχει σε καθε Thomson.ακομα και σε custom firmware δεν εχουν λογο να το κοψουν.πχ σε μεναμε 784 Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1,316 / 17,424 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1,085 / 13,244 απλα πρεπει να πας στο details για να το δεις για αυτο μπορει να μην το ειδες στην αρχη
agligoros Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 οχι υπαρχει σε καθε Thomson.ακομα και σε custom firmware δεν εχουν λογο να το κοψουν.πχ σε μεναμε 784 Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1,316 / 17,424 Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1,085 / 13,244 απλα πρεπει να πας στο details για να το δεις για αυτο μπορει να μην το ειδες στην αρχη ξερεις γιατι λεω θα ορκιζομουνα... το νοεμβριο ειχα ανοιξει ενα θεμα για την ταχυτητα κ θυμαμαι που βαλα τα στοιχεια απο το ρουτερ.κοιτα http://www.insomnia.gr/topic/426271-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b4%ce%b5%cf%83%ce%b7-24mbit-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%b1/page__view__findpost__p__4387421 δεν ειχα ανεφερει πουθενα το Maximum Bandwidth γιατι απλα δεν υπηρχε στο ρουτερ μου(Thomson TG782). τι να πω..αρχιζω κ με φοβαμαι
poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 μπορει πραγματι μια στο εκατομμυριο επειδη η cyta τον παιζει να το πω χυμα να εχουν κοψει και αυτο στο παλιο τους firmware και στο καινουριο να υπαρχει.η thomson παντως το δινει οταν πας στα details.αμα δεν πας στα details δεν το βλεπεις.και επειδη εχουν περασει ουκ ολιγα thomson απο τα χερια μου 585 v7 658 ω8 784 780 787 σε ολα το εχω δει.ακομα και στα παλια που ηταν 530 546 536 υπηρχε.τωρα αν η cyta ζητησε το firmware με κομμενο και αυτο ε τι να πω.επειδη γενικως εχουν κοψει πολλα απο οτι εχω ακουσει για αυτο μην ανησυχεις.μπορει πραγματι να μην το ειχε και να εγινε κανα firmware και να το εχει τωρα.αλλα γενικα ακομα και σε custom firmware εχω δει να υπαρχει.πχ custom north america custom forthnet Κτλ κτλ.ενταξει ετσι και αλλιως δεν λεει κατι το max bandwidth.ειναι ψιλο useless για αρκετους λογους.μπορεις να δεις μερικα πραγματα και να καταλαβεις καποια πραγματα αλλα οκ αν ξερεις τα καταλαβαινεις και αλλιως οπως πχ αν η γραμμη κανει σκαμπανεβασματα στο margin .περα απο το margin το σκαμπανεβασμα στο margin φαινεται και στο max attainable.πολλες φορες πχ αν μια γραμμη ειναι χαλια θα δεις να συγχρονιζεις περισσοτερο απο το Max attainable ενω κανονικα γινεται το αναποδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα