Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν...

Έχω πάροχο αυτην την στιγμή την Forthnet και είμαι σε σκέψεις να το γυρίσω σε Cyta μιας και προσφέρει πρόγραμμα με 8mbps double play και δεν νομίζω να μου λείψουν τα επιπλέον 2mbps που έχω με την Forthnet(κλειδώνω στα 10+-)

Το θέμα μου είναι πως δεν ξέρω αν η Cyta είναι αξιόπιστη,μην την διαλέξω δηλαδή και έχω dc's κλπ συνεχώς.

Μια ακόμα απορία είναι αν θα συγχρονίζω και στα 8mbps που θα μου δίνουν,γιατί αν είναι να πάρω 8 και να είμαι στα 4-5 άστο..

Κατά τα άλλα οι λόγοι που μπήκα σε αυτήν την σκέψη είναι απλοί

Αν μπορώ να έχω 8mbps+απεριόριστες κλήσεις με 28 ευρώ τον μήνα το προτιμώ από το να έχω 10mbps(από τα 24)+απεριόριστες κλήσεις εσωτερικό εξωτερικό.

Θα ήθελα γνώμες παρακαλώ ^_^

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είμαι γ'αυτό και ρωτάω αν έχει κάποιος εμπειρία και ξέρει κατι παραπάνω να το πεί...

(βέβαια δεν αγνοώ τους περιορισμούς με τα Dslam κλπ)

Απλα ζητάω μια γενική γνώμη

Στην Forthnet δίνω 82 πάνω κάτω(δίμηνο)

Δημοσ.

Γενικά διαβάζω καλες κριτικές για την cyta οποτε σκέψου το αν σε συμφέρει, τώρα οπως ειπες και εσυ το ποσο θα συγχρονίζεις αν και θα ειναι κομπλέ η γραμμή κτλπ εξαρτάται απο αρκετούς παράγοντες οποτε δύσκολο ειναι να πάρεις σίγουρη απάντηση.

Καλύτερα βέβαια να σου που τα παιδιά που εχουν cyta και τις εντυπώσεις τους

Δημοσ.

Θα πάω και από κάποιον εκπρόσωπο/αντιπρόσωπο της Cyta απλά δεν το κόβω να παίρνω ειλικρινή απάντηση.

Δημοσ.

γενικά ότι λειτουργεί δεν το πειράζεις (βασικός κανόνας) αλλά επειδή ο λόγος είναι οικονομικός τότε καλά κάνεις. θα σου πρότεινα να δεις πρώτα αν σε συμφέρει το προπληρωμένο πακέτο της forthnet ώστε να μην μπαίνεις στη διαδικασία να αλλάζεις εταιρία

Δημοσ.

Δεν ξέρω που να βρώ προσφορές με προπληρωμή,έψαξα σε κάποιος τιμοκατάλογους στο site της Forthnet αλλά δεν έβγαλα άκρη

Δημοσ.

α.σε forthnet εχεις tdm telephony σε cyta ειναι voip

αυτο σημαινει τα παρακατω

α1.αν πεσει το ιντερνετ στην cyta χανεις το τηλεφωνο.

α2.το router Που θα σου δωσουν το παντρευεσαι.αν αλλαξεις ρουτερ χανεις το τηλεφωνο και δεν προκειται να σου δωσουν τα στοιχεια για να σεταρεις εσυ το voip σε οποιον ρουτερ θες..

α3.η forthnet δινει 6 Margin που εισαι λογικα .σε cyta Νομιζω θα εχεις παραπανω οποτε ισως κλειδωσεις λιγο παρακατω.β.γραψε λιγο τα χαρακτηριστικα της γραμμης μεσα απο τον ρουτερ και τι ρουτερ εχεις.

α4.στην forthnet βαζεις οτι ρουτερ θες.

α5.αν πεφτεις σε alcatel dslam μπορει να μπορεις να κερδισεις λιγο ταχυτητα ακομα για αυτο σου ειπα για τα χαρακτηριστικα της γραμμης.αν εχεις thomson στα details σου λεει και σε τι dslam πεφτεις.αλλιως θελει το dmt η το Orbmt

• Super Moderators
Δημοσ.

Στην forthnet πόσο δίνεις? Γενικά μην είσαι σίγουρος ότι θα πιάσεις και τα 8 στην Cyta.

από την στιγμή που η γραμμή μπορεί να πιάσει πιο πάνω από 8mbit, εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, τα 8mbit είναι κάπως "σίγουρα"...

δεν πάει αναλογικά του στυλ, αφού δεν πιάνω full τα 24mbit δεν θα πιάνω full και τα 8mbit...

• Super Moderators
Δημοσ.

το attainable rate είναι άψογο, μέγιστο θεωρητικό, αν έπαιζες και κάνα mbit πιο πάνω θα ήσουν άψογος...

το 1MB/sec το πιάνεις? αν ναι τότε δεν θα έφευγα μόνο και μόνο για να μην πέσω κάτω από το ψυχολογικό αυτό όριο :P

Δημοσ.

Ναι πιάνω μερικές φορές πάει και 1.1-1.2 όταν έχω συγχρονιστεί λίγο πιο ψηλά.

Ξέρω έχω σκεφτεί κ εγώ το ψυχολογικό όριο που λες δεν μπορώ να πω όχι :P

Δημοσ.

στην πραξη μια που την θεωρια who cares τα 10 mbit για 39 attenuation ειναι πολυ καλα και δεν το κοβω να πεφτει σε alcatel.

Δημοσ.

στην πραξη μια που την θεωρια who cares τα 10 mbit για 39 attenuation ειναι πολυ καλα και δεν το κοβω να πεφτει σε alcatel.

Όντως.Το margin δεν θα μπορούσε να έιναι λίγο πιο πάνω?5.9 δεν είναι λίγο ασταθές?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...