evoracing Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Καλησπέρα... Βρήκα ένα πακέτο με εικονίδια τα οποία είναι σε τέτοιο στυλ και θέλω να μάθω πως να κάνω και εγώ (άμα δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να τα κάνει μόνο του τότε στο photoshop) και να μένει το καλούπι ώστε να βάζω την εικόνα που θέλω από πίσω και να γίνεται κατευθείαν να μην χρειάζεται να το κάνω ξανά και ξανά... (Θέλω να κάνω τη σκιά τις στρογγυλές γωνιές και την γυάλινη όψη)
takis1984 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 το photoscape (είναι και free) κάνει αρκετά τέτοια κόλπα εύκολα ... αλλιώς photoshop αλλά πρέπει να το ξέρεις αρκετά καλά αλλιώς έμπλεξες
TheELF Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Χωρίς παρεξήγηση,αλλά αν ήξερες αρκετά καλά photoshop δεν θα ρωτούσες καν πως γίνεται,απλά θα το έκαμνες.
evoracing Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Όχι απλός είναι λίγο παλούκι και θέλω να κάνω κάνα 60 icons και ρώτησα μήπως υπήρχε κανένα πιο γρήγορο πρόγραμμα...
jim_p Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Στο photoshop θα φτιαξεις σκιες, γυαλαδες, γωνιες κλπ, θα τα κλειδωσεις να μην σβηστουν ή κουνηθουν και ενα layer ξεκλειδωτο θα το κρατησεις για να βαζεις την εικονα που θες για το καθε εικονιδιο. Οι γωνιες και η σκια ειναι υποθεση μισου λεπτου, αλλα δεν ξερω πως θα κανω τη γυαλαδα, αλλιως θα σου εκανα ενα psd και θα το ανεβαζα. Επισης, στο deviantart ισως βρεις το psd ετοιμo...
micos000 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μπορείς να κάνεις ένα action στο ps που να κάνει αυτό που θέλεις και απλά θα το εφαρμόσεις σε όσες εικόνες θέλεις ή θα το κάνεις μέσω του file->automate->batch σε όλα μαζί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα