Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπέρα μου.

Έχω ένα HP DV5, το οποίο αν και ανάβει το LED στην υποδοχή της εισόδου του τροφοδοτικού (στη μητρική..), δεν ανάβει καν. Το τροφοδοτικό είναι μια χαρά (το έλεγξα με πολύμετρο, καθώς και σε άλλο φορητό), δοκίμασα και άλλο φορτιστή, τίποτα.

Επόμενο βήμα ήταν η αγορά και αλλαγή μητρικής, όπου το αποτέλεσμα είναι πάλι ίσο με το 0. fear.png Το εσωτερικό φις είναι ξεχωριστό από την μητρική και στις μετρήσεις στο πολύμετρο λειτουργεί κανονικά σε όλες τις υποδοχές...

Το μόνο θέμα που δεν έχω καταφέρει να επιβεβαιώσω είναι η μπαταρία, καθώς είναι νεκρή και άκουσα (ξέρω, μπορεί και αρβύλα) ότι το συγκεκριμένο μοντέλο θέλει μία λειτουργική μπαταρία για να παίξει.

Έχει κανείς να προτείνει κάτι διαφορετικό, γιατί το βλέπω να εξφεντονίζεται από το παράθυρο;;; mad.png Όλες οι γνώμες είναι δεκτές!

Δημοσ.

αρβύλα! δεν χρειάζεται μπαταρία για να παίξει.

Αν άλλαξες μητρική όπως λες τότε το πρόβλημα μπορεί να εντοπίζεται στον επεξεργαστή. βγάλε την μητρική και βαλε μια ram και cpu-cpu fan και προσπάθησε να το ανοίξεις έτσι στον αέρα, αν είναι όλα ΟΚ θα γυρίζει η ανεμιστήρα της cpu

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...