vasilisbilias Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Γεια σας παιδεία θα ήθελα να μου πείτε πώς μπορώ να ενσωματώσω στο worpdress ενα forum το οποίο θα είναι για αγγελίες. Ευχαριστώ
inBlogger Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Βάζεις και phpbb3 και χρησιμοποιείς αυτό imho: http://www.e-xtnd.it/wp-phpbb-bridge/
@sterios Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δες λίγο για bbpress ή για το simple-press, είναι και τα δυο καλά plugins του wordpress, αλλά έχε υπόψη σου ότι καλύπτουν μόνο τις βασικές επιλογές ενός forum, μην φανταστείς ότι θα αντικαταστήσεις με τα αυτά, scripts που προορίζονται αποκλειστικά για forum (vbulletin - ip board - smf - phpbb κλπ). Αν θες ντε και καλά το forum σου να έχεις τόσες πολλές ρυθμίσεις και επιλογές τότε θα πρέπει να ψάξεις για bridge ανάμεσα στο εκάστοτε forum script (vbulletin - ip board - smf - phpbb κλπ) και το wordpress, αν και πάλι θα έλεγα ότι δεν θα πρέπει να έχεις πολύ υψηλές προσδοκίες (θυμάμαι ότι υπήρχαν πολλά bugs σε παλιότερες αναζητήσεις που είχα κάνει).
vasilisbilias Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δες λίγο για bbpress ή για το simple-press, είναι και τα δυο καλά plugins του wordpress, αλλά έχε υπόψη σου ότι καλύπτουν μόνο τις βασικές επιλογές ενός forum, μην φανταστείς ότι θα αντικαταστήσεις με τα αυτά, scripts που προορίζονται αποκλειστικά για forum (vbulletin - ip board - smf - phpbb κλπ). Αν θες ντε και καλά το forum σου να έχεις τόσες πολλές ρυθμίσεις και επιλογές τότε θα πρέπει να ψάξεις για bridge ανάμεσα στο εκάστοτε forum script (vbulletin - ip board - smf - phpbb κλπ) και το wordpress, αν και πάλι θα έλεγα ότι δεν θα πρέπει να έχεις πολύ υψηλές προσδοκίες (θυμάμαι ότι υπήρχαν πολλά bugs σε παλιότερες αναζητήσεις που είχα κάνει). δοκίμασα το bbpress αλλά δεν νομίζω να κάνει για αυτό που θέλω. θα προτιμούσα καλύτερα κάτι σαν phbbb (ζητάω πολλά εεεε)
nick_aster Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 go ahead και δοκίμασε αυτό που είπε και ο φίλος inblogger. Πες μας πως εξελίσσετε...
x_maras Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Για δες εδώ Βέβαια το άρθρο είναι 2 ετών ήδη οπότε δε ξέρω αν θα σου δουλέψει. Δοκίμασέ το πάντως δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Κάνε back-up όμως πρώτα!
wdfgr Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Βάζεις και phpbb3 και χρησιμοποιείς αυτό imho: http://www.e-xtnd.it/wp-phpbb-bridge/ έχουμε αναπτύξει και χρησιμοποιούμε το παραπανω plugin για σχεδόν 2 χρόνια τωρα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Μπορεις να το δεις σε εφαρμογή εδω και εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα