leonpao Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Καλησπέρα σας! είμαι λιγο άσχετος στο θέμα πώς να κανω την ταινία μαζι μέ υποτιτλούς να εμφανιζονται σε 1...πριν μισο χρονο περίπου ένας φίλος με ειχε συστησει ενα προγραμμα αλλα εκανα format και το προγραμμα διαγραφηκε..,μηπως μπορει να μου συστησει κανενας τετοιου ειδους προγραμμα? και αν ναι να με πει και οδηγιες γιατι οπως ειπα και πριν δεν τα πολυκαταφέρνω μονος...ευχαριστω εκ των προταιρων.
leonpao Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 εδω το προγραμμα και εδω οδηγιες Το δοκίμασα αλλα δυστηχώς η ταινία δεν τελειώνει σε .avi αλλα σε .mp4 τώρα τι γινεταί;
leonpao Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μπορεί να με απαντήσει κανείς; γιατί έχω κατεβάσει την ταινία και περιμένω μια απάντηση...
TheELF Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Κατέβασε το mkvtoolnix τρέξε το mmg.exe ρίξε μέσα το Mp4 και το srt και πάτα start muxing,αν θες πριν πάτα το browse για να ορίσεις που θα γραφτεί. Υπόψιν ότι αυτός ο τρόπος είναι μόνο για τον Η/Υ και κάποια καλά media player.
mpasketpro Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Αμα θες οπωσδηποτε .avi ενας converter θα σε βοηθησει. Just google it
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα