PANOS1710 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Παιδια θελω να αναβαθμισω τη Ram(DDR3) στο πιο πανω laptop απο 4 GB στα 6 GB και εχω καποιες απορειες. Μεσα απο το cpu-Z βλεπω οτι τρεχουν στα 667 σε dual channel αρα εγω να γυρευω μια στα 1333(2*667)? Αυτη εδω που ειναι single στα 1333 δεν μου κανει? Και κατι αλλο μπορω να πειραξω μεσω καποιου προγραμματος τη συχνοτητα αρχικα να δω αν βλεπω διαφορα?γιατι μεσα απο το bios δεν βρισκω πουθενα το advance options οπως το προηγουμενο laptop. Ευχαριστω!
stm00192 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να τσεκάρεις αν υπάρχει διαθέσιμη θύρα για εξτρα ραμ.. διότι ψιλιάζομαι ότι το λαπτοπ σου έχει δυο θυρες οι οποιές πρεπει να ειναι κατηλημενες και οι δυο!
PANOS1710 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να τσεκάρεις αν υπάρχει διαθέσιμη θύρα για εξτρα ραμ.. διότι ψιλιάζομαι ότι το λαπτοπ σου έχει δυο θυρες οι οποιές πρεπει να ειναι κατηλημενες και οι δυο! Ναι ρε συ θα βγαλω τη μια των 2 και θα βαλω την 4. Εκτος αν βρω 4 σε καλη τιμη και παω για 8.
stm00192 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 next good question.... που ακριβώς δεν σε καλύπτουν τα 4GB....??
PANOS1710 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 next good question.... που ακριβώς δεν σε καλύπτουν τα 4GB....?? Δεν ειναι οτι δεν με καλυπτουν ρε φιλε, μονο σε κανα παιχνιδι καμια φορα και κανα προγραμμα, απλα εχω καποια λεφτα στην ακρη αυτη την περιοδο και θα θελα τωρα που τα χω να κανω καποια κινηση.
stm00192 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Το θεμα είναι οτι κανεις την λαθος κινηση!! Διοτι αν δεν χρησιμοποιείς προγραμματα με τρελες απαιτησεις σε ραμ σου ειναι παντελώς αχρειαστα!! Και όχι τα παιχνιδια δεν ειναι τετοια προγραμματα!!
PANOS1710 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Το θεμα είναι οτι κανεις την λαθος κινηση!! Διοτι αν δεν χρησιμοποιείς προγραμματα με τρελες απαιτησεις σε ραμ σου ειναι παντελώς αχρειαστα!! Και όχι τα παιχνιδια δεν ειναι τετοια προγραμματα!! Ρε φιλε μπορει να θελω να αγορασω τωρα αυτο και πιο μετα κατι αλλο τι θα γινει τωρα θα παιζουμε την κολοκυθια. Ρωτησα δυο πραγματα δεν συμφωνεις με την αγορα ΟΚ μην απαντησεις και τελειωσε. Δεν ρωτησα αν πρεπει, αλλα ποιο ειναι το πιο καταλληλο για το laptop. και ξερω και τις αναγκες παιχνιδιων και αλλων προγραμματων.
corrupted Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Βαλε RAM ρε φιλε, η πολλη δεν εβλαψε ποτε κανεναν. Μια χαρα ειναι αυτη απο το plaisio αλλα ακριβη, εγω στον δικο μου acer aspire 5755g, εχω βαλει δυο 4αρες, αυτες...
PANOS1710 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δεν πειραζει οπως που η μια των 2 Gb θα ειναι dual channel και η 4αρα oχι?
corrupted Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Dual channel εχεις οταν εχεις 2 ιδιες μνημες πανω στο laptop, οι δικες σου απλα θα δουλευουν σε single channel. Δεν ειναι χαρακτηριστικο της μνημης το channel, ειναι ιδιοτητα που ενεργοποιειται οταν βλεπει δυο ιδιες μνημες. Με λιγα λογια, αν αγορασεις 2 μνημες και οχι μια, θα εχεις dual channel. Αλλα γιατι δεν παιρνεις δυο 4αρες σαν αυτες του e-shop που κοστιζουν σχεδον οσο η μια απο το plaisio που εχεις στο link?
PANOS1710 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Ναι μαλλον ετσι θα κανω απλα αυτη απο πλαισιο την εβαλα μονο σαν παραδειγμα. Κερδιζω κατι απο to διπλο channel? Aν αλλαξω και τις δυο παω παλι για 1333 ετσι?
corrupted Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Φυσικα και κερδιζεις. Σε ταχυτητα... Ναι, αν αλλαξεις και τις δυο πας παλι για 1333.
PANOS1710 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Φυσικα και κερδιζεις. Σε ταχυτητα... Ναι, αν αλλαξεις και τις δυο πας παλι για 1333. Ευχαριστω για τις απαντησεις φιλε! Οποτε μαλλον ετσι θα κανω να παω για 8.
PANOS1710 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Ρε φιλε ουτε ξερεις ποιος ειμαι ουτε ξερεις τι δουλειες κανω με το pc και καθεσε πισω απο αυτο μονο και μονο για να σχολιασεις τις ενεργειες αλλων παιδιων και ποτε ποτε να βοηθησεις. Μπορει να κανω εργασιες και να εκτελω προγραμματα τα οποια να μην ηθελα να επεκταθω και απλα ηθελα μια τεχνικη γνωμη μιας και τοσο καιρο δουλευα σε desktop και το λαπτοπ ηταν με DDR2. Εσυ τωρα τι ζορυ τραβας και συμπεριφερεσεαι ετσι δεν μπορω να καταλαβω. Βλεπεται καποιο χρηστη που εχει λιγα ποστ και πιστευεται οτι μπορειτε με τις χιλιαδες σας να λετε οτι θελετε και πρεπει σονυ και καλα να χεται δικαιο. Τι πεταγεσαι και μου χαλας το ποστ. Αλλα δεν μπορειτε να δειτε πιο περα απο τη μυτη σας στη χωρα αυτη και δεν μπορειτε χωρις να σχολιασετε το καθε τι και οτιδηποτε γι αυτο και φτασαμε εδω που φτασαμε. Ευχαριστω για το καλο ταξιδι πεταω αυτη τη βδομαδα και καλο σου βραδυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα