thanospr Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Παιδια συγνωμμη αν το βαζω σε λαθος μερος αλλα δεν ηξερα που να το βαλω.Πριν τρεις μερες ο φιλος μου πηρε εναν υπολογιστη απο το Παισιο χωρις Windows γιατι ειναι φοιτητης και τα παιρνει δωρεαν.Ομως δεν μπορει να τα εγκαταστησει γιατι δεν κανει boot απο το Cd.Εγω ηξερα οτι μολις το παιρνεις μπορεις να κανεις εγκατασταση το λογισμικο.Κανω λαθος;Η πρεπει να κανει και κατι αλλο;
John911 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Εχεις τσεκαρει το cd στο bios; boot order; αν το δισκακι δεν ειναι γνησιο, μπορει να μην το διαβαζει. δοκιμασε ενα αλλο. αν τα εχεις κανει ολα, και παλι δεν παιζει βαλτο σ ενα usb και εγκατεστησε το απο εκει.
thanospr Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 ΤΟ ιδιο δισκο τον εβαλα σ εμενα και παιζει.Μηπως εχει τιποτα το συστημα και ειναι καλυτερα να το παει να το δουν;
Sash21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Φίλε μου άλλο ο δίσκος και άλλο δεν κάνει boot από το CD Μπες στο BIOS και έλεγξε τη σειρά των συσκευών που Bootαρει το μηχάνημα. Βάλε πρώτο το CD και μετά το δίσκο. ή ανάλογα με τη μητρική μπορείς να επιλέξεις την ώρα που ξεκινάει από που να κάνει boot πατώντας f12, f2, f8 ή f11. Πρέπει να σου βγάζει ένα μύνημα στην αρχή, κάτω κάτω που γράφει για την επιλογή συσκευής Βoot.
thanospr Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Φιλε εχεις δικιο εγω το γραψα λαθος.Το Cd εννοουσα οτι εβαλα κι εγω και δεν ειχα προβλημα
Sash21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 OK με το CD Απλά δες τώρα ήτε μέσα από το BIOS ήτε από την επιλογή στην αρχή αν bootάρει ο υπολογιστής από το CD.
thanospr Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Ναι το βαζει το παιδι να μπουταρει απο το Cd αλλα τιποτα.μηπως υπαρχει καποιο προβλημα με το συστημα;
maik42 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 first boot from cd/dvd. και πριν τελειωσει το boot σου ζηταει press any key to boot from cd/dvd. (αν ειναι gigabite) το κανει save πριν βγει απο το bios; ποια μητρικη εχει τελος παντων;
thanospr Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Τωρα του τα ειπα αυτα και μου ειπε οτι δεν γραφει καν μπουτ απο CD/DVD.
CMD Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Ας το κάνει enable από το BIOS. Μήπως κατά λάθος ξέχασαν να συνδέσουν το dvd rom; Κατά 90% αν πατήσεις το F12 κατά την εκκίνηση θα σε ρωτήσει από ποιαν συσκευή θέλεις να κάνεις boot
thanospr Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Τι να πω κι εγω δεν καταλαβαινω τι γινεται.Θα του πω κι αυτο κι αν δεν γινει θα του πω να το παει πισω να το δουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα