S_DECATHLON Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 καλησπερα σας.. Εγκαταστησαμε 4 νεα καινουργια pc στο νετ μας.. Περασαμε το ghost με τα xp και τα παιχνιδια.. περασαμε ολα τα drivers Τωρα η επομενη κινηση ειναι να περασουμε το deepfreeze?? Επισης οι εικονες που βγαζει στο pc οτν ειναι κλειδωμενο που γραφει για παραδειγμα STATION1,STATION2 κ εχει screensaver εικονες απο παιχνιδια γινεται με το deepfreeze η με αλλο προγραμμα?? Υ.Γ το νετ χρησιμοποιει το Cybernetcafe!! Θα μου ηταν πολυτιμη η βοηθεια σας..Ας μου απαντησει καποιος γνωστης..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
Sash21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Φίλε μου καλησπέρα, "Επισης οι εικονες που βγαζει στο pc οτν ειναι κλειδωμενο που γραφει για παραδειγμα STATION1,STATION2 κ εχει screensaver εικονες απο παιχνιδια γινεται με το deepfreeze η με αλλο προγραμμα??" Αυτή τη λειτουργία σου την κάνει το CybernetCafe. To Deep freeze συνήθως το περνάς τελευταίο γιατί η λειτουργία του είναι να αναιρεί οποιαδήποτε αλλαγή γίνεται στον υπολογιστή με την επόμενη επανεκκίνηση. Δεν έχω δουλέψει και πολύ το Cybernetcafe, έχω δουλέψει πάρα πολύ το Smart Launch, αλλά η φιλοσοφία είναι ίδια.
S_DECATHLON Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου.. αρα να υποθεσω οτι οι εικονες ειναι απο το cybernetcafe σωστα?
Sash21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Εικόνες, screen saver, STATION... είναι σίγουρα από το CyberNetCafe. Οπότε θα πρέπει να το εγκαταστήσεις, να το συνδέσεις με τον server και στην επανεκκίνηση θα τα πάρει όλα.
S_DECATHLON Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Ευχαριστω πολυ..θα το δοκιμασω και θα σας ενημερωσω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα