Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας.

αρχισα να μπαινω και γω στο πειρασμο να πειραματιστω με υδροψυξη ( αφου μαζεψω το κεφαλαιο που χρειαζεται :P ) . δεν ξερω τιποτα πανω στο θεμα ουτε τι πρεπει να παρω ουτε που πωλουνται. και βασικα η αρχικη μου ερωτηση ειναι , waterblock για την καρτα γραφικων μου υπαρχει ?? ( http://www.skroutz.gr/s/315054/Gigabyte-Radeon-HD-6870-1GB-GV-R687OC-1GD.html ) .αυτα για αρχη . ελπιζω να βρεθει καποιος με ορεξη να εξηγησει μερικα πραγματα σε εναν αρχαριο. :-D

Δημοσ.

Για αυτή την καρτα πας αναγκαστικα σε universal gpu waterblock....

Στα μειον τους το γεγονος ότι ειναι μονο για την gpu και οχι για μνημες και vrms...

Στα συν ... οτι αν αλλαξεις καρτα μπορεις να το ξαναχρησιμοποιήσεις στην καινουργια... ενα full cover block απο την αλλη θα επρεπε να το στείλεις μαζι με την καρτα!!

Δημοσ.

Για αυτή την καρτα πας αναγκαστικα σε universal gpu waterblock....

Στα μειον τους το γεγονος ότι ειναι μονο για την gpu και οχι για μνημες και vrms...

Στα συν ... οτι αν αλλαξεις καρτα μπορεις να το ξαναχρησιμοποιήσεις στην καινουργια... ενα full cover block απο την αλλη θα επρεπε να το στείλεις μαζι με την καρτα!!

θα εχω κανενα θεμα που δε θα καλυπτονται οι μνημες και το αλλο που ειπες ? :P

και επιπλεον μπορεις να μου πεις τι ακριβως χρειαζεται τι κομματια γιατι ειμαι και ασχετος , και αν μπορεις μια συνθεση ποιοτικη και οσο πιο φθηνη γινεται ? ( gpu:6870oc gigabyte , cpu:2500k )

Δημοσ.

Έχω την ίδια κάρτα και δυστυχώς απλά δε δέχεται OC η καρτούλα. Ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες με το universal block. Κοινώς αυτό που κερδίζεις είναι οτι σε full load δεν κάνει θόρυβο και η εμφάνιση.

Δημοσ.

Έχω την ίδια κάρτα και δυστυχώς απλά δε δέχεται OC η καρτούλα. Ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες με το universal block. Κοινώς αυτό που κερδίζεις είναι οτι σε full load δεν κάνει θόρυβο και η εμφάνιση.

αμα δεν την κανεις oc δεν εχει καλες θερμοκρασιες σε full load ??

Δημοσ.

Κοίτα εμένα παίζει max 39 βαθμούς σε full load. Αν δώσω παραπάνω τάση είτε και μερικές φορές ακούω που τσιρίζουν οι μνήμες και τα vrms απο την υψηλή τάση. Και αν ακουμπήσεις καίνε και τα ψυκτράκια που έχω βάλει πάνω. Αλλά αυτά μόνο σε bench. Σε κανα δύο παιχνίδια δεν stressarei η κάρτα σε 1920χ1080 συνέχεια για να πώ οτι έχει θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...