Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την σύνδεση στο ιντερντ.

Κατά αρχήν είμαι αρχάριος και ελάχιστα γνωρίζω. Τις προάλλες ένας φίλος του γιου μου (είναι λιγάκι μεγάλος…… 45 χρονών, της παλιάς σχολής που λένε και λίγα ξέρω από υπολογιστές και αυτά τα βασικά) του έδωσε τον κωδικό της σύνδεσης του μένει στο διπλανή πολυκατοικία με παροχο της CYTA και επειδή λόγο οικονομικής κρίσεως το κόψαμε το ιντερνετ …του είπε ότι άνετα μπορούσε να μπαίνει από την σύνδεση του μιας και το σήμα είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!

Μας έδωσε το νούμερο (αυτό κάτω από το ρουτερ) το βάλαμε τις προάλλες ΜΠΗΚΑΜΕ την πρώτη μέρα σεφαρισε ο γιος μου, μίλησε με τους φίλους του, αλλά από την επόμενη μέρα δεν μπορεί πλέων να μπει. Έχουμε τα 7ρια λειτουργικό. Βάζουμε τον κωδικό τίποτα!!!! Εν τω μεταξύ ο φίλος του γιου έφυγε (είναι φοιτητής στο 1ο έτος) για το χωριό του (μένω λίγο έξω από την Αθήνα ) και σε επικοινωνία που είχαμε δεν ξεσυνδεσε το ρουτερ, ούτε έκλεισε το ρεύμα κλπ……

Τι γίνετε;;;;; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;;; να φωνάξω τεχνικό;;;; τι λύση προτείνετε;;;; :fear:

Μια βοήθεια σας παρακαλώ…..:rolleyes:

Δημοσ.

Μεγαλη εντυπωση μας κάνει που ενω το Σαββατο το βράδυ ολα καλά ηταν, απο την κυρική το πρωί που εφυγε.......ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...