Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω συμβολαιο Vodafone Unlimited 30 το οποιο διχως να χρησιμοποιω αυτα που μου προσφερει πληρωνω με φορο κινητης τηλεφωνιας + 23% φπα 40ευρω καθε μηνα.

Ετσι πηγα σε εναν Γερμανο την Παρασκευη και εκανα αιτηση να μεταβω σε cosmote whats up με τον ιδιο αριθμο.

Τωρα με καλεσαν απο Vodafone να επιβεβαιωσουν το αιτημα μου και το λογο που ηθελα να αποχωρησω και τους ειπα πως ειναι πλεον παρα πολλα τα 40ευρω καθε μηνα διχως να χρησιμοποιω τοσο πολυ το κινητο και με συμφερει η καρτα πλεον.

Η κοπελα μου εκανε νεα προταση 55% μειωση παγιου, συν 140 λεπτα ομιλιας προς αλλα δικτυα, συν αυτα που ηδη ειχα απο το Unlimited 30 και να πληρωνω συνολικα 17,5 ευρω, εκτος και κατι μου ξεφυγε. (πραγματι ομως εκπτωση 55% στα 40 που πληρωνα βγαινει η τιμη που μου εδωσε).Την προταση την δεχτηκα, αλλα η απορια μου ειναι η εξης ρε παιδες.

Παιζει τωρα καποιο "τρυπακι" ? Μηπως με δεσμευουν με τιποτα ? Ποιο το οφελος της Vodafone να χανει απο εμενα 22ευρω (40πριν - 18τωρα) καθε μηνα? Μονο και μονο να παραμεινω πελατης της?

PS: επρεπε να ζητησω κανενα κινητο δωρο :devil:

Δημοσ.

Εχω συμβολαιο Vodafone Unlimited 30 το οποιο διχως να χρησιμοποιω αυτα που μου προσφερει πληρωνω με φορο κινητης τηλεφωνιας + 23% φπα 40ευρω καθε μηνα.

Ετσι πηγα σε εναν Γερμανο την Παρασκευη και εκανα αιτηση να μεταβω σε cosmote whats up με τον ιδιο αριθμο.

Τωρα με καλεσαν απο Vodafone να επιβεβαιωσουν το αιτημα μου και το λογο που ηθελα να αποχωρησω και τους ειπα πως ειναι πλεον παρα πολλα τα 40ευρω καθε μηνα διχως να χρησιμοποιω τοσο πολυ το κινητο και με συμφερει η καρτα πλεον.

Η κοπελα μου εκανε νεα προταση 55% μειωση παγιου, συν 140 λεπτα ομιλιας προς αλλα δικτυα, συν αυτα που ηδη ειχα απο το Unlimited 30 και να πληρωνω συνολικα 17,5 ευρω, εκτος και κατι μου ξεφυγε. (πραγματι ομως εκπτωση 55% στα 40 που πληρωνα βγαινει η τιμη που μου εδωσε).Την προταση την δεχτηκα, αλλα η απορια μου ειναι η εξης ρε παιδες.

Παιζει τωρα καποιο "τρυπακι" ? Μηπως με δεσμευουν με τιποτα ? Ποιο το οφελος της Vodafone να χανει απο εμενα 22ευρω (40πριν - 18τωρα) καθε μηνα? Μονο και μονο να παραμεινω πελατης της?

PS: επρεπε να ζητησω κανενα κινητο δωρο :devil:

και εγω πήρα για διακοπή - οχι λόγω κόστους αλλα επειδη εδω και 6 μήνες ζητάω αναλυτικό και δε μου στέλνουν, και μου κατέβασε το πάγιο απο 20 (καρτοπρό) στα 11 και εμεινα... Πεινάνε ρε φιλε, πήραν λίγο αέρα, έκοψαν επιδοτήσεις και πακετάκια (Unlimited 1500 κλπ) και τώρα εχει πέσει πείνα και προσπαθούν όπως όπως να κρατήσουν πελάτες ενεκα κρίσης... Κάτσε να δεις που σε λίγο θα ξανααρχίσει και παιχνίδι με επιδοτήσεις...

υ.γ. οχι δε παιζει επιπλέον δέσμευση.

Δημοσ.

τωρα με εβαλε σε πειρασμο η τυπισσα.

το Unlimited 30 ουτως η αλλως δε με συμφερε, πιο πολυ μου ταιριαζει το Unlimited 20 προς αυτα που παρεχει με 20ευρω παγιο οποτε με φορους κοντα στα 30.

Αν παω σε ενα καταστημα Vodafone και τους ζητησω αλλαγη πακετου απο Unlimited 30 σε Unlimited 20 θα ισχυει η εκπτωση του 55% ? δηλαδη 55% στα περιπου 30 ευρω βγαινει πανω κατω 13.5 ευρω.

οπως και να χει παλι κερδιζω απο τα 17.5 στα 13.5 αλλα 4 ευρω.

:unsure:

Δημοσ.

τωρα με εβαλε σε πειρασμο η τυπισσα.

το Unlimited 30 ουτως η αλλως δε με συμφερε, πιο πολυ μου ταιριαζει το Unlimited 20 προς αυτα που παρεχει με 20ευρω παγιο οποτε με φορους κοντα στα 30.

Αν παω σε ενα καταστημα Vodafone και τους ζητησω αλλαγη πακετου απο Unlimited 30 σε Unlimited 20 θα ισχυει η εκπτωση του 55% ? δηλαδη 55% στα περιπου 30 ευρω βγαινει πανω κατω 13.5 ευρω.

οπως και να χει παλι κερδιζω απο τα 17.5 στα 13.5 αλλα 4 ευρω.

:unsure:

οχι απο καταστημα δε γίνεται. απο 1227 μονο (τμήμα διακοπών). Αλλα προσωπικά νομίζω οτι τα 4 ευρώ διαφορά δεν ειναι και μεγάλο προβλημα (θα μου πεις ενα 50αρικο το χρόνο ειναι αλλα anyway)..

Δημοσ.

εντωμεταξυ ειχε πλακα το πως το εθεσε η κοπελα οταν της ειπα την απαντηση μου (οτι πληρωνω πολλα διχως να χρησιμοποιω τοσο το κινητο) στην ερωτηση της για ποιο λογο θελω να φυγω η αν μου εκανε καλυτερη προσφορα η Cosmpote.

οφειλω να σας ενημερωσω μια ειδικη προσφορα που εχουμε με εκπτωση 55%.

δεν κατηγορω την κοπελα που ειναι η δουλεια της και την κανει σωστα, αλλα το οτι αφου θελησα να φυγω προσπαθησαν να με κρατησουν και οχι να μου κανουν σαν εταιρεια που ειμαι χρονια συνδρομητης της καλυτερη προσφορα ωστε να εχω λογο να παραμεινω.

Αν και πλεον ολοι εχουν Whats up :shifty:

Δημοσ.

δεν κατηγορω την κοπελα που ειναι η δουλεια της και την κανει σωστα, αλλα το οτι αφου θελησα να φυγω προσπαθησαν να με κρατησουν και οχι να μου κανουν σαν εταιρεια που ειμαι χρονια συνδρομητης της καλυτερη προσφορα ωστε να εχω λογο να παραμεινω.

εμεις οικογενειακώς σχεδόν κάθε χρόνο στις εταιρείες κινητης που έχουμε κάνουμε παζάρι στις επιδοτήσεις (ειδικα στο εταιρικό έχω ανεβάσει επιδότηση απο 300€ για 4 νούμερα στα 1000€) αλλα και στα πάγια (κυρίως σε hol αλλα εχει τύχει και στη wind να μας κάνουν μείωση 30-35%).

Βλέπεις βέβαια οτι έχει σφίξει το ζωνάρι και θέλουν να κρατάνε πελάτες συμβολαίου ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ. Στην κάρτα, δεν είναι βέβαιο πλέον ακόμα και τα 5€/μήνα αν θα βάλεις...

Ειδική προσφορά πάντως δεν ειναι... :devil:

Α, επίσης, νομίζω οτι λόγω προγράμματος θα δικαιούσαι κανονικά και επιδότηση...

Δημοσ.

φετος δε μου ηρθε ακομα η επιδοτηση !!!

τελος παντων. σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου. αρχικα φαινομαι κερδισμενος. θα φανει στην πραξη και στους λογαριασμους.

Δημοσ.

Η μείωση του παγίου κατά 55% είναι ουσιαστικά μια επιδότηση 12μηνης τουλάχιστον διάρκειας.

Εκτός και αν κάτι έχει αλλάξει.

Μέχρι τώρα αυτό ίσχυε στις εταιρείες κινητής.

Sent from my GT-i9000 using Insomnia v2

Δημοσ.

Η μείωση του παγίου κατά 55% είναι ουσιαστικά μια επιδότηση 12μηνης τουλάχιστον διάρκειας.

Εκτός και αν κάτι έχει αλλάξει.

Μέχρι τώρα αυτό ίσχυε στις εταιρείες κινητής.

Sent from my GT-i9000 using Insomnia v2

Σε εμένα δεν ειπε τίποτα για ανανέωση και απο τη στιγμή που δεν υπογράφεις κάτι απλα συνεχίζεις επ' αορίστου. Η μείωση αυτή ειναι για να μη φύγει ο φιλος ή εγω απο την εταιρεία. (εγω ουτως η αλλιώς ειμαι σε πολύ μικρό προγραμμα Καρτοπρο-20, για να δικαιούμαι επιδότηση)

Δημοσ.

Φιλε ikskarda, να ξερεις παντως οτι στο vodafone unlimited 30 περιλαμβανεται ΦΠΑ 23% στα 30€. Οποτε μαζι με τον φορο κινητης τηλεφωνιας(12% για αυτο το υψος λογαριασμων) θα επρεπε να σου εβγαινε γυρω στα 33.5€.

Για να εφθανες τα 40€, προφανως εκανες και κινηση εκτος του παγιο σου.

Τελος, συχνα στις προσφορες που αναφερουν δεν περιλαβανουν τον φορο κινητης τηλεφωνιας.

Οποτε μαλλον απο τα 30€(+ φορος κινητης) που ηταν το παγιο πριν , σου προσφερουν 17.5€(+ φορος κινητης).

Πολυ καλη προσφορα, αλλα μην νομιζεις οτι απο τα 40€ θα σε πανε στα 17.5€, γιατι πολυ απλα πριν δεν ηταν 40€ το παγιο σου, αλλα 30€.

Τωρα απλα σου λενε οτι θα ειναι 17.5€ το παγιο σου.

Το unlimited 20 με φορους παει περιπου στα 22.5€, καμμια σχεση με το "κοντα στα 30€" που λες.

Δημοσ.

θυμαμαι τον τελευταιο λογαριασμο που εγραφε φορος κινητης τηλεφωνιας 7ευρω συν φπα 23% και βγηκε συνολο κοντα στα 40 μαζι με το παγιο. και ολους τους τελευταιους μηνες καπου εκει πληρωνω 35-40.

πρεπει παντως να χεις δικιο ετσι οπως το θετεις.

Τελος, συχνα στις προσφορες που αναφερουν δεν περιλαβανουν τον φορο κινητης τηλεφωνιας.

Οποτε μαλλον απο τα 30€(+ φορος κινητης) που ηταν το παγιο πριν , σου προσφερουν 17.5€(+ φορος κινητης).

Πολυ καλη προσφορα, αλλα μην νομιζεις οτι απο τα 40€ θα σε πανε στα 17.5€, γιατι πολυ απλα πριν δεν ηταν 40€ το παγιο σου, αλλα 30€.

Τωρα απλα σου λενε οτι θα ειναι 17.5€ το παγιο σου.

εμενα αυτη μου ειπε συνολικα με φορο και φπα σε αυτη τη νεα τιμη και την ρωτησα παγιο , συν φορο , συν φπα ολα μαζι 17.5 ?

παω μια βολτα απο ενα καταστημα Vodafone που εχω αρκετα κοντα

Δημοσ.

θυμαμαι τον τελευταιο λογαριασμο που εγραφε φορος κινητης τηλεφωνιας 7ευρω συν φπα 23% και βγηκε συνολο κοντα στα 40 μαζι με το παγιο. και ολους τους τελευταιους μηνες καπου εκει πληρωνω 35-40.

πρεπει παντως να χεις δικιο ετσι οπως το θετεις.

7€ φορο κινητης τηλεφωνιας σε λογαριασμο των 40€ αποκλειεται να πληρωσες.. Προφανως δεν θυμασαι σωστα.

Το παγιο σου ειναι 30€ με το ΦΠΑ ενσωματωμενο. Συνηθως στο λογαριασμο το παγιο εμφανιζεται χωρις το ΦΠΑ(οποτε και χαμηλοτερο απο 30€, γυρω στα 24.4€) και το ΦΠΑ μπαινει στο τελος μετα απο ολες τις χρεωσεις(φορο κινητης, χρεωσεις εκτος παγιων κλπ). Πχ για το παγιο των 30€ με φπα που εχεις + εξτρα χρηση εκτος παγιου 1€:

Χρέωση παγίων (χωρίς ΦΠΑ) 24,4€

Χρέωση για χρήση εντός παγίου (χωρίς ΦΠΑ) 0€

Χρέωση για χρήση εκτός παγίου (χωρίς ΦΠΑ) 1€

Λοιπές χρεώσεις & εκπτώσεις (χωρίς ΦΠΑ) 0€

Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας (χωρίς ΦΠΑ) 3€

Σύνολο τρέχοντος λογαριασμού (χωρίς ΦΠΑ) 28.4€

ΦΠΑ 23% 6,54€

Σύνολο Τρέχοντος Λογαριασμού (με ΦΠΑ) 34.9€

Αν δεν εκανες καθολου χρηση εκτος παγιου(στο παραδειγμα εβαλα 1€ χρηση εκτος παγιου), θα σου ερχοταν 33,6€ τελικη , γιατι ειναι 30€ το παγιο + ο φορος κινητης τηλεφωνιας.

Δημοσ.

μολις ηρθα απο το καταστημα οπου ζητησα να μιλησω με την εξυπηρετηση πελατων για το θεμα.

αφου ειπα ολο το ιστορικο στο τηλεφωνο μου ειπε η κοπελα πως υπολογιζεται η τιμη.

το παγιο μου λεει ειναι στα 21,95 χωρις φορους, κανοντας εκπτωση 55% στο παγιο μου βγαινει 9,87. προσθετωντας ομως 12% τελη πηγαινω στα 11,05. προσθετωντας και φπα 23% πηγαινω στα 13.59 οπου αυτο λεει πλεον θα ειναι το συνολικο ποσο που θα πληρωνω καθε μηνα διχως να κανω χρηση του κινητου.

αλλα θα με ξανακαλεσει η πρωινη υπαλληλος να συζητησω μαζι της καθοτι δεν ηταν η ιδια κοπελα που μου εκανε την προσφορα

PS: μεχρι τωρα δηλαδη πληρωνω

21.95 παγιο

+ 12% τελη = 24,58

+ 23% φπα (24,58) = 30,23

δηλαδη το παγιο του Unlimited 30

Δημοσ.

μολις ηρθα απο το καταστημα οπου ζητησα να μιλησω με την εξυπηρετηση πελατων για το θεμα.

αφου ειπα ολο το ιστορικο στο τηλεφωνο μου ειπε η κοπελα πως υπολογιζεται η τιμη.

το παγιο μου λεει ειναι στα 21,95 χωρις φορους, κανοντας εκπτωση 55% στο παγιο μου βγαινει 9,87. προσθετωντας ομως 12% τελη πηγαινω στα 11,05. προσθετωντας και φπα 23% πηγαινω στα 13.59 οπου αυτο λεει πλεον θα ειναι το συνολικο ποσο που θα πληρωνω καθε μηνα διχως να κανω χρηση του κινητου.

αλλα θα με ξανακαλεσει η πρωινη υπαλληλος να συζητησω μαζι της καθοτι δεν ηταν η ιδια κοπελα που μου εκανε την προσφορα

PS: μεχρι τωρα δηλαδη πληρωνω

21.95 παγιο

+ 12% τελη = 24,58

+ 23% φπα (24,58) = 30,23

δηλαδη το παγιο του Unlimited 30

Α , μια χαρα!

Ακομα φθηνοτερα.

Δημοσ.

μπορεις αδερφε να μου εξηγησεις αν εγω κανω τωρα 1 ευρω χρεωση του λογαριασμου μου (κληση + sms) αναλυτικα ποσο θα πληρωνω ?

θα πληρωνω

13,59 + 1 ευρω = 14,59 ?

13,59 + [(1 ευρω x 12% τελη)] x 23% φπα = 13,59 + 1,12 x 23% = 13,59 + 1,3776 = 14,96 ?

{13,59 + (1 ευρω x 12% τελη)} x 23% φπα = (13,59 + 1,12) x 23% = 14,71 x 23% = 18,09 ?

η αλλιως υπολογιζεται ?

bill3-jan30.jpg

Ο Φόρος κινητής τηλεφωνίας υπολογίζεται:

πριν το ΦΠΑ και

ως ποσοστό επί του μηνιαίου λογαριασμού κάθε σύνδεσης με βάση την ακόλουθη κλίμακα:

magnified-bill.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...