Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

SEGA prepares investors for "extraordinary loss" in FY13, announces restructure

 

http://www.gameplanet.co.nz/news/138801.20120402.SEGA-prepares-investors-for-extraordinary-loss-in-FY13-announces-restructure/

 

Συνήθως όταν ακούμε "restructure" και διαφόρων ειδών περικοπές απο κάποια εταιρία, σημαίνει σχεδόν αναπόφευκτη χρεωκοπία στο μέλλον, ή πώληση και διαχωρισμό σε διάφορα τμήματα (βλέπε Kodak, Minolta, Agfa).

 

Κρίμα πάντως αν φαληρίσει η εταιρία, σίγουρα όλοι θα θέλαμε να ξαναδούμε την παλιά Sega, και γιατί όχι, ένα Dreamcast 2 στο μέλλον. Βέβαια πλέον κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, απλά είναι λυπηρό να βλέπεις την πάλαι ποτέ θρυλική ιαπωνική gaming βιομηχανία να αργοπεθαίνει με τέτοιο τρόπο.

Δημοσ.

Κρίμα, τα Yakuza είναι πολύ καλά παιχνίδια και δεν τους άξιζε τέτοιο χαντάκωμα.

 

Προφανώς έχει αποφασιστεί πως αυτή και την επόμενη γενιά θα πρέπει να παίζουμε shooters, shooters και μόνο shooters.

 

-Πραγματικό console gaming ?

 

-Γιατί όχι κουτσουρεμένο PC gaming στην κονσόλα σου ?!

 

-Και αφού σε πείσαμε πως οτιδήποτε άλλο είναι περίεργες Ιαπωνέζικες βλακείες, φάε Halo τώρα με το κιλό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...