poulinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 υπαρχει και το win proxy απλα δεν ξερω αν κανει την ιδια δουλεια.
koulouri Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Ωραίος φίλε..το διάβασα στα γρήγορα και φαίνεται αρκετά εύκολο! επειδή έχω έρθει για δεκαπενθήμερο στους γονείς θα το δοκιμάσω μόλις ξαναγυρίσω στο σπίτι μου.. Ακόμα κάτι άσχετο με το topic..Το realtek 8187 το έχω και εγώ εγκατεστημένο στο πισι μου (δε θυμάμαι πώς ποτέ γιατί) Και το χρησιμοποιώ για να συνδέομαι με την μια άλλο τις δύο κάρτες στο ίντερνετ..αλλά τι ακριβώς κάνει;; είναι κάτι σαν το RaUI της alfa? Είναι πολύ καλό και εύχρηστο και το κακό είναι ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την alfa με αυτό!
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Ωραίος φίλε..το διάβασα στα γρήγορα και φαίνεται αρκετά εύκολο! επειδή έχω έρθει για δεκαπενθήμερο στους γονείς θα το δοκιμάσω μόλις ξαναγυρίσω στο σπίτι μου.. Ακόμα κάτι άσχετο με το topic..Το realtek 8187 το έχω και εγώ εγκατεστημένο στο πισι μου (δε θυμάμαι πώς ποτέ γιατί) Και το χρησιμοποιώ για να συνδέομαι με την μια άλλο τις δύο κάρτες στο ίντερνετ..αλλά τι ακριβώς κάνει;; είναι κάτι σαν το RaUI της alfa? Είναι πολύ καλό και εύχρηστο και το κακό είναι ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την alfa με αυτό! η καθε καρτα δινει το δικο της προγραμμα αμα δεν θες να χρησιμοποιησεις το προγραμμα που ειναι στα windows.οποτε ναι της alfa δεν θα κανει στην realtec οπως και το αναποδο.θεωρητικα της realtec θα παιξει σε οποια καρτα εχει realtec chipset οπως και της alfa σε atheros αμα θυμαμαι σωστα .μπορεις αμα θες να μην περνας καν το προγραμμα να περνας μονο τους drivers και να χρησιμοποιησεις μετα των windows.απλα στην alfa επειδη ειναι και παραπανω mw λογικα θα σου δινει μεσα απο το προγραμμα την δυνατοτητα να αλλαξεις τα dbm ενω στο προγραμμα των windows δεν θα στο δινει οποτε καλο ειναι που το περασεις.για την Realtec εσυ αποφασιζεις ποσο σε βολευει vs των windows.
koulouri Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 πραγματικα η alfa ειναι μονο για sniffing... μου εχει βγαλει το λαδι.. την εφερα μαζι μου στο σπιτι των γονιων μου και παλι εχω προβλημα και δε μπορω να συνδεθω.. χρησιμοποιω την tp-link pci που εχουν.. δηλαδη ελεος! συγκεκριμενα tp-link tl-wn 551g αυτες ποσα watt βγαζουν?? Eπισης βρηκα ( δεν ξερω πως ειλικρινα..μαλλον θα την αγορασε ο πατερας μου για την tp-link ) αξιζει να παρω http://www.ebay.com/itm/RP-SMA-Male-to-N-type-Female-Coaxial-Connector-Adapter-/320884621055?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab636beff και να την χρησιμποιησω;
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 πραγματικα η alfa ειναι μονο για sniffing... μου εχει βγαλει το λαδι.. την εφερα μαζι μου στο σπιτι των γονιων μου και παλι εχω προβλημα και δε μπορω να συνδεθω.. χρησιμοποιω την tp-link pci που εχουν.. δηλαδη ελεος! συγκεκριμενα tp-link tl-wn 551g αυτες ποσα watt βγαζουν?? Eπισης βρηκα ( δεν ξερω πως ειλικρινα..μαλλον θα την αγορασε ο πατερας μου για την tp-link ) αξιζει να παρω http://www.ebay.com/...=item4ab636beff και να την χρησιμποιησω; α.γιατι σου εχει βγαλει το λαδι? 100 Mw βγαζει η Tp link.η alfa εχει μοντελο με 500 με 1000 και με 2000mw.το τελευταιο δεν το καταλαβα.τι να αγορασεις?ενα adaptor?τι να τον κανεις?δεν καταλαβα τι θες να κανεις.και η alfa και η tp link ειναι καρτες .αυτο ειναι adapter apo sma σε ntype>τι να το κανεις?
koulouri Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Συγγνωμη δεν προσεξα οτι δεν ανεβηκαν οι φωτος.. εννοουσα αυτην την κεραια http://imageshack.us/photo/photo/190/20120409222846.jpg/ http://imageshack.us/photo/photo/850/20120409222914.jpg/
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 αυτη δεν το κοβω οτι ειναι απο wi fi ρουτερ.μεταλλικη κεραια και να ανοιγει???wtf?κεραια για κανα ραδιοφωνο μου κανει η κεραια απο παλιο ασυρματο αν και για να γραφει sony ειναι απο ραδιοφωνο. οποτε σιγουρα δεν κανει και απορω αν το βυσμα θα ταιριαζει εκτος αν εκανες εσυ καμια πατεντα.αυτη που θες να την βαλεις?πανω στην alfa η πανω στην Tp link? και γιατι σου εχει βγαλει το λαδι η alfa.ισα που πρεπει να παιζει μια χαρα.κατεβασε τους πιο νεους drivers για την alfa. τωρα για την κεραια τι να σου πω.δεν εχω ξαναδει τετοια κεραια για wifi και οπως ειπα δεν το κοβω να ειναι για 2,4 ghz.για την alfa μπορεις να παρεις και panel για καλυτερο σημα αλλα ηδη ειναι 500Mw.ακομα και με Omni πρεπει να παιζει μια χαρα.βεβαια επειδη τα ρουτερ ειναι 100Mw μην περιμενεις οτι βαζοντας απο την αλλη πλευρα 500 Mw οτι θα δωσει τα μεγιστα.σιγουρα θα δωσει καλυτερο σημα επειδη εχει και καλυτερη ευαισθησια αλλα μεχρι εκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα