Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω 2 wireless καρτες..

και 2 ασυρματα δικτυα.. το δικο μου και 1 ενος φιλου απεναντι ( διαγωνια! )..

Μπορω να ειμαι συνδεδεμενος και με τα δυο ταυτοχρονα;

Δημοσ.

Μπορείς, αλλά οι browser δεν είναι προγραμματισμένοι σε χαμηλό επίπεδο, οπότε θα διαλέγουν αυτόματα από ποιο δίκτυο θα μπαίνουν χωρίς να μπορείς να το ελέγξεις.

Lan όμως θα έχεις κανονικά και στα δύο δίκτυα.

Δημοσ.

μη αναγνωρίσιμο (κλασικο σφάλμα στα linksys), δοκίμασε να παίξεις με static

Δημοσ.

λογικα θα σε αφησει να μπεις και η καθε καρτα θα παρει διαφορετικες Ip εκτος αν και τα 2 ρουτερ εχουν την ιδια Ip οποτε εκει θα πρεπει να μην εχεις την ιδια στο pc σου.

απο εκει και περα πρεπει να βρεις ενα τροπο να δεις απο ποια καρτα θα βγαινεις.θελει routes και διαφορα αλλα.δεν ειναι απλα οτι συνδεεσαι και κατεβαζεις και με τις 2 μαζι.

Δημοσ.

γίνεται, αλλά πχ για να παίρνεις απο την μια σύνδεση ιντερνετ κ την αλλη να την έχεις για lan( και πρεπει να ειναι διαφορετικα δικτυα πχ 192.16.1.χχχ και 10.0.0.χχχ ....

έτσι έχω εγώ μια ethernet με το playstation για να κανω στρεαμινγκ ταινιες απο το ΗΥ στο πλειστεσιον κ απο εκει στην τηλεωραση... κ έχω και μια κάρτα ασύρματη για να μπαινω ιντερνετ... το θεμα ειναι οτι οι εφαρμογες μπερδευονται και δεν ξερουν απο ποια συνδεση να ψαξουν για ιντερνετ.......συνηθως πανε στην πιο γρηγορη συνδεση (στην περιπτωση μου το ethernet) μετα απο διαβασμα υπαρχει ρυθμιση κ για αυτο ( ειναι η επιλογη metric στην ρυθμιση ip της καρτας)

Δημοσ.

απλα οταν θες και απο τα 2 ειναι πιο δυσκολο.γιατι το μetric Θα δωσει προτεραιοτητα ενω ο φιλος θελει να βγει και απο τις 2 ταυτοχρονα σαν να κανει load balance δηλαδη.η θα πρεπει να ενωθουν καπου αυτες οι συνδεσεις και μετα το Pc Να βγει με μια gateway η με καποιο τροπο να ορισει τι θα βγαινει απο που

Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει ότι όσο πιο πολλά διαβάζει και μαθαίνει κάνεις καταλαβαίνει ότι δεν ξέρει τίποτα! εγώ σαν άσχετος σκέφτηκα να βάλω τότε ίδιες ip k getaway κ στους δύο κάρτες και προφανώς δεν έπιασε! θα ψάξω αυτήν την επιλογή metric που λες και θα γράψω τα αποτελέσματα!

Δημοσ.

στο ματι εσενα το ιδιο gateway μιαζει οτι οκ θα βγει και απο τα 2 .για τα windows oxi>αν βαλεις πχ ethernet και wireless με ιδια gateway θα δεις οτι θα παιξει μονο η ethernet.επισης αν βαλεις και ιδια Ip θα πεσει conflict.2 διαφορετικες mac address με την ιδια Ip.

Δημοσ.

υπαρχει ενα προγραμμα για win που φτιαχνεις software proxy με load balancing, ειχα διαβασει και εναν οδηγο ρυθμισεων που εκανε ακιβως αυτο που ζητας αλλα δεν θυμαμαι ποιο ειναι, ουτε το βρισκω τωρα.

Δημοσ.

σιγουρα αυτο που θα μπορουσε να κανει ειναι να βαλει κατι σαν win proxy και μετα πχ το Http να το περασει ολο μεσα απο αυτον τον Proxy.οποτε το Http τουλαχιστον να βγαινει απο αλλη γραμμη.αλλα ναι υπαρχουν και προγραμματα για Load balancing.βεβαια το αποτελεσμα δεν ειναι accurate 100 τις 100.δηλαδη δεν θα παρει ακριβως το διπλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...