xouzel Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δεν απευθυνθηκε σε σενα και επισης δεν ειπε οτι υπαρχει ενα τεμαχιο, προφανως copy paste εκανε για τον alexzzz "Quantity: 1" έγραψε !! Τεσπα, εγώ το παράγγειλα. Ο χρόνος θα δείξει......
CptBill Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Windows Phone OS 7.5 with 1GHz processor.. οχι ευχαριστώ κοιτα κανενα optimus 2x δοξα το θεο μιλαμε για WP οπου δεν απαιτουν 8πυρινους επεξεργαστες για να τρεχει σχεδον smoothly το λειτουργικο. Αλλα μαλλον δεν εχεις χρησιμοποιησει ποτε WP οποτε κατανοητη η εκπληξη σου.
astymagos Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 δοξα το θεο μιλαμε για WP οπου δεν απαιτουν 8πυρινους επεξεργαστες για να τρεχει σχεδον smoothly το λειτουργικο. Αλλα μαλλον δεν εχεις χρησιμοποιησει ποτε WP οποτε κατανοητη η εκπληξη σου. ειχα καποτε HTC Touch Diamond και ηταν οτι χειρότερο ειχα ποτε.. ισως γιαυτό τα έχω παρει με κακό ματι. παντως τα 50 ευρω διαφορα που εχει απο τις τιμές ελλάδας δεν ειναι για μένα τρομερή τιμή. αν αναλογιστείς και τα θέματα εγγύησης..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 ειχα καποτε HTC Touch Diamond και ηταν οτι χειρότερο ειχα ποτε.. ισως γιαυτό τα έχω παρει με κακό ματι. παντως τα 50 ευρω διαφορα που εχει απο τις τιμές ελλάδας δεν ειναι για μένα τρομερή τιμή. αν αναλογιστείς και τα θέματα εγγύησης.. το οποίο ήταν με Windows Mobile και όχι με Windows Phone, ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά...
c0prse_grinder Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 ειχα καποτε HTC Touch Diamond και ηταν οτι χειρότερο ειχα ποτε.. ισως γιαυτό τα έχω παρει με κακό ματι. παντως τα 50 ευρω διαφορα που εχει απο τις τιμές ελλάδας δεν ειναι για μένα τρομερή τιμή. αν αναλογιστείς και τα θέματα εγγύησης.. το htc diamond ετρεχε windows mobile 6.x οχι windows phone mango.. καμια μα καμια σχεση ομως
xouzel Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 ειχα καποτε HTC Touch Diamond και ηταν οτι χειρότερο ειχα ποτε.. ισως γιαυτό τα έχω παρει με κακό ματι. παντως τα 50 ευρω διαφορα που εχει απο τις τιμές ελλάδας δεν ειναι για μένα τρομερή τιμή. αν αναλογιστείς και τα θέματα εγγύησης.. Μαζί με όσα είπαν οι προλαλήσαντες, να σου πω ότι δεν είσαι καλός στα μαθηματικά. Η διαφορά είναι περίπου 100€. Επίσης η εγγύηση είναι guarantee, γιατί είναι από Amazon, απ' ευθείας. Δοκιμασμένο χίλιες φορές....
astymagos Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 305 ευρω ελλαδα..αμαζον 240 κατι + ανταπτορα για το ρευμα ειναι 100 ευρω?προφανως και δεν ειπα οτι το htc 5 χρονια πριν φοραει τα ιδια windows,απλα ειπα γιατι τα εχω παρει με κακο ματι..
makhs5 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Παιδια , το Windows Phone ειναι ενα "Ολοκληρωμενο λειτουργικο" απλα κλειδωμενο. Η Microsoft πολυ απλα ειδε την επιτυχια του Iphone και ειπε να το ξεκινησει ετσι "Μηπως πιασει" κι αυτη ετσι. "Δοκιμαστικα" το εκανε , "Απλη λογικη". Οταν ξεκινησε τα Windows Phone , "Μεγαλουργουσε" το Iphone και το Android ηταν "Αρκετα πισω" , Στη πορεια ειδε οτι το Android "Πηρε πολυ τα πανω του" Και αλλαξε "Πλευση" λοιπον. Ειδε λοιπον την "Επιτυχια" του Android , και οτι "Δεν τραβαει" πολυ ετσι "Κλειδωμενο" το λειτουργικο της , και θα "Ξεκλειδωθουν" ολα. "Τα παντα". "Γραψτε το αυτο" να με θυμηθειτε. Ολα τα εκανε "Κατοπιν σχεδιου". Το πολυ σε ενα χρονο απο τωρα που θα εχει ενσωματωθει "Πληρες" με τα Windows και θα λειτουργει ολοκληρωτικα σαν αυτα "Θα το δειτε" , θα σβυσει και το Android και το Iphone στη πορεια. "Ξεχαστε τη Microsoft που ξερατε" και τα Windows mobile. Θελει αυτη τη πιτα "Εχει τη δυναμη και τη γνωση" και θα τη παρει δικη της. Αυτο που θα δειτε τα επομενα χρονια θα ειναι "Πραγματικα" ενα PC στα χερια σας . Εδω ειμαι κι εδω ειστε.
Razor333 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 δοξα το θεο μιλαμε για WP οπου δεν απαιτουν 8πυρινους επεξεργαστες για να τρεχει σχεδον ly το λειτουργικο. Αλλα μαλλον δεν εχεις χρησιμοποιησει ποτε WP οποτε κατανοητη η εκπληξη σου. Αλλο λειτουργικο και κυριως αλλο gui, δεν υπαρχει συγκριση.
astymagos Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 μπορει να κάνω λάθος για τα windows phone δεν εχω εμπειρία απο τα τελευταία μοντελα. παντως και αυτο εχει οκ τιμούλα. Link
xouzel Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 μπορει να κάνω λάθος για τα windows phone δεν εχω εμπειρία απο τα τελευταία μοντελα. παντως και αυτο εχει οκ τιμούλα. Link Μα......αυτό είναι tablet και μάλιστα android !!!!! 305 ευρω ελλαδα..αμαζον 240 κατι + ανταπτορα για το ρευμα ειναι 100 ευρω?προφανως και δεν ειπα οτι το htc 5 χρονια πριν φοραει τα ιδια windows,απλα ειπα γιατι τα εχω παρει με κακο ματι.. Αν το προχωρήσεις μέχρι τέλους θα δεις ότι βγαίνει τελική τιμή, με τη διαφορά ΦΠΑ, στα 194,75 λίρες, ήτοι 234,2 € συν μισή λίρα, και πολλά λέω, για αντάπτορα, πάμε στα 235€ στρογγυλά. Ελλάδα έχει 305 + 4 μεταφορικά, σύνολο 309 €, αλλά..... ΔΕΝ ΕΧΕΙ !!!! Οπότε πάμε στο επόμενο, με 322€ συν 8,5€ μεταφορικά και αντικ/λη, σύνολο 330,50€. Εντάξει, δεν είναι 100€, είναι 95,5 €. Συγχώρα με φίλε μου. Κι αυτό είναι περίπου 30% φθηνότερα από την Ελλάδα. Δεν το λες και αστείο σαν ποσοστό, σωστά ;;
makhs5 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Στα Windows Phone 8 (Οσοι δεν το ξερουν ακομα), με "Πολυ μικρες" τροποποιησεις, θα τρεχουν τα προγραμματα των ιδιων των Windows των Pc. Το εχει δηλωσει ηδη η Microsoft Αυτο. Σκεφτειτε μονοι σας τη "Λογικη της" και το "Μελλον". Δε θελει πολυ μυαλο.
astymagos Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μα......αυτό είναι tablet και μάλιστα android !!!!! Αν το προχωρήσεις μέχρι τέλους θα δεις ότι βγαίνει τελική τιμή, με τη διαφορά ΦΠΑ, στα 194,75 λίρες, ήτοι 234,2 € συν μισή λίρα, και πολλά λέω, για αντάπτορα, πάμε στα 235€ στρογγυλά. Ελλάδα έχει 305 + 4 μεταφορικά, σύνολο 309 €, αλλά..... ΔΕΝ ΕΧΕΙ !!!! Οπότε πάμε στο επόμενο, με 322€ συν 8,5€ μεταφορικά και αντικ/λη, σύνολο 330,50€. Εντάξει, δεν είναι 100€, είναι 95,5 €. Συγχώρα με φίλε μου. Κι αυτό είναι περίπου 30% φθηνότερα από την Ελλάδα. Δεν το λες και αστείο σαν ποσοστό, σωστά ;; απλα για να μην ανοιγω αλλο τοπικ ειπα για το tablet οτι ειναι καλή τιμή..δεν ειμαι τόσο αμπαλος.. για το κινητό 1-2 μέρες λεει..πως δεν εχει ?? και δωρεαν μεταφορικά. και 6 ατοκες δοσεις με πιστωτική καρτα. ασε ποσο θα το έχει σε ενα μηνα και βάλε που θα ερθει απο το αμαζον ασε που απότι βλέπω το κατάστημα ειναι χανια που εισαι και εσυ αποτι νομίζω .. αρα .. την ιδια μέρα θα το έχεις και θα στηρίξεις και τον σύντεκνο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 και θα στηρίξεις και τον σύντεκνο και δεν τα ξοδεύει καλύτερα σε άλλο κρητικό προϊόν?
astymagos Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 και δεν τα ξοδεύει καλύτερα σε άλλο κρητικό προϊόν? αν ειναι να παρει απο αμαζον το htc και τα ρέστα απο τον μυλοπόταμο παω πάσο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα