MaDaAmAx1985 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Γεία σας παιδιά έχω ένα προβληματάκι με τον ήχο τερματισμού του skype. Έχω κάνει κατα λάθος κάτι και έχω χάσει τον ήχο τερματισμού του skype,έχω βγάλει και το έχω ξαναβάλει το προγραμματακι όμως τπτ.Ξέρετε μήπως τι πρέπει να κάνω;; Ευχαριστώ....
MaDaAmAx1985 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 μπα έχω ψάξει εκει και δεν γίνεται τπτ
isay Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Αν και δεν εχω καταλάβει ποιο ήχο εννοείς, πήγαινε στο Tools->Options->Notifications->Sounds και βάλε τικ στους ήχους που δεν έχουν. Κάνε επανεκκίνηση του skype (επανεκκίνηση, οχι απλό logout-login) και δες αν εφτιαξε το πρόβλημα. Αν δεν έφτιαξε πήγαινε στο Tools->Options->Notifications->Sounds και βρες τον ήχο που αναλογεί σε αυτό που θες. Μολις το βρεις πάτα το Play να δεις αν ακουγεται. Αν δεν ακουγεται διαλεξε αλλο ηχο και δοκιμασε παλι. Ακουγεται καποιος ήχος;
MaDaAmAx1985 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Φιλαρακι ενταξει μπήκα εκει που είπες,παρόλο που δεν παίζει ο ιδιος ήχος, έβαλα κάποιον άλλο ήχο τερματισμού και όλα οκ. Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα