Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί δεν κοιτάς και το panda πχ το έχει φίλος μου και είναι αρκετά άνετο και πολύ οικονομικό , βέβαια 2 μέτρα δεν είμαι αλλά δε νομίζω να έχεις πρόβλημα μπορείς να το δεις κάπου . Για το citroen που ρωτάς τα saxo ακούγετε ότι είναι σκυλιά αν και εγώ δεν ασχολούμαι με μάρκες πιστεύω είναι τι θα σου κάτσει . Έχω 6 χρόνια citroen c4 χωρίς να μου βγάλει το παραμικρό και συγγενικά μου πρόσωπα είχαν πολύ δυσάρεστες εμπειρίες με άλλες "έμπιστες" μάρκες .

Δημοσ.

Εμ φίλε Ντινάρα εσυ είσαι φιτ...Εγώ απλη αποφυγη!

Φίλε Porg στα Fabia και στο 206 είμαι τρομερά άνετος,αλλα όχι άπλας,με μπάκετ καθίσματα θα είμουν άπλας.Το θέμα ειναι που θα βρώ εξιοπρεπες 206 και φάμπια,καθότι τα έχουν εξαφανίσει απο την αγορα!και δυσκολεύομαι να βρώ!

Φιλε *Kezar* τι Ιαπωνικο προτεινεις με 2000-2500 ευρώ,και να με χωράει;;

Μου ζητάς να γίνο χαιτάουέρ!

αναλογα τι ακριβως ψαχνεις.

ενα ιαπωνα που ξερω και εχω. Link

μου εχει ζητησει πολλα πραγματα..αναρτησεις και λαστιχα στα κανονικα τους χιλιομετρα..χεχεχε.

α και λαδια που αλλαζω.τπτ αλλο δεν χρειαζεται.

Δημοσ.

Το θέμα ειναι που θα βρώ εξιοπρεπες 206 και φάμπια,καθότι τα έχουν εξαφανίσει απο την αγορα!και δυσκολεύομαι να βρώ!

Έχει πάρα πολλά λόγο της κρίσης, με λίγο ψάξιμο βρίσκεις.Ενδεικτικά δες τα link απτο car.gr που έδωσα η κάνε αναζήτηση με τα δικά σου κριτήρια.

Να ξέρεις πάντως πως το 206 ίσως είναι λίγο άβολο (για τους γονείς σου που έχουν κινητικά προβλήματα)Για τον ίδιο λόγο ξεχνάς οτιδήποτε είναι πολύ χαμηλό (saxo) και οτιδήποτε δεν έχει πίσω πόρτες

• 9 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομαδα,εχω το saxo 1.1 εχω βαλει ηχοσυστημα,παιζω χαμηλα για να μην τα καψω , πρέπει οπωσδήποτε να αλλαξω δυναμό, αυτήν την στιγμη εχω 80αρη,εχει κανει κανεις αλλαγη με δυναμο μεγαλύτερο; ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...