naruto14 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Είχα πάρει το Naruto Starter και έχει manual αλλά δεν το έχω δει ακόμα...Προς το παρών βρήκα στο ebay με τα trading cards με 500+ μόνο 19 οπότε μαλλον θα το τσιμπήσω χαχα Κάτσε περίμενε. Τα trading cards δεν ήταν μέσα στο πακέτο που πήρες από το zavvi?
L-Griever Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Κάτσε περίμενε. Τα trading cards δεν ήταν μέσα στο πακέτο που πήρες από το zavvi? Λοιπόν αυτό που πήρα από το Zavvi είναι: Naruto Trading Cards: Starter Pack Games: Description A brand new trading card game based on the most successful Anime character in the UK. Starter Pack Contents: 51 Naruto Cards Play Mat Poster Rule Book Και αυτό πήρα.. Naruto Trading Cards: 5 Booster Packs Games Description A brand new trading card game based on the most successful Anime character in the UK. Receive 40 Naruto playing cards from this 5 Booster pack set.
naruto14 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Λοιπόν αυτό που πήρα από το Zavvi είναι: Naruto Trading Cards: Starter Pack Games: Description A brand new trading card game based on the most successful Anime character in the UK. Starter Pack Contents: 51 Naruto Cards Play Mat Poster Rule Book Και αυτό πήρα.. Naruto Trading Cards: 5 Booster Packs Games Description A brand new trading card game based on the most successful Anime character in the UK. Receive 40 Naruto playing cards from this 5 Booster pack set. Το 2ο τι ακριβώς είναι? δεν το κατάλαβα.
L-Griever Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Το 2ο τι ακριβώς είναι? δεν το κατάλαβα. Μάλλον το ίδιο με τα trading.. Στο πίσω γράφει collect all 120 booster cards of sage naruto.. What???? Μόλις είδα στο internet ότι όλα μαζί είναι συνολικά πανω 1000 γιατί υπάρχουν και άλλα είδη....
naruto14 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μάλλον το ίδιο με τα trading.. Στο πίσω γράφει collect all 120 booster cards of sage naruto.. What???? Μόλις είδα στο internet ότι όλα μαζί είναι συνολικά πανω 1000 γιατί υπάρχουν και άλλα είδη.... Πω μπερδεύτηκα. Χαμός γίνεται. Δηλαδή όλες αυτές οι κάρτες είναι ίδιες?
L-Griever Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Πω μπερδεύτηκα. Χαμός γίνεται. Δηλαδή όλες αυτές οι κάρτες είναι ίδιες? Όχι όχι...Είναι όπως και η συλλογή με τις κάρτες του Yugioh αλλά εξαρτάται και από την τύχη..δηλαδή όσα πακέτα και να πάρεις είναι random και μπορεί να τύχει να έχεις τις ίδιες..δεν ξέρω μπορεί να είναι διαφορετικά...
naruto14 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Άμα δεις εδώλέει τι περιέχει η card edition που πωλείται στην Ελλάδα. Το Card edition περιλαμβάνει: • Αφίσα με αποκλειστικό μήνυμα από τον Masashi Kishimoto για τον εορτασμό των πωλήσεων10M τεμαχίων των Naruto Video games από τη NAMCO BANDAI Game. • Το Starter set περιέχει ένα πλήρες, έτοιμο να παίξετε, deck από 50 κάρτες, οδηγίες, αφίσα και φύλλο παιχνιδιού. (Οι κάρτες του starter set δε φέρουν τον κωδικό που τις συσχετίζει απευθείας με το videogame.) • Το booster pack περιέχει 8 cards μέσα από μια ποικιλία συνολικά 120 διαφορετικών καρτών. Αυτό σημαίνει πως έχει 50 κάρτες (λογικά τύπου Yugioh, αφίσα και φύλλο παιχνιδιού (τι είναι αυτό?!) Επίσης περιέχει και 8 booster cards που πρέπει να είναι για μέσα στο generations.
L-Griever Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Άμα δεις εδώλέει τι περιέχει η card edition που πωλείται στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει πως έχει 50 κάρτες (λογικά τύπου Yugioh, αφίσα και φύλλο παιχνιδιού (τι είναι αυτό?!) Επίσης περιέχει και 8 booster cards που πρέπει να είναι για μέσα στο generations. Ναι μόνο που δεν πήρα την card edition οπότε τα πήρα ξεχωριστά.. Αφίσα και φύλλο τα έχω κοιτάξει αλλά ούτε κατάλαβα τι στο καλό είναι...αν είναι να τις στείλω εδώ αύριο..
naruto14 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Ναι μόνο που δεν πήρα την card edition οπότε τα πήρα ξεχωριστά.. Αφίσα και φύλλο τα έχω κοιτάξει αλλά ούτε κατάλαβα τι στο καλό είναι...αν είναι να τις στείλω εδώ αύριο.. Η αφίσα εντάξει είναι απλή αφίσα. Το φύλλο μήπως είναι κάτι σαν ταμπλό?
L-Griever Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Η αφίσα εντάξει είναι απλή αφίσα. Το φύλλο μήπως είναι κάτι σαν ταμπλό? Tην μια αφίσα δεν την έχω που έχει το σχόλιο του δημιουργού.. Δες εδώ τι αφίσες έχει.. http://www.youtube.com/watch?v=l_MlDaeKaoM
naruto14 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Tην μια αφίσα δεν την έχω που έχει το σχόλιο του δημιουργού.. Δες εδώ τι αφίσες έχει.. http://www.youtube.com/watch?v=l_MlDaeKaoM Ωραίο φαίνεται. Στην Ελλάδα δεν πωλούνται ξεχωριστά αυτά ε?
L-Griever Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Ωραίο φαίνεται. Στην Ελλάδα δεν πωλούνται ξεχωριστά αυτά ε? Όχι δυστυχώς..Εκτός αν το αγοράσεις από το gameexplores αλλά δεν υπάρχει περίπτωση!Κλέβει πολλά λεφτά κυρίως στα μεταφορικά Μόνο Ζαvvi είδα ξεχωριστά..
naruto14 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Όχι δυστυχώς..Εκτός αν το αγοράσεις από το gameexplores αλλά δεν υπάρχει περίπτωση!Κλέβει πολλά λεφτά κυρίως στα μεταφορικά Μόνο Ζαvvi είδα ξεχωριστά.. To Zavvi πάντως μια χαρά τιμή έχει. 10 ευρώ τις έχει τις trading cards.
L-Griever Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 To Zavvi πάντως μια χαρά τιμή έχει. 10 ευρώ τις έχει τις trading cards. Nαι πολύ καλή τιμή και με πακετάκια boosters παίρνεις 40 και το Naruto Starter παίρνεις 50 κάρτες και αφίσες.. Αν υπήρχαν και εδώ ή αλλού θα μου άρεσε να τα συλλέξω όλα αλλά....
naruto14 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Nαι πολύ καλή τιμή και με πακετάκια boosters παίρνεις 40 και το Naruto Starter παίρνεις 50 κάρτες και αφίσες.. Αν υπήρχαν και εδώ ή αλλού θα μου άρεσε να τα συλλέξω όλα αλλά.... Τα 40 boosters που παίρνεις είναι για να σε βοηθήσουν στο online του generations?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα