Προς το περιεχόμενο

Naruto shippuden: Ultimate Ninja Storm Generation (CARD EDITION)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και γω από οτι διάβασα εχει μόνο κανονικές μάχες και οχι boss battles. κρίμα και θα τις ήθελα.

αυτό με το team play δεν με ενοχλει γιατί δεν παίζω καθόλου single player μάχες.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οταν έρθουν πες μου εντυπώσεις θελω να μάθω αν αξίζουν!

Φίλε naruto14,

Μιας και ζήτησες για τις εντυπώσεις θα σου πω!

Μόλις ήρθαν σήμερα όλα από αυτά που ζήτησα από το Zavvi και ήρθαν μια χαρά όλα καλά..Δεν υπάρχει ούτε το παραμικρό πρόβλημα..Είμαι ικανοποιημένος με αυτά που πήρα..Η δεύτερη φορά που έχω αγοράσω από εξωτερικό!! :-D

Η αποστολή διαρκεί το πολύ για να έρθει περίπου 2 εβδομάδες ή και 1 εβδομάδα με 3-4 μέρες.

Αυτά!

Δημοσ.

Φίλε naruto14,

Μιας και ζήτησες για τις εντυπώσεις θα σου πω!

Μόλις ήρθαν σήμερα όλα από αυτά που ζήτησα από το Zavvi και ήρθαν μια χαρά όλα καλά..Δεν υπάρχει ούτε το παραμικρό πρόβλημα..Είμαι ικανοποιημένος με αυτά που πήρα..Η δεύτερη φορά που έχω αγοράσω από εξωτερικό!! :-D

Η αποστολή διαρκεί το πολύ για να έρθει περίπου 2 εβδομάδες ή και 1 εβδομάδα με 3-4 μέρες.

Αυτά!

Αξιόπιστο κατάστημα. Οι κάρτες τι λένε? Τι είδους κάρτες είναι?

Δημοσ.

Από έχω δει και ακούσει τα Booster cards λένε ότι μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στο online multiplayer και οι άλλες κάρτες είναι για deck trading κάτι σαν το Yugioh νομίζω..δεν ξέρω παιδιά και εγώ αναρωτιέμαι για ποιο πράγμα είναι...

Δημοσ.

Από έχω δει και ακούσει τα Booster cards λένε ότι μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στο online multiplayer και οι άλλες κάρτες είναι για deck trading κάτι σαν το Yugioh νομίζω..δεν ξέρω παιδιά και εγώ αναρωτιέμαι για ποιο πράγμα είναι...

Καλά εσύ τα πήρες δεν τα κοίταξες καθόλου?

Δημοσ.

Σοβαρά??? Nice!!!

Βy the way....δεν μπορώ να καταλάβω πως παίζονται...κυρίως οι κάρτες αλλά για online ξέρω να λιώσω κάποιον! :rolleyes:

Δημοσ.

Βy the way....δεν μπορώ να καταλάβω πως παίζονται...κυρίως οι κάρτες αλλά για online ξέρω να λιώσω κάποιον! :rolleyes:

Για τις trading μιλας? Δεν έχει πουθενά οδηγίες?

Δημοσ.

Για τις trading μιλας? Δεν έχει πουθενά οδηγίες?

Είχα πάρει το Naruto Starter και έχει manual αλλά δεν το έχω δει ακόμα...Προς το παρών βρήκα στο ebay με τα trading cards με 500+ μόνο 19 οπότε μαλλον θα το τσιμπήσω χαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...