L-Griever Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κανένα μαγαζί που να το πουλάει γιατί το ψάχνω και δεν το βρίσκω.. Σας παρακαλώ να με βοηθήσετε.. Ευχαριστώ..
Tilemaxx Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 http://www.skroutz.gr/s/418586/Naruto-Shippuden-Ultimate-Ninja-Storm-Generations.html
L-Griever Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 http://www.skroutz.gr/s/418586/Naruto-Shippuden-Ultimate-Ninja-Storm-Generations.html Σε ευχαριστώ αλλά εγώ ψάχνω την Card Edition...
naruto14 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 στο public εχει 70 ευρώ. πολύ καλή τιμη αν αναλογιστείτε οτι το παιχνίδι εχει 60 ευρώ. αμα είχΑ τώρα δεύτερη κονσόλα θα το τσιμπουσα άνετα για το online του.
L-Griever Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 στο public εχει 70 ευρώ. πολύ καλή τιμη αν αναλογιστείτε οτι το παιχνίδι εχει 60 ευρώ. αμα είχΑ τώρα δεύτερη κονσόλα θα το τσιμπουσα άνετα για το online του. Στο public λέει ότι είναι εξαντλημένο και δεν υπάρχει..
naruto14 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 σοβαρά? χθες το είδα εγώ και ήταν διαθέσιμο. ξέρεις αμα οι κάρτες ειναι στα ελληνικά? γιατί αλλιώς το εχει και στο zavvi Edit: βρήκα ακομα 3 καταστήματα εντός Ελλάδας http://www.skroutz.gr/s/418588/Naruto-Shippuden-Ultimate-Ninja-Storm-Generations-Card-Edition.html
L-Griever Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 σοβαρά? χθες το είδα εγώ και ήταν διαθέσιμο. ξέρεις αμα οι κάρτες ειναι στα ελληνικά? γιατί αλλιώς το εχει και στο zavvi Edit: βρήκα ακομα 3 καταστήματα εντός Ελλάδας http://www.skroutz.gr/s/418588/Naruto-Shippuden-Ultimate-Ninja-Storm-Generations-Card-Edition.html Ναι ήταν εξαντλημένο ήδη εδώ και 2-3 μέρες από τότε που βγήκε...Οι κάρτες όχι δεν είναι στα ελληνικά..Στο Zavvi τα έχει σε ξεχωριστά τα trading και άλλα..Όλα σε αγγλικά βγαίνουν..Μάλλον θα τα αγοράσω από Zavvi..Θυμάμαι που το είδα από zavvi και το είχε αλλά μετά που πήγα να το δω αν υπάρχει ακόμα εξαμφανίστηκε... Τώρα έχουμε και λέμε για τα μαγαζιά.. Στο console club τα προλαβαίνουν όλα :/ Στο gamexplorers δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αγοράσω από εκεί.. Γιατί κλέβουν πολύ..και δεν το φέρνουν όταν παραγγέλνεις κάτι.. Και στο activate δεν το ξέρω και ούτε από εκεί δεν θα το αγορασω :/
naruto14 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 και στο zavvi αν θυμάμαι καλα εχει όλο το πακέτο. δεν εειμαι σίγουρος. αφου ειναι στα αγγλικά τότε το παίρνεις και από zavvi. πάντως μπορείς να περιμένεις για λίγο καιρό αν δεν βιάζεσαι μεχρι να ξαναγίνει διαθέσιμο στο public.
L-Griever Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 και στο zavvi αν θυμάμαι καλα εχει όλο το πακέτο. δεν εειμαι σίγουρος. αφου ειναι στα αγγλικά τότε το παίρνεις και από zavvi. πάντως μπορείς να περιμένεις για λίγο καιρό αν δεν βιάζεσαι μεχρι να ξαναγίνει διαθέσιμο στο public. Τώρα πια είναι αργά..έχω την κλασική έκδοση με bonus τα booster cards για online..Τις κάρτες θα τις παρω από zavvi.
L-Griever Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 τα πήρε κ ολας? άντε καλο κάψιμο φιλε Ναι απλά οι κάρτες έμειναν..Μου άρεσε το καινούριο παιχνίδι αλλά μακάρι να ήταν όπως το 2 γιατί μου λείπει όταν ο Naruto περπατούσε ελεύθερα και γενικά όταν μάζευες αστέρια κατά την διάρκεια της μάχης..
naruto14 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 το roaming στο 2 δεν μου άρεσε καθόλου. περπατούσες όλη την ώρα σΕ στάσιμα περιβάλλοντα και μαζεύεις αντικείμενα που ακομα δεν εχω καταλάβει τι κάνουν. το 1 με το free roaming στο leaf village ήταν πολύ καλύτερο. απλα δεν μπορείς να το πεις story mode. το καλύτερο θα ήταν ένα story mode με το free roaming του 1 και και το story line του 2. και τις προσθήκες του generations (cutscenes, additional character stories)
L-Griever Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Το 1 δεν το έχω αλλα θα ήθελα να το αγοράσω και να το παίξω αλλ δεν ξέρω που να το παρω. Sent from my iPod touch using Insomnia
Merdock Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μου ρθε χθες και το τερμάτισα την ίδια μέρα Γενικά θα έλεγα ότι μου άρεσε περισσότερο από το προηγούμενο αν και κάποιες σημαντικές μάχες θα τις ήθελα πιο εντυπωσιακές όπως στο προηγούμενο(πχ Naruto vs Pain) και όχι να ήταν απλά κανονικές μάχες. Επίσης δυστυχώς στο Ranked Match απ'ότι είδα έχει μόνο Team Play το οποίο δε μου αρέσει καθόλου μιας και προτιμώ 1 vs 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα