L-Griever Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Kαλησπέρα, όπως γράφω και στο τίτλο..αξίζει να το αγοράσω; Έχω παίξει σχεδόν όλα από 1-3,code X Veronica,Resident Evil 4 και 5. Όλα ήταν ωραία.. Δεν ξέρω γι'αυτό και ρωτάω γιατί μπορεί αύριο να το αγοράσω.... Ευχαριστώ και περιμένω τις απόψεις σας με υπομονή...
Tilemaxx Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Είναι τραγικό σύμφωνα με τα reviews. Το παιχνίδι είναι η αποθέωση του 5 και του 6 στο Metacritic. Καλύτερα περίμενε για το Resident Evil 6 τον χειμώνα.
naruto14 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Είναι τραγικό σύμφωνα με τα reviews. Το παιχνίδι είναι η αποθέωση του 5 και του 6 στο Metacritic. Καλύτερα περίμενε για το Resident Evil 6 τον χειμώνα. δεν μπορω να περιμένω!
ptsiou Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 δες κανα βιντεο στο youtube και αμα σου αρεσει παρτο....
L-Griever Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.. Λοιπόν έχουμε και λέμε το παιχνίδι είναι έτσι και έτσι.Το δοκίμασα και ολοκλήρωσα τις 2 πρώτες αποστολές και μιλάμε έχανα συνεχώς ενώ ήμουν σε επίπεδο δυσκολίας normal!!! Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο παιχνίδι και χειρότερο από τα υπόλοιπα.. Άμα θέλετε και άλλα μπορώ κάποια στιγμή να ανεβάσω βίντεα με τη συσκευή μου που καταγράφει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού στο PS3.. (όχι το PlayTV)
isim Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Η καμερα ειναι απιστευτα σπαστικη και μου δινει την εντυπωση οτι ειναι σε slow motion.
naruto14 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.. Λοιπόν έχουμε και λέμε το παιχνίδι είναι έτσι και έτσι.Το δοκίμασα και ολοκλήρωσα τις 2 πρώτες αποστολές και μιλάμε έχανα συνεχώς ενώ ήμουν σε επίπεδο δυσκολίας normal!!! Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο παιχνίδι και χειρότερο από τα υπόλοιπα.. Άμα θέλετε και άλλα μπορώ κάποια στιγμή να ανεβάσω βίντεα με τη συσκευή μου που καταγράφει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού στο PS3.. (όχι το PlayTV) το πηρες τελικά? ποια σύσκευη έχεις που καταγραφεις βιντεο από το ps3?
L-Griever Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Φίλε Naruto, Η συσκευή που χρησιμοποιώ είναι το hauppauge pvr hd gaming.χρησιμοποιείται για αλλα πράγματα οπως στην τηλεόραση,Xbox και πολλα αλλα. Sent from my iPod touch using Insomnia Φίλε Naruto' date=' Η συσκευή που χρησιμοποιώ είναι το hauppauge pvr hd gaming.χρησιμοποιείται για αλλα πράγματα οπως στην τηλεόραση,Xbox και πολλα αλλα. Sent from my iPod touch using Insomnia[/quote'] Μου το πήρε ο μπαμπάς μου αν και τον είπα να μην βλακεία και είπε δεν πειράζει. Sent from my iPod touch using Insomnia
naruto14 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Φίλε Naruto, Η συσκευή που χρησιμοποιώ είναι το hauppauge pvr hd gaming.χρησιμοποιείται για αλλα πράγματα οπως στην τηλεόραση,Xbox και πολλα αλλα. Sent from my iPod touch using Insomnia Μου το πήρε ο μπαμπάς μου αν και τον είπα να μην βλακεία και είπε δεν πειράζει. Sent from my iPod touch using Insomnia ευχαριστώ για την πληροφορία. μπορείς να γράψεις και από κανάλια στην τηλεόραση? και που αποθηκεύονται αυτά?
L-Griever Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 ευχαριστώ για την πληροφορία. μπορείς να γράψεις και από κανάλια στην τηλεόραση? και που αποθηκεύονται αυτά? Ναι πιστεύω ότι μπορείς αρκεί να έχει η τηλεόραση νομίζω είσοδο για τα καλώδια...αν θυμάμαι καλά ή έξοδο για compoment..Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα..Τα βίντεα αποθηκεύονται στον υπολογιστή σε HD αν υποστηρίζει.. Πάντως αξίζει πολύ γιατί είναι το καλύτερο αν και είναι ακριβή η συσκευή..
L-Griever Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 δηλαδη πόσο την πηρες? συνδέεται με το pc? Το αγόρασαν απο το eBay περίπου 160-170 και κάτι ευρώ. Σύνδεσης με USB στον υπολογιστή και περνάς τα drivers καιβτο προγραμμα αυτο.. Sent from my iPod touch using Insomnia Το αγόρασαν απο το eBay περίπου 160-170 και κάτι ευρώ. Σύνδεσης με USB στον υπολογιστή και περνάς τα drivers καιβτο προγραμμα αυτο.. Sent from my iPod touch using Insomnia (Όλο λάθη κάνει το iPod!! ) Sent from my iPod touch using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα