REDODIN7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με τα templates του wordpress. Έχω βρει κάποια θέματα δωρεάν αλλα δεν μπορώ να τα βάλω, τις μονες επιλογές που μου έχει είναι είτε να πληρώσω είτε να βάλω τα έτοιμα. Τι πρέπει να κάνω ?
nick_aster Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Καλησπέρα φίλε μου, Θα πρέπει να κάνεις unzip το theme που έχεις βρει και να το ανεβάσεις με FTP στο φάκελο themes. Η διαδρομή είναι: www.to-domain-sou.com/wp-content/themes Μετά θα μεταβείς στο διαχειριστικό του wordpress στο αριστερό μενού Εμφάνιση και στα Θέματα θα πρέπει να το βρεις εφόσον είναι valid wordpress theme. Αν χρειαστείς κάποια άλλη βοήθεια ξαναγράψε. Καλή επιτυχία
NiKoS WSN Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Όπως τα είπε ο από πάνω... Αν δεν έχεις ftp ή δεν ξέρεις πως... πας κατευθείαν στην καρτέλα με τα θέματα και σου έχει επιλογή να ανεβάσεις το θέμα από εκεί
REDODIN7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Όπως τα είπε ο από πάνω... Αν δεν έχεις ftp ή δεν ξέρεις πως... πας κατευθείαν στην καρτέλα με τα θέματα και σου έχει επιλογή να ανεβάσεις το θέμα από εκεί Δυστηχως δεν εχω.
NiKoS WSN Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δυστηχως δεν εχω. Κάνε αυτό που σου είπα... Πήγαινε στην ταμπέλα με τα θέματα και πάνω πάνω θα σου έχει μία επιλογή μεταφόρτωση ή κάτι τέτοιο
REDODIN7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Κάνε αυτό που σου είπα... Πήγαινε στην ταμπέλα με τα θέματα και πάνω πάνω θα σου έχει μία επιλογή μεταφόρτωση ή κάτι τέτοιο Δεν βλεπω πουθενα τετοια επιλογη
nick_aster Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Έχω την υποψία ότι αντί να βρίσκεσαι σε wordpress.org (custom development και hosting) βρίσκεσαι σε wordpress.com. Έκει τα πράγματα είναι λίγο πιο περιορισμένα αναφορικά με τα πειράγματα. Τα μόνα θέματα που είναι διαθέσιμα είναι αυτά που θα βρεις σε εκείνη τη λίστα. Είναι αρκετά και πιστεύω θα κάνεις την δουλειά σου. Αν θέλεις μικρο πειράγματα μπορείς να αγοράσεις με 10 ευρώ/χρόνο την δυνατότητα να πειράξεις το css του θέματος αλλά ως εκεί. Αν θέλεις μεγαλύτερη ευελιξία χρειάζεσαι να πας σε custom κατασκευή και να αναλάβεις το development. Αν θέλεις κάποια άλλη βοήθεια μας λες.
REDODIN7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Έχω την υποψία ότι αντί να βρίσκεσαι σε wordpress.org (custom development και hosting) βρίσκεσαι σε wordpress.com. Έκει τα πράγματα είναι λίγο πιο περιορισμένα αναφορικά με τα πειράγματα. Τα μόνα θέματα που είναι διαθέσιμα είναι αυτά που θα βρεις σε εκείνη τη λίστα. Είναι αρκετά και πιστεύω θα κάνεις την δουλειά σου. Αν θέλεις μικρο πειράγματα μπορείς να αγοράσεις με 10 ευρώ/χρόνο την δυνατότητα να πειράξεις το css του θέματος αλλά ως εκεί. Αν θέλεις μεγαλύτερη ευελιξία χρειάζεσαι να πας σε custom κατασκευή και να αναλάβεις το development. Αν θέλεις κάποια άλλη βοήθεια μας λες. Ναι στο com ειμαι, δεν ηξερα οτι εχει και org. Τωρα πρεπει να γραφτω και εκει η ισχυει ο ιδιος κωδικος.
nick_aster Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μάλλον σε μπέρδεψα λίγο, sorry.. Είναι άλλο πράγμα το ένα και άλλο το άλλο και η διαφορά είναι μεγάλη. Αν πας στο wordpress.org αυτό που θα κάνεις στην ουσία είναι να κατεβάσεις κάποια αρχεία που θα χρησιμοποιήσεις αργότερα για να φτιάξεις εσύ το site σου. Θα αναλάβεις εσύ το hosting πλέον τις βάσεις δεδομένων και το development αλλά θα έχεις πλήρη ευελιξία σε ότι θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα