Προς το περιεχόμενο

Wake On Lan σε Linksys Wag200

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

εχω 2 ρουτερ το λινκσις που αναφερω στην τιτλο και το 585 β7 της φορθνετ.

επειδη της φορθνετ εδω κ 2 μερες μου κανει κατι στραβες κ μου χανει τις ρυθμισεις του ασυρματου

ειπα να βαλω το λινκσις. εχω στο κινητο μια εφαρμογη για wol και ενω οταν εχω το τομσον δουλευει κανονικα κ ανοιγει το πισι οταν βαλω το λινκσις κ δοκιμασω να το ανοιξω με το προγραμμα δεν κανει τιποτα.

οι ρυθμισεις ειναι ολες οκ. εχω παει στις ρυθμισεις του λινκσις κ εχω κανει πορτ φοργουορντ στις πορτ 7 & 9 που χρησιμοποιει συνηθως για το wol αλλα τιποτα. καμια ιδεα?

Δημοσ.

δεν ξερω αν ειχες ανοιξει και το αλλο θεμα που σου ειχα γραψει εκει για τις ρυθμισεις για το Thomson πως να τις κανεις save χειροκινητα η να κανεις hard reset η αλλο firmware μπας και στρωσει.για το linksys μηπως το firewall κανα προβλημα?αλλιως μπορεις να δοκιμασεις και Open wag firmware.

sarandi wol θελει oxi wow

Δημοσ.

Ναι, το παρατήρησα αργότερα, τα είπαμε και με πμ. Λοιπόν, αυτό το πέτυχα εύκολα.

1)port forward έστω την 7

2)απο android market κατέβασα ένα app που λέγεται "Depicus Wake On LAN Free"

3)βάζεις τη mac, την ip ή το domain, την πόρτα και subnet 0.0.0.0 (το οποίο δεν κατάλαβα για ποιο λόγο αλλά μόνο έτσι δούλεψε) και πατάς wake.

Δημοσ.

βεβαια ακομα δεν καταλαβα για ποιο λογο να κανεις wake on lan το pc απο το κινητο.οn wan καταλαβαινω.απο την αλλη μπορει να μην εχει κανει τιποτα λαθος και απλα ασυμβατοτητα η εφαρμογη με το linksys.αλλα ας δοκιμασει και αυτα που του ειπαμε για το thomson γιατι δεν στεκει να χανει τις ρυθμισεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...