Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδεία, προσπαθώ να φτιάξω ένα πρότυπο για wordpress και αντιμετωπίζω πρόβλημα με της αναρτήσεις. Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε.

post-223872-0-13743200-1333297445_thumb.png

post-223872-0-12149900-1333297460_thumb.png

Δημοσ.

Γεια σας παιδεία, προσπαθώ να φτιάξω ένα πρότυπο για wordpress και αντιμετωπίζω πρόβλημα με της αναρτήσεις. Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε.

To wordpress δεν το εχω δουλεψει αλλα εχω που και που τα ιδια προβληματα με το blogger.

Ειμαι 99% συγουρος οτι φταει το μεγεθος της φωτογραφιας, για δοκιμασε μικροτερο.

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου,

Θα μας βοηθούσε αν μας έδινες και κάποιο link για να δούμε τι πρόβλημα υπάρχει στον κώδικα.

δεν είναι online το έχω σε τοπικό server (xampp)

To wordpress δεν το εχω δουλεψει αλλα εχω που και που τα ιδια προβληματα με το blogger.

Ειμαι 99% συγουρος οτι φταει το μεγεθος της φωτογραφιας, για δοκιμασε μικροτερο.

αυτό φταίει αλλά είναι δύσκολο να υπολογίσω το μέγεθος της φωτογραφίας.

αν μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να πάω ποιο πανό το read more για να μικρήνη το κείμενο και ίσως ετσι λυθεί το πρόβλημα.

Δημοσ.

Να το ρυθμίσεις το thumbnail στα posts να έχει default μέγεθος που να ταιρίαζει ώστε να μην νοίαζεσαι για καθε φώτο, να το κάνει resize μονο του

Δημοσ.

Να το ρυθμίσεις το thumbnail στα posts να έχει default μέγεθος που να ταιρίαζει ώστε να μην νοίαζεσαι για καθε φώτο, να το κάνει resize μονο του

αν μπορεις λιγο ποιο απλά γιατί τώρα μπήκα στο προγραμματισμό και τα βρίσκω σκούρα :rolleyes:

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω πολύ, αν θεωρείς ότι το read more σου δημιουργεί το πρόβλημα δες μήπως έχει κάποιο padding ή margin inherited από κάτι άλλο και πήγαινε να το κάνεις overwrite.

Επειδή από ότι παρατήρησα έχεις κάνεις full-στοίχιση (text-align:justify) δοκίμασε μήπως με το text-align:left σου λυθεί το πρόβλημα.

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω πολύ, αν θεωρείς ότι το read more σου δημιουργεί το πρόβλημα δες μήπως έχει κάποιο padding ή margin inherited από κάτι άλλο και πήγαινε να το κάνεις overwrite.

Επειδή από ότι παρατήρησα έχεις κάνεις full-στοίχιση (text-align:justify) δοκίμασε μήπως με το text-align:left σου λυθεί το πρόβλημα.

με το text-align:left εμφανίζονται κανονικά χωρίς πρόβλημα. ευχαριστω

αν θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως θα ρυθμίσω το read more να εμφανίζει ποιο ψηλά για να είναι μικρότερο το κείμενο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...