vasilisbilias Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Γεια σας παιδεία, προσπαθώ να φτιάξω ένα πρότυπο για wordpress και αντιμετωπίζω πρόβλημα με της αναρτήσεις. Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε.
REDODIN7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Γεια σας παιδεία, προσπαθώ να φτιάξω ένα πρότυπο για wordpress και αντιμετωπίζω πρόβλημα με της αναρτήσεις. Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε. To wordpress δεν το εχω δουλεψει αλλα εχω που και που τα ιδια προβληματα με το blogger. Ειμαι 99% συγουρος οτι φταει το μεγεθος της φωτογραφιας, για δοκιμασε μικροτερο.
nick_aster Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Καλησπέρα φίλε μου, Θα μας βοηθούσε αν μας έδινες και κάποιο link για να δούμε τι πρόβλημα υπάρχει στον κώδικα.
vasilisbilias Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Καλησπέρα φίλε μου, Θα μας βοηθούσε αν μας έδινες και κάποιο link για να δούμε τι πρόβλημα υπάρχει στον κώδικα. δεν είναι online το έχω σε τοπικό server (xampp) To wordpress δεν το εχω δουλεψει αλλα εχω που και που τα ιδια προβληματα με το blogger. Ειμαι 99% συγουρος οτι φταει το μεγεθος της φωτογραφιας, για δοκιμασε μικροτερο. αυτό φταίει αλλά είναι δύσκολο να υπολογίσω το μέγεθος της φωτογραφίας. αν μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να πάω ποιο πανό το read more για να μικρήνη το κείμενο και ίσως ετσι λυθεί το πρόβλημα.
inBlogger Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Να το ρυθμίσεις το thumbnail στα posts να έχει default μέγεθος που να ταιρίαζει ώστε να μην νοίαζεσαι για καθε φώτο, να το κάνει resize μονο του
vasilisbilias Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Να το ρυθμίσεις το thumbnail στα posts να έχει default μέγεθος που να ταιρίαζει ώστε να μην νοίαζεσαι για καθε φώτο, να το κάνει resize μονο του αν μπορεις λιγο ποιο απλά γιατί τώρα μπήκα στο προγραμματισμό και τα βρίσκω σκούρα
vasilisbilias Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 παιδεία ειλικρινα δεν μπορώ να βγάλω νόημα το ένα άρθρο μου το βγάζει καλά το αλλο όπως να ναι
nick_aster Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω πολύ, αν θεωρείς ότι το read more σου δημιουργεί το πρόβλημα δες μήπως έχει κάποιο padding ή margin inherited από κάτι άλλο και πήγαινε να το κάνεις overwrite. Επειδή από ότι παρατήρησα έχεις κάνεις full-στοίχιση (text-align:justify) δοκίμασε μήπως με το text-align:left σου λυθεί το πρόβλημα.
vasilisbilias Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω πολύ, αν θεωρείς ότι το read more σου δημιουργεί το πρόβλημα δες μήπως έχει κάποιο padding ή margin inherited από κάτι άλλο και πήγαινε να το κάνεις overwrite. Επειδή από ότι παρατήρησα έχεις κάνεις full-στοίχιση (text-align:justify) δοκίμασε μήπως με το text-align:left σου λυθεί το πρόβλημα. με το text-align:left εμφανίζονται κανονικά χωρίς πρόβλημα. ευχαριστω αν θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως θα ρυθμίσω το read more να εμφανίζει ποιο ψηλά για να είναι μικρότερο το κείμενο
nick_aster Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Χαίρομαι που βοήθησα, αναφορικά με το read more είδες αυτό που έγραψα για padding και margin και δεν σε βοήθησε;
vasilisbilias Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 μερικα site ομως δεν εχουναι προβλημα με το text-align:justify; για ποιο λογο γίνεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα