iguana Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Έχω εδω και λίγο καιρό HOL με τα παρακατω χαρακτηριστικά Upstream 928 (Kbps.)Downstream 7184 (Kbps.) Operation Data / Defect Indication: Operation Data Upstream Downstream Noise Margin 12.0 dB 10.0 dB Attenuation 22.2 dB 37.3 dB Indicator Name Near End Indicator Far End Indicator Output Power 20 dBm 12 dBm 'οπως βλεπετε δεν πεταω... θελω να ρωτησω αν αξιζει να βαλω την υπηρεσια hol tv η αν η γραμμη μου δεν την σηκωνει και θα εχω προβληματα.Καποιος που εχει μπορει να μου πει τι απαιτησεις εχει?απο την hol οταν ειχα κανει αιτηση μου ειπαν οτι γυρω στα 7 θα ειμαι ενταξει αλλα στην πραξη δεν ξερω τι γινεται...
keravnos21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Εχω την εντυπωση χωρις να ειμαι ειδικος οτι θελεις τουλαχιστον 8 Mbps για internet tv ασχετα με το ποια εταιρια το προσφερει .
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Πάρε τηλ στη hol,ρώτα τους αν είναι τεχνικά εφικτό και ύστερα ας μπούμε στην διαδικασία συζήτησης.Το λέω μόνο και μόνο γιατί η hol έφτιαξε μια υπηρεσία για λίγους.Θέτει κάποιους περιορισμους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα