Pater_Ioannis Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Λοιπον, εχω μολις 2 μερες το SII, και το κατ'εξοχην προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι αυτο των επαφων... Ξεκινησα λοιπον ανοιξα το τηλεφωνο, με ρωτησε αν θελω να κανω sync με καποια social networks, e-mail accounts και λοιπα και ρυθμισα αναλογως, για να μην τα πολυλογω ομως το Facebook ειναι το προβλημα. Επειδη λοιπον αρχικα μου εβαλε ΟΛΕΣ τις επαφες του facebook στο κινητο και επειδη τα ονοματα δεν συνεπιπταν με αυτα των επαφων που ειχα αντιγραψει απο τη Sim του παλιου κινητου, φρικαρα, και τα εσβησα ολα. Προχωρησα τοτε να σουλουπωσω αρχικα τις επαφες μου με τα τηλεφωνα τους, με το σκεπτικο να βαλω τα ιδια ονοματα με αυτα του facebook και να το κανω sync μετα για να μπουν ολα στη θεση τους. Εφτιαξα λοιπον τις επαφες και για να εχω ενα backup τις εκανα save στο gmail account. Μετα προσπαθουσα να κανω sync αλλα τιπoτα. Εψαξα λιγο και βρηκα κατι ακυρα οτι τα google contacts δεν κανουν sync με του Facebook και οτι πρεπει να ειναι αποθηκευμενες στη μνημη του τηλεφωνου και λοιπα. Ωραια λεω, βαζω μια SD card κανω το κλασσικο, import/export τις αποθηκευω στο τηλεφωνο και παει απευθειας και τις κανει join με αυτες του google. Μπραβο στο τηλεφωνο και συγχαρητηρια που προνοει να μας γλιτωνει απο τα duplicates αλλα εμενα δε με βολευε. Τα εσβησα ολα, εκανα παλι import για να τις βαλω στο τηλεφωνο, εκλεισα το auto-sync με τις επαφες του gmail αλλα και παλι τιποτα. Οποιος ξερει μια λυση, σας παρακαλω, θα τρελαθω εδω περα, 2 μερες δεν κανω αλλη δουλεια...
klog Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Λοιπον, εχω μολις 2 μερες το SII, και το κατ'εξοχην προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι αυτο των επαφων... Ξεκινησα λοιπον ανοιξα το τηλεφωνο, με ρωτησε αν θελω να κανω sync με καποια social networks, e-mail accounts και λοιπα και ρυθμισα αναλογως, για να μην τα πολυλογω ομως το Facebook ειναι το προβλημα. Επειδη λοιπον αρχικα μου εβαλε ΟΛΕΣ τις επαφες του facebook στο κινητο και επειδη τα ονοματα δεν συνεπιπταν με αυτα των επαφων που ειχα αντιγραψει απο τη Sim του παλιου κινητου, φρικαρα, και τα εσβησα ολα. Προχωρησα τοτε να σουλουπωσω αρχικα τις επαφες μου με τα τηλεφωνα τους, με το σκεπτικο να βαλω τα ιδια ονοματα με αυτα του facebook και να το κανω sync μετα για να μπουν ολα στη θεση τους. Εφτιαξα λοιπον τις επαφες και για να εχω ενα backup τις εκανα save στο gmail account. Μετα προσπαθουσα να κανω sync αλλα τιπoτα. Εψαξα λιγο και βρηκα κατι ακυρα οτι τα google contacts δεν κανουν sync με του Facebook και οτι πρεπει να ειναι αποθηκευμενες στη μνημη του τηλεφωνου και λοιπα. Ωραια λεω, βαζω μια SD card κανω το κλασσικο, import/export τις αποθηκευω στο τηλεφωνο και παει απευθειας και τις κανει join με αυτες του google. Μπραβο στο τηλεφωνο και συγχαρητηρια που προνοει να μας γλιτωνει απο τα duplicates αλλα εμενα δε με βολευε. Τα εσβησα ολα, εκανα παλι import για να τις βαλω στο τηλεφωνο, εκλεισα το auto-sync με τις επαφες του gmail αλλα και παλι τιποτα. Οποιος ξερει μια λυση, σας παρακαλω, θα τρελαθω εδω περα, 2 μερες δεν κανω αλλη δουλεια... Κατα την γνώμη μου απέφυγε να μπλέκεις τα social στον συγχρονισμό των επαφών σου , περισσότερα προβλήματα θα σου δημιουργήσουν. Κάνε μια φορά την δουλειά βάλτην στο gmail και τέλειωσες. Αυτό έχω κάνει και δεν ασχολούμε με συγχρονισμούς απο facebook και λοιπα.
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Η λογικη ειναι η εξης. Πρωτα συγχρονιζεις τις επαφες σου με το gmail. Μετα με το facebook. Επειτα ανοιγεις μια επαφη του gmail, εστω Ταδε Ταδοπουλος, πατας το κουμπακι μενου και επιλεγεις join contact. Σου ανοιγει η λιστα με ολες τις επαφες και επιλεγεις την αντιστοιχη επαφη του facebook (στατιστικα Tade Tadopoulos). Κανεις το ιδιο για ολες τις επαφες που θελεις. Τελος για να μη γινεται χαος στον τηλεφωνικο καταλογο, ανοιγεις το Contacts, πατας το μενου και επιλεγεις Εμφανιση (ή Λογαριασμους ή κατι τετοιο) και ξετικαρεις το Facebook, οποτε οι επαφες του Facebook που δεν εχουν συνδεθει με καποια gmail επαφη, κρυβονται. Επειδη δεν καταλαβα και πολυ καλα, αυτο θελεις να κανεις? Επισης Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Κινητή Και Σταθερή Τηλεφωνία. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα