spyros83 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 θέλω να αγοράσω από κάποιον πωλητή 4 αντικείμενα, που όλα έχουν extra shipping cost ... Μπορεί να μου γράψει κάποιος ένα κείμενο στα αγγλικά που να του ζητάω απο τον Seller να μου τα στείλει όλα σαν ένα πακέτο και να χρεωθούν μόνο μια φορά τα έξοδα αποστολής; Πραγματικά θα του ήμουν ευγνώμον... Και κάτι ακόμα ... στο e-bay αν πάρω και τα 4 θα μου τα χρεώσει όλα μαζί σωστά + το άθροισμα των εξόδων αποστολής... αυτό πως να το αποφύγω;
PARASwrite Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Ηi man, Im just interesting abοut 4 items. if i'll buy all of them, i'll pay four times shipping cost or you can add the shipping cοst in οne package including the 4 items in this one and only package? Thanks!
ioannis8558 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Ηello Sir, I'm interested in purchasing 4 items. if i'll buy all of them,will I pay four times the shipping cost or you can add the shipping cοst in οne package including the 4 items in this one and only package? Thanks! ..haha.."Hi man".. οχι πεστου .. "Duuuude.. whatuuup???" χααχαχ
PARASwrite Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 ..haha.."Hi man".. οχι πεστου .. "Duuuude.. whatuuup???" χααχαχ lol βασικα η πολλες ευγενιες μας φαγανε και οι ξενοι δεν ειναι τετοια ατομα
ioannis8558 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 lol βασικα η πολλες ευγενιες μας φαγανε και οι ξενοι δεν ειναι τετοια ατομα τι εννοεις? εγω σ'ολες τις συναλλαγες με eBay και Amazon εχω συναντησει το ακρον άωτον της ευγενιας.
PARASwrite Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 εννοω οτι δεν εισαι σε prive δειπνο για να γινεις αλλος εαυτος. καποιος πουλαει καποιος αγοραζει και με απλα λογια να το πεις παλι το ιδιο αποτελεσμα θα εχεις. θελω να πω δεν χρειαζετε να ανησυχουμε για πραγματα ευτελη.
macabre_sunsets Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Νομίζω πως κατα την ολοκλήρωση της παραγγελίας υπάρχει ένα κουμπί που κάνει αυτό που ζητάς. Δεν είναι ανάγκη να του στείλεις κάποιο μήνυμα.
marw7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Αυτό δε μπορεί να γίνει και αν τα εναποθέσει όλα στο basket?
dining_philosopher Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Αν αγοράσεις και τα 4 μετά υπάρχει επιλογή να κάνεις request total, δηλαδή να σου τα κάνει στην ουσία πακέτο και να σου πει το σύνολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα