Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να αγοράσω από κάποιον πωλητή 4 αντικείμενα, που όλα έχουν extra shipping cost ...

Μπορεί να μου γράψει κάποιος ένα κείμενο στα αγγλικά που να του ζητάω απο τον Seller να μου τα στείλει όλα σαν ένα πακέτο και να χρεωθούν μόνο μια φορά τα έξοδα αποστολής; Πραγματικά θα του ήμουν ευγνώμον...

Και κάτι ακόμα ... στο e-bay αν πάρω και τα 4 θα μου τα χρεώσει όλα μαζί σωστά + το άθροισμα των εξόδων αποστολής... αυτό πως να το αποφύγω;

Δημοσ.

Ηi man,

Im just interesting abοut 4 items.

if i'll buy all of them, i'll pay four times shipping cost or you can add the shipping cοst in οne package including the 4 items in this one and only package?

Thanks!

Δημοσ.

Ηello Sir,

I'm interested in purchasing 4 items.

if i'll buy all of them,will I pay four times the shipping cost or you can add the shipping cοst in οne package including the 4 items in this one and only package?

Thanks!

:-)..haha.."Hi man".. οχι πεστου .. "Duuuude.. whatuuup???" χααχαχ :-)

Δημοσ.

:-)..haha.."Hi man".. οχι πεστου .. "Duuuude.. whatuuup???" χααχαχ :-)

lol

βασικα η πολλες ευγενιες μας φαγανε

και οι ξενοι δεν ειναι τετοια ατομα

Δημοσ.

lol

βασικα η πολλες ευγενιες μας φαγανε

και οι ξενοι δεν ειναι τετοια ατομα

τι εννοεις? εγω σ'ολες τις συναλλαγες με eBay και Amazon εχω συναντησει το ακρον άωτον της ευγενιας. :)

Δημοσ.

εννοω οτι δεν εισαι σε prive δειπνο για να γινεις αλλος εαυτος.

καποιος πουλαει καποιος αγοραζει και με απλα λογια να το πεις παλι το ιδιο αποτελεσμα θα εχεις.

θελω να πω δεν χρειαζετε να ανησυχουμε για πραγματα ευτελη.

Δημοσ.

Νομίζω πως κατα την ολοκλήρωση της παραγγελίας υπάρχει ένα κουμπί που κάνει αυτό που ζητάς. Δεν είναι ανάγκη να του στείλεις κάποιο μήνυμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...