Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Περνάω κατευθείαν στο θέμα...

Έχω την soundblaster audigy 2 zs την οποία συνδέω με τον ενισχυτή ενός technics (και κατ'επέκταση με ολόκληρο το stereo), το οποίο έχει 6ch input. Έχω windows 7 και κατέβασα και το Audigy support pack που έχει κάποιους οδηγούς για την κάρτα ήχου. Έχω εγκατεστημένο το K Lite Mega Codec Pack.

Το πρόβλημά μου είναι το εξής: Δεν μου χωρίζει τα κανάλια. Δηλαδή, όταν πάω στις συσκευές αναπαραγωγής από το εικονίδιο κάτω δεξιά στην μπάρα εργασίας, επιλέγω ρύθμιση παραμέτρων για τα ηχεία και στη συνέχεια επιλέγω να μου βγάζει τα 5.1, αλλά όταν πατάω πάνω στα ηχεία προκειμένου να μου παιξει τον ήχο από κάθε ηχείο χώρια, τα πίσω ηχεία δεν βγάζουν ήχο (αφού ενεργοποίησα το CMSS έπαιξαν αλλά δεν χώρισε τα κανάλια και πάλι). Ο ήχος ακούγεται σωστά από το κεντρικό και το γούφερ, όταν πατάω δηλαδή στο αντίστοιχο εικονίδιο ο ήχος παίζει σωστά μόνο από αυτά τα δύο ηχεία. Όταν πατάω τα μπροστινά ακούγεται και από τα πίσω. Αν δεν κάνω λάθος θα πρέπει να ακούγονται χώρια οι ήχοι απ'τα ηχεία...

Τα καλώδια είναι όλα συνδεδεμένα σωστά, οπότε δεν τίθεται θέμα σύνδεσης.

Όποιος μπορεί ας βοηθήσει...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Νομίζω ότι είχα κατεβάσει τους συγκεκριμένους drivers παλαιότερα αλλά δεν με είχαν βοηθήσει... Θα το δοκιμάσω πάλι μήπως και θυμάμαι λάθος και θα επανέλθω...

Ευχαριστώ πολύ

Υ.Γ. Τελικά τους είχα ξαναδοκιμάσει αυτούς τους drivers...

Δεν έκανα κάτι αλλά τώρα βλέπω ότι είναι εντάξει ο ήχος. Απλά αυτό που λέω και παραπάνω, ότι δεν χωρίζει τελείως τον ήχο, δλδ όταν πατάω π.χ. στο δεξί ηχείο (απ' τις ρυθμίσεις) δεν ακούγεται ο ήχος αποκλειστικά από αυτό. Ίσως να μην είναι όπως περιμένω και απλά να ακούγεται ο ήχος απ' όλα τα ηχεία, αλλά ελαφρώς εντονότερα από το συγκεκριμένο που είναι επιλεγμένο...

Δημοσ.

Απο οτι ειδα η συγκεκριμενη καρτα εχει υποστηριξη σε drivers μεχρι win xp , στο λινκ που σου εδωσα εχει beta drivers για vista / win 7 και για να κανεις σωστη δουλεια με drivers , πρεπει να κανεις unistall τους παλιους + καθαρισμα με καποιο προγραμμα και μετα βαζεις τους ""καινουργιους"" ...

Μπορεις να δοκιμασεις σε αλλη pci την καρτα , να κλεισεις την onboard απο bios ...

Κανονικα πρεπει με το τεστ που κανεις να ακους σε καθε ηχειο ξεχωριστα ηχο ... Εσενα τωρα παιζουν stereo και με τις ρυθμισεις που κανεις απο τον ενισχυτη εχεις εικονικο 5.1 ...

Αν δεν δοκιμασεις με αλλη καρτα ηχου/ενισχυτη/καλωδιο δεν θα βρεις τι φταιει ...

Δες και απο ενισχυτη στα ηχεια αν εχεις συνδεσει σωστα τα καλωδια ...

Edit ...

Εχει εδω drivers http://support.creative.com/downloads/welcome.aspx?nDriverType=1#type_1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...