venumis Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 όχι ρε φιλε μάμο την πουτάνα μου...εδώ στην κύπρο καίνε η τιμές η 6850 την έχετε 100 εμείς 175..παο να δω στο skroutz,,, Ρε φίλε σορυ κιόλας αλλά δεν εχεις πρόβλημα να την πάρεις απο Γαλλία και εχεις πρόβλημα να την πάρεις απο Ελλάδα ? Αφου βρίσκεις καλές τιμές Ελλάδα πάρτην απο εκει. Το pixmania που νομίζεις οτι εχει εδρα στην Λεωκοσία ?
vrioniscy Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 φιλάρα πρέπει να βρω shop που να τα φέρνει και όχι πολλά μεταφορικά...το eshop τα φέρνει κύπρο αλλα δεν άκουσα και τα καλύτερα,,προτείνει κανεις τίποτα? φιλάρα αυτά τα καταστήματα που μου έδωσες φέρνουνε πράγματα κύπρο?τώρα δεν μπορώ να κοιτάξω για θα παο σχόλιο..
RcManiac Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Το pixmania είναι Γαλλία (?) οποτε θα εχεις και μεταφορικά Δες εδώ : 560Τi vs 570
vrioniscy Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 ne μου βγάλανε 70 ευρώ μεταφορικά =.= ξέρει κανένας ένα καλο κατάστημα που να στέλνει πράγματα κύπρο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα