Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες εχω αρχισει να φτιαχνω το πισι για την αφιξη του diablo 3 και θελω την γνωμη σας. Εχω εναν dual core 6600 στα 2.4,2gb ram supertalent 667mhz και παρειγγειλα αλλα 2 απο το ebay με 26ευρω.Η καρτα που εχω τωρα ειναι μια 1950 pro της Saphire με 256mb, Core Clock 500 MHz, Memory Clock 594 MHz. Απο σαιτ που σου λενε αν μπορεις να τρεξεις ενα παιχνιδι η οχι συνηθως μου βγαζει προβλημα η καρτα οποτε λεω να την αλλαξω. Ποια λετε να παρω που να παλευει το diablo 3; Η οθονη μου παει μεχρι 1280χ1024 και εκει τα παιζω ολα. Το τροφοδοτικο μου ειναι ενα enermax 535W.Ευχαριστω πολυ παιδες.

Δημοσ.

καλησπερα φιλε!!!

αν θες να παιξεις diablo III

πρεπει να αλλαξεις καρτα γραφικων!!

εγω θα σου προτεινα να βαλεις αυτην: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513568

αν βεβαια θελεις ακομα πιο φτηνη ψαξε για 4870 ή 4850 απο το insomnia αλλα να ξερεις αυτες δεν εχουν directx 11

επισης μπορεις να ψαξεις για gtx 550ti μεταχειρισμενη απο το insomnia

κατι ακομα φιλε μου

με ενδιαφερει η 1950pro

αν ειναι να παρεις αλλη και δεν την θελεις αν ειναι να την αγοραζω!!!!

αν σε ενδιαφερει γραψε μου το τηλεφωνο σου να μιλησουμε!!!

Δημοσ.

Γεια σας παιδες εχω αρχισει να φτιαχνω το πισι για την αφιξη του diablo 3 και θελω την γνωμη σας. Εχω εναν dual core 6600 στα 2.4,2gb ram supertalent 667mhz και παρειγγειλα αλλα 2 απο το ebay με 26ευρω.Η καρτα που εχω τωρα ειναι μια 1950 pro της Saphire με 256mb, Core Clock 500 MHz, Memory Clock 594 MHz. Απο σαιτ που σου λενε αν μπορεις να τρεξεις ενα παιχνιδι η οχι συνηθως μου βγαζει προβλημα η καρτα οποτε λεω να την αλλαξω. Ποια λετε να παρω που να παλευει το diablo 3; Η οθονη μου παει μεχρι 1280χ1024 και εκει τα παιζω ολα. Το τροφοδοτικο μου ειναι ενα enermax 535W.Ευχαριστω πολυ παιδες.

Πρέπει να μας πεις και το budget σου,αν διαθέτεις γύρω στα 100€ η καλύτερη επιλογή είναι αυτή http://www.multirama.gr/products/product?pid=0653822&catid=020300.

Δημοσ.

για παρε αυτην με 52 ευρο gt 430 2gb παρακαλο τους διαχιριστες του φορουμ να μη μου ξαναστιλουν μινιμα οτι κανω διαφιμιση σε καταστημα και να μου διαγραφουν το τοπικ η το μηνημα

δεν δουλευο για κανενα μαγαζι

και η παραπανω τοτε διαφιμιζουν καταστηματα

ελεος να φαω μπαν γιατη μαλον δε τα περνεται απο το πλαισιο και τα περνεται απο τα υπολιπα καταστηματα ντροπη

δεν διαφιμιζο

εχω τη καρτα και παιζη ολα τα καινουρια παιχνιδια σε παλιο υπολογιστη και το μασ εφεκτ 3 σε ολα φουλ χωρις κοληματα

οση δεν εχουν χρηματα για να αγωρασουν καινουριο υπολογιστη αυτη ειναι λουκουμι και παιζη τα παντα

γιαυτο εφτιαξα το τοπικ εχτες το οπιο σβησαται αμεσος μηνη χασεται τη πελατια

Δημοσ.

+1 για την 6770. Ό,τι καλύτερο σ αυτά τα λεφτά. Στην ανάλυση της οθόνης σου θα είσαι μαξαρισμένος. Η gt 430 δεν είναι κάρτα γραφικών για παιχνίδια εκτός αν μιλάμε για αναλύσεις λαπτοπ και για το pro.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια. Σημερα πηρα στα χερια μου αυτην την καρτα Link απο ενα παιδι(αψογος) στο φορουμ. Μου την εδωσε 80 ευρω με χρονο λειτουργιας 2 εβδομαδες οπως ισχυριζεται. Καλη αγορα η μπα;

Δημοσ.

συμφωνω με το δεινοσαυρο!!!

αλλα δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλη!!!!!

απλα με ενα 30αρι επερνες την 6770!!!!

Δημοσ.

Μπορούσες με αυτά τα λεφτά να πάρεις καλύτερη.

Αν είναι αυτή που υποψιάζομαι ο χρόνος λειτουργίας είναι 2 μήνες και όχι 2 βδομάδες αλλά δεν λέει κάτι αυτό

Ενταξει 2 μηνες - 2 εβδομαδες οντως δεν λεει κατι γιατι η καρτα ειναι σε αριστη κατασταση. Τωρα εψαξα λιγο ρε φιλε αλλα χαθηκα. Εσυ σε ποιες καρτες αναφερεσαι σε αυτα τα χρηματα;

Δημοσ.

Πιθανώς όχι αλλά αυτό δε λέει κάτι. Τεσπα, με γειά σου! Δεν έχει νόημα τώρα, η κάρτα θα σε καλύψει σ αυτές τις αναλύσεις. Αν αλλάξεις οθόνη αλλάζουν τα πράγματα βέβαια.

Σε ευχαριστω πολυ :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...