kyrias4 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Γεια σας παιδια εχω αυτα τα ηχεια τα οποια οταν ειχα τα windows xp τα ηχεια επαιζαν ολα και τα πεντε ενω τωρα που εβαλα τα windows 7 αναγνωριζει μονο τα δυο μηπως ξερετε τι φταιει?΅Ευχαριστω
giannispaok Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 η θα πας διπλα στο ρολοι που θα εχεις ισως εικονιδιακι με τη καρτα ηχου σου ενσωματωμενη η μη και μεσα απ οτα μενου της θα επιλεξεις 5,1 ή απο το πινακα ελεγχου(πινακας εφαρμογων ) να επιλεγεις ηχους και τελος παντων απ οεκει μεσα να βρεις να γινουν οι ρυθμισεις για 5,1 αντις 2,1 αν παλι δε γινετε τιποτα, θες drivers για win7
kyrias4 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 φιλε δεν μου εχει εικονιδιο διπλα στο ρολοι και απο τον πινακα ελεγχου δεν εχει πουθενα απο 2.1 να το κανω 5.1 το εχω ψαξει δεν αλλαζει
Lost1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Κατω δεξια στην οθονη , εχεις εικονιδιο με ενα ηχειο ή control panel / sound...
The_Judas Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Πίνακας ελέγχου-> ήχος -> ηχεία -> ρυθμ. παραμέτρων.
kyrias4 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Παιδια συγνωμη για την ταλαιπωρια αλλα δεν μου εμφανιζει κατω δεξια τα ηχειο προσπαθησα να το βρω ομως δεν μπορω δεν ξερω τι εχει γινει.Τελος παντων παω απο τον πινακα ελεγχου αλλα παλι δυο βισκει τα αλλαω τα καλωδια απο πισω απο το κουτι και παλι δυο βρισκει.Να σας πω οτι τα windows ειναι σπασμενα μηπως φταιει αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα