Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω 4 corsair τροφοδοτικά 2 ΑΧ και 2 CX τα οποία βγάζουν ένα ήχο όταν είναι κλειστό το pc τον οποίο μπορείς να ακούσεις αν βάλεις το αυτι σου κοντά. Επίσης όταν stressarete η gpu πάλι κάνουν εναν διαφορετικό ήχο αυτή τη φορά (σαν να τιγανίζεις πατάτες :P) τον οποίο πάλι πρέπει να πας κόντα για να ακούσεις. Τι παίζει με αυτα τα τροφοδοτικά είναι normal το φαινόμενο αυτό?

Δημοσ.

Όταν λες "κοντά" πόσο κοντά εννοείς? ΑΝ βάλεις το αφτί σου στα 2-3 εκατοστα, είναι φυσιολογικό να ακούς ήχους (που προκαλούνται κυρίως απο τα πηνία και τις υψηλότερες αρμονικές στο ρεύμα). Αν τουσ ακούς απο π.χ μισό μέτρο δεν είναι εντελώς φυσιολογικό...

Δημοσ.

Τον γνώριμο υψίσυχνο θόρυβο τον έχω και 'γω εντοπίσει στο CX 500.

Ειδικά όταν είναι κλειστό το pc (ίσως καλύπτεται από άλλους θορύβους)

Στο GS600 που το έχω σε άλλο pc, ακούω επίσης παρόμοιο ήχο, ο οποίος σταματάει όταν κάνω shutdown.

Μπορεί να είναι και από τη μητρική...;

Δημοσ.

Ο ήχος βγαίνει απο το τροφοδοτικό πάντως, να το επηρεάζει η μητρική δε νομίζω γιατί τα έχω δοκιμάσει με 3 διαφορετικές μητρικές. Πάντως απο οτι διαβάζω σε forums αρκετοι έχουν τέτοια προβλήματα με τα corsair.

Δημοσ.

Απο κοντα ακουγονται οι ηχοι αρα να υποθεσω ειναι normal

γιατι να ειναι normal ρε συ mooo;

γιατι να ακουγονται "θορυβοι" μονο απο τα corsair;

και οι υπολοιπες μαρκες τροφοδοτικων που κυκλοφορουν και

δεν βγαζουν βουιτα, δεν ειναι normal δηλαδη;

Δημοσ.

Βάση της απάντησης του errik το είπα. Πάντως για να βγάζουν όλα το συγκεκριμένο ήχο κατι παει να πει..οτι υπάρχουν πολλά προβληματικά ή οτι όλα τα corsair είναι έτσι. Δεν μπορεί και τα 4 που έχω συναντήσει να το κάνουν. Το δικό σου το coolermaster maik ειναι τελείως αθόρυβο ακομα και αν πλησιάσεις πολύ κοντά?

Δημοσ.

το συγκεκριμενο coolermaster, ναι ειναι εντελως αθορυβο, ακομη

και αν "στησεις" αυτι.

το ιδιο αθορυβο ειναι και ενα termaltake 500 που ειχα παλαιοτερα.

για τα corsair ισως και να μην ειναι προβλημα αυτο που κανουν,

απο την στιγμη που λειτουργουν απροβληματηστα στα υπολοιπα

καθηκοντα τους.αλλα επιτρεψε μου να το θεωρω ως ενα κουσουρι.

Δημοσ.

Τελικά το έστειλα για service και μου είπαν οτι είναι normal και οτι όλα τα τροφοδοτικά βγάζουν παρόμοιους ηχους..

Δημοσ.

coolermaster gx 750w,Silverstone OP Series PSU 650W X2 psu,corsair tx650 ενος φιλου και ενα Inter-Tech μουφα που ειχα παλι αυτο τον συχαμενο ηχο εκαναν,μονο τα thermaltake δεν μου το κανουν

Δημοσ.

Εμενα με προβληματιζει ο ηχος που κανει Under load οπως λες που λογικα ειναι κατι σαν τζ τζ τζ.ελενξε οτι ολα τα καλωδια ειναι καλα βαλμενα και δοκιμασε και με αλλο καλωδιο Power.

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει οτι μπορείς να φανταστείς άλλα καλώδια, άλλη motherboard(εκεί δεν έκανε το ήχο κατα τη κίνηση του ποντικιού),αλλο σπίτι (γείωση) έξω απο το κουτί αλλά τα ίδια.

Δημοσ.

Δοκίμασα και το hardware εκτος κουτιού. Για τον ήχο όταν είναι κλειστό εννοείς οτι είναι οκ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...