Filitsakos Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 παιδια σας παρακαλω χρειαζομαι την βοηθεια σας Δεν μπορω να μπω μου λεει οτι κανω λαθος ειτε τον κωδικο ειτε το ονομα ενω ειναι και τα 2 σωστα! προχ9ες εφτασα 30 lvl και ειμαι τοσο στεναχωρημενη..σας παρακαλω πειτε μου τι να κανω?ή τι φταίει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 1000 euro σε όποιον καταλάβει για ποιο game μιλάει...
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 σας παρακαλω πειτε μου τι να κανω? Να μας πεις ποιο ειναι το προβλημα για αρχη. Με τροπο ο οποιος θα βοηθησει να καταλαβουμε περι τινος προκειται. 1000 euro σε όποιον καταλάβει για ποιο game μιλάει... Its on! WoW
Toufas Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 υπαρχει και το κλασσικο forgot password και βλεπεις.εκτος αν καποιος πηρε το account σου οποτε εκει στελνεις κανα email.επισης Plz να βαζουμε πιο περιγραφικους τιτλους.
Tobajara Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 1000 euro σε όποιον καταλάβει για ποιο game μιλάει... Η φίλη μας η Φιλιτσάκος (συγκρίνετε post με nick :P) μάλλον μιλά για το League of Legends, όπου έφτασε επιτέλους 30 lvl και μπορεί να παίζει πλέον ΚΑΙ ranked. Θα στείλω ΠΜ με αριθμό λογαριασμού για το ρευστό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα