Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Το ίδιο cable management έχουν, αν δεν ξέρεις μην ποστάρεις. Το commander είναι καλύτερο γιατί α) είναι πιο καινούριο β) έχει βελτιωμένη σχεδίαση γ) βγάζει usb3. Ξέρεις να διαβάζεις? Απάντησα απλά στην ανακριβεια σου ότι το v4 δεν έχει cable management. Δεν είπα πουθενά να το πάρει.
sotos23 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 τελικα ποιο να παρω κατελιξτε σε καποιο? γτ εχω μαζεψει τα λεφτα για το commanter kαι κατι αλλο εκτος του κουτιου εσυ ακι τι μνημες εχεις βαλει. ddr3 sta poza mhz ??
κοκολινος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Support for DDR3 1866(OC)(Note 2)/1333/1066 MHz memory modules ....Για μενα προσωπικη μ αποψη πηγαινε στο Commander ειναι πολυ πιο καλο..!!!!Παρε και 2-3 φουρφουρια απο αυτα π σ εδειξα..!!!
sotos23 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 μνημες 1600 μηζ μπορω να βαλω στν μιτρικη μου ?
κοκολινος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Ναι ρε συ....και 1333 αν εχεις βαλε της..ddr3 να ειναι εεεε..!!Δεν προκειται να δεις και τις τρελες διαφορες,αν παρεις 1600..4gb αν βαλεις θα εισαι μια χαρα..!!!!
BalthazarX Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 @ Κοκολινος & Δεινόσαυρος Γιατί αναλώνεστε σε αχρείαστες ψηφιακές συγκρούσεις ; Μερικές φορές τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ απλά.. V4 Black Edition Commander Εν ολίγοις ναι μεν κανείς μπορεί να επιτύχει ένα ικανοποιητικό c/m και στο V4, αν έχει όρεξη και μεράκι, όμως το commander σε αυτόν τον τομέα φαίνεται να υπερτερεί χάρη στις τρύπες που διαθέτει. Βέβαια ο χώρος πίσω από το motherboard tray δύσκολα μπορεί να χαρακτηριστεί αρκετός, όμως όπως ξαναείπα όρεξη και μεράκι να υπάρχει.. Για μένα πάρε το commander..
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 @ Κοκολινος & Δεινόσαυρος Γιατί αναλώνεστε σε αχρείαστες ψηφιακές συγκρούσεις ; Καμία κόντρα. Απλά απαντήθηκε μία ανακρίβεια. Δεν πρότεινε κανένας το v4. Ο ts το είδε και ρώτησε.
sotos23 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 ευχαρστο παντος και εχω κατι να ρωτισο υπαρχει καποιος που να ενδιαφερετε γ μνημες ddr3 sta 1333mhz ?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δεν έχει νόημα να πουλήσεις μνήμες στα 1333 και να πάρεις 1600αρες. Και χαμένος θα βγεις οικονομικά και δεν θα κερδίσεις απολύτως τίποτα σε επιδόσεις.
sotos23 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 βασικα αυτες θελω να πουλισω http://www.e-gate.gr/computers-and-hardware/hardware-components/rams/corsair-xms3-dhx-ddr3-4gb-2x2gb-1333mhz.html για να παρω τετοιες http://www.e-gate.gr/computers-and-hardware/hardware-components/rams/kingston-4gb-hyperx-red-limited-edition-1333mhz-khx1600c9d3b1r-4g.html
mrmariosgta4 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Θα συμφωνησω με τον φιλο μου τον Δεινοσαυρο !!! δεν θα εχεις καμια διαφορα στις μνημες !! Οσο για το κουτι που ειπες παρε το Commander MS-I ειναι παρα πολυ καλο και φθηνο ειχα βαλει και εγω ενα θεμα για κουτι και ο Δεινοσαυρος μου ειπε να παρω το Commander MS-I επισης παρε και 3-4 ανεμιστηρες και θα εισαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα