Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ίδιο cable management έχουν, αν δεν ξέρεις μην ποστάρεις.

Το commander είναι καλύτερο γιατί α) είναι πιο καινούριο β) έχει βελτιωμένη σχεδίαση γ) βγάζει usb3.

Ξέρεις να διαβάζεις? Απάντησα απλά στην ανακριβεια σου ότι το v4 δεν έχει cable management. Δεν είπα πουθενά να το πάρει.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τελικα ποιο να παρω κατελιξτε σε καποιο? γτ εχω μαζεψει τα λεφτα για το commanter

kαι κατι αλλο εκτος του κουτιου εσυ ακι τι μνημες εχεις βαλει. ddr3 sta poza mhz ??

Δημοσ.

Support for DDR3 1866(OC)(Note 2)/1333/1066 MHz memory modules ....Για μενα προσωπικη μ αποψη πηγαινε στο Commander ειναι πολυ πιο καλο..!!!!Παρε και 2-3 φουρφουρια απο αυτα π σ εδειξα..!!!

Δημοσ.

Ναι ρε συ....και 1333 αν εχεις βαλε της..ddr3 να ειναι εεεε..!!Δεν προκειται να δεις και τις τρελες διαφορες,αν παρεις 1600..4gb αν βαλεις θα εισαι μια χαρα..!!!!

Δημοσ.

@ Κοκολινος & Δεινόσαυρος

Γιατί αναλώνεστε σε αχρείαστες ψηφιακές συγκρούσεις ;

Μερικές φορές τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ απλά..

V4 Black Edition

Commander

Εν ολίγοις ναι μεν κανείς μπορεί να επιτύχει ένα ικανοποιητικό c/m και στο V4, αν έχει όρεξη και μεράκι, όμως το commander σε αυτόν τον τομέα φαίνεται να υπερτερεί χάρη στις τρύπες που διαθέτει. Βέβαια ο χώρος πίσω από το motherboard tray δύσκολα μπορεί να χαρακτηριστεί αρκετός, όμως όπως ξαναείπα όρεξη και μεράκι να υπάρχει.. ;)

Για μένα πάρε το commander..

Δημοσ.

@ Κοκολινος & Δεινόσαυρος

Γιατί αναλώνεστε σε αχρείαστες ψηφιακές συγκρούσεις ;

Καμία κόντρα. Απλά απαντήθηκε μία ανακρίβεια. Δεν πρότεινε κανένας το v4. Ο ts το είδε και ρώτησε.

Δημοσ.

ευχαρστο παντος και εχω κατι να ρωτισο υπαρχει καποιος που να ενδιαφερετε γ μνημες ddr3 sta 1333mhz ?

Δημοσ.

Θα συμφωνησω με τον φιλο μου τον Δεινοσαυρο !!! δεν θα εχεις καμια διαφορα στις μνημες !!

Οσο για το κουτι που ειπες παρε το Commander MS-I ειναι παρα πολυ καλο και φθηνο ειχα βαλει και εγω ενα θεμα για κουτι και ο Δεινοσαυρος μου ειπε να παρω το Commander MS-I επισης παρε και 3-4 ανεμιστηρες και θα εισαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ !!! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...