zouzounakis Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Καλημέρα.Έχω παραγγείλει το HP Pavilion dv7-6b17eg το οποίο έχει γερμανικό πληκτρολόγιο και θέλω να το αλλάξω σε Ελληνικό ή Αγγλικό.Ξέρετε κάποιο κατάστημα που μπορώ να απευθυνθώ εδώ στην Ελλάδα,εκτός της HP?
isay Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Αν θες αγγλικό πληκτρολόγιο αγόρασε ένα απο το ebay και άλλαξε το μόνος σου. Θα σου κοστίσει πολύ πολύ φθηνότερα. Κράτα κάπου και το γερμανικό ώστε αμα προκύψει πρόβλημα με τον υπολογιστή, βάζεις το γερμανικό πάνω και πας τον υπολογιστή στο service. Αν θες ελληνικό πληκτρολόγιο επικοινωνείς με την HP ( http://www8.hp.com/gr/el/contact-hp/phone-assist.html ) και θα σου που αυτοί το κόστος του ανταλλακτικου
Lost1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Αν θες αγγλικό πληκτρολόγιο αγόρασε ένα απο το ebay και άλλαξε το μόνος σου. Θα σου κοστίσει πολύ πολύ φθηνότερα. Κράτα κάπου και το γερμανικό ώστε αμα προκύψει πρόβλημα με τον υπολογιστή, βάζεις το γερμανικό πάνω και πας τον υπολογιστή στο service. Το service δεν θα δει οτι εχει ανοικτει το laptop ? Νομιζω οτι αυτο το μοντελο δεν το εισαγει στην ελλαδα και δεν ξερω αν το καλυπτει ... Σε καποιες φωτο ειδα οτι εχει αγγλικο πληκτρολογιο , μπορει να μην χρειαστει να το αλλαξεις ...
isay Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Για το συγκεκριμενο δεν ξερω αν εχει ειδικά σημάδια αναγνώρισης, αλλά σε ολα lpt εχω αλλάξει πληκτρολόγιο δεν είχε ειδικές βίδες αναγνώρισης.
zouzounakis Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Είχα πάρει τηλ. την HP και μου είπανε οτι έχει 1 χρόνο εγγύηση.Το πληκτρολόγιο είναι γερμανικό.αυτό λέει το amazon.Μπορείτε να μου υποδείξετε κάποιο συμβατό με αυτό το μοντέλο πληκτρολόγιο, γιατι έχω μπερδευτεί με τα διάφορα μοντέλα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα