kanellich Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Καλημέρα και καλό μήνα.Θέλω ακουστικά για οικιακή χρήση.Έχω εδώ και πολλά χρόνια τα philips sbc hp 100 αλλά θέλω να πάρω καλύτερα και πιο δυνατά.Έχω καταλήξει στα american audio hp 550 τα οποία δοκίμασα και σε ενισχυτή και στο xperia neo v και είμαι ευχαριστημένος.Έχουν πλούσιο μπάσο και γενικά είναι πολύ δυνατά (δεν υπάρχει σύγκριση με τα philips).Τα βρήκα στα 30 ευρώ περίπου. Τα american audio έχουν 64 ohm ενώ τα philips και γενικά πολλά που έχω ψάξει είναι στα 32 ohm.Σε αυτό που θέλω να με βοηθήσετε είναι για την αντίσταση.Ποια η διαφορά;Υπάρχει θέμα με το laptop,κινητό,mp3 κτλ στα ohm;
graphist83 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Η ωμικη αντισταση οσο χαμηλωνει τοσο πιο δυνατα θα αποδώσει το ακουστικο. Αυτο ισχυει καθως ο ενισχυτης βλεποντας μικροτερο φορτιο αυξανει την ισχυ του. (εξαρταται και απο τα κυκλωματα τροφοδοσιας). Βεβαια αυτο δεν αποτελει ποιοτικό χαρακτηριστικό. Εαν θες ποιοτητα, δες λυσεις απο την Sennheiser. Συνδυάζει λογικες τιμες με ποιοτητα κατασκευης..
kanellich Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Ευχαριστώ που απάντησες. American Audio HP 550 headphones offer high-power input (3,500mW) και είναι από τα πιο δυνατά που έχω ακούσει. Τα philips που έχω είναι 100mw αν δεν κάνω λάθος.Άρα δεν πρέπει να είναι μόνο τα ohm που παίζουν ρόλο. Για τα περισσότερα ohm άκουσα ότι απλά θα έχω μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας στις φορητές συσκευές.ισχύει αυτό; Είμαι επαρχεία,οπότε multirama,e-shop και κωτσόβολος παίζουν μπάλα εδώ και στα 32 ευρώ βρήκα αυτά Για τα american ψήνομαι αλλά κολλάω στην αντίσταση.
graphist83 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Σαφως και δεν παιζουν ρολο μονο τα ohm. Πχ στην ιδια ισχυ και ευασθησια db, το ακουστικο με την μικροτερη αντισταση θα δεχοταν περισσσοτερη ισχυ απο τον ενισχυτη. Λογικο καθως αυτος βλεποντας μικροτερο φορτιο θα δωσει περισσοτερη ισχυ. Στα ακουστικα βεβαια ολοι οι ενισχυτες για χρηση σε pc η hi-fi ειναι υπεραρκετοι. Στα mp3 θελει προσοχη γιατι εχουν μικρα ενισχυτακια. Τα HD 202 ειναι μικρη σειρα. Αλλα θα εχεις πολυ καλο αποτελεσμα. Σε σχεση με τα philips θα δεις διαφορα.
kanellich Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Διάβασα πολύ καλές κριτικές για αυτά και μου κέντρισαν το ενδιαφέρον.Κοντά σε αυτή τη τιμή έχεις να προτείνεις κάτι άλλο καλύτερο; και λίγο πιο πάνω εάν αξίζουν ποιοτικά σε σχέση με αυτά πες μου.
graphist83 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Όχι σε αυτά τα λεφτά η επιλογή σου είναι πολυ καλή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα