De_la_sol Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Παιδια σας παρακαλω την βοηθεια σας.. ο μικρος μου με εχει τρελανει, αλλαξε την γλωσσα απο το παιχνιδη που αναφερω PES 2012 (σε ισπανικα η κατι σε λατινικα τελος παντων,) και τωρα θελει να τα γυρισει σε ελληνικα (θελει να ακουει ελληνικα για να καταλαβαινει) και δεν ξερουμε πως να το κανουμε.... ευχαριστω εκ των προτερων...
mtzs Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 google translate Εχεις και λατινoφωνο nickname :rolleyes:
De_la_sol Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Σωστη η παρατηρηση... αν ηξερες και ελεγες και κατι επι του προβληματος θα ησουν ακομα πιο σωστος
mtzs Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 σου ειπα φιλε μου βαλε τις λεξεις αυτες που βλεπεις στο google traslate και βαλε μεταφραση ισπανικα σε αγγλικα Οτι γραφω ειναι συμφωνα με το μενου που εχω στο πισι 1. απο το αρχικο μενου πας στην προτελευταια επιλογη απο δεξια αυτη με το εικονιδιο με κατι ροδελλες (Settings στα αγγλικα) πριν το exit 2. επισης την προτελευταια επιλογη (language settings ειναι στα αγγλικα) 3. Πρωτη επιλογη (In game Text στα αγγλικα) 4. Βλεπεις τις γλωσσες και επιλεγεις Ελληνικα
De_la_sol Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Ωραιος ο φιλος... σωστος για δευτερη φορα, με απαλαξες απο καθημερινο μπελα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα