vitriolis1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Καλησπερα. Σε υπολογιστη φιλου μου η αναλυση εχει αλλαξει απο μονη της σε 640x480. Τον ανοιξε σημερα και ηταν ετσι. Εχει intel r g33 g31 express chipset family, δεν ξερω τι μητρικη εχει. Και δε βεισκω drivers για αυτο το chipset. Καμια λυση?
Lost1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Πες του να μπει εδω μηπως του βρει drivers ... http://www.intel.com/p/en_US/support/detect?iid=dc_iduu
vitriolis1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Το εκανε και τζιφος. Κατι αλλο? (σορυ για το 2ποστ, το εκανα για ενημερωση του θεματος)
Lost1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Για να δουλεψει το intel driver utility πρεπει να εγκαταστησεις αυτα που σου ζηταει , activeX / java , αναλογως τι browser εχεις , μπορει να σου πεταξει popup window και αν το εχει αποκλεισει ο browser πρεπει να το απενεργοποιησεις κτλ ... Δηλαδη να κανεις οτι σου λεει , και μετα ψαχνει να δει τι chipset/drivers εχεις , αν δει οτι οι drivers θελουν update , εχει επιλογη να πατησεις να τους κατεβασεις ... Αν τα κανεις ολα σωστα και δεν βρει drivers , παει να πει οτι εχεις τους τελευταιους drivers ... Επειδη εχεις λαθος αναλυση και πιθανoν να μην δουλευουν σωστα οι drivers , πρεπει να κανεις unistall τους drivers , να κατεβασεις το driver sweeper , να μπεις με safe mode να το τρεξεις και να κανεις unistall οτι εχει σχεση με γραφικα , μετα restart , μπες παλι στο link που σου εδωσα παραπανω , να βρει αυτοματα τους drivers και να τους καταβασεις / εγκαταστησεις ... Ο φιλος σου πιθανον να θελει βοηθεια απο σενα ή καποιον που ξερει ...
vitriolis1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Καλα ολα αυτα φιλε μου και τα εχω σκεφτει και γω. Το θεμα ομως ειναι οτι ο ιδιος δεν ξερει και εγω ειμαι μακρυα για να τον καθοδηγησω, οποτε οταν παω σπιτι του θα τα δοκιμασω. Thanx man.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα