pavlos0160 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Καλησπερα...δεν εχω ξαναασχοληθει με τραπεζες και καρτες και θελω να βγαλω μια καρτα με την οποια να κανω αγορες μεσω Internet με χρηση PayPal....το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι καρτα να βγαλω και απο ποια τραπεζα....Η καρτα μου θελω να λειτουργει καπως ετσι αν γινετε: να βαζω ενα συγκεκριμενο ποσο πχ 40 ευρω και μετα να μπορω να τα ξοδεψω και οταν τελειωσουν και θελω να κανω ξανα αγορα να την ξαναγεμιζω...δεν με ενδιαφερει ουτε να μπορω να τραβαω χρηματα απο ATM ουτε τπτ αλλο.... Ευχαριστω....
geowizard Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 θα σου πω εγω τι εκανα 1. πηγα στη eurobank (εαν θυμαμαι καλα) 2. εβγαλα καρτα προπληρωμενη (ετσι την λενε εκει) 3. μπηκα στο amazon και εβαλα την καρτα και τέλος τωρα για paypal δεν ξερω αλλα ενδιαφερει κι εμενα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Χωρις να εχω κανει αγορα μεσω paypal, προφανως πας φτιαχνεις account στο paypal δινοντας τα στοιχεια σου (μεταξυ αυτων και την καρτα), σου κανουν μια μικρη χρεωση για να επιβεβαιωσουν οτι η καρτα ειναι δικη σου (και μετα στα επιστρεφουν νομιζω). Ε επειτα κανεις παραγγελιες απο αντιστοιχα sites δινοντας το paypal account σου. Στο πολυ χοντρικο.
pavlos0160 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δηλαδη παω αυριο στην πειραιως ας πουμε που με βολευει και τι τους λεω να βγαλω μια χρεωστικη ή μια προπληρωμενη?? Μπορει καποιος να μου πει τις διαφορες τους??
PARASwrite Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 η χρεαωστικη ειναι ο τρ.λογαριασμος σε μορφη καρτας, οσα χρηματα εχεις μεσα τοσα εχει και η καρτα. η προπληρωμενη ειναι αδεια, και την γεμιζεις εσυ με οσα χρηματα θες οποτε θες, μιας που πας κανε και web banking.
pavlos0160 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 η χρεαωστικη ειναι ο τρ.λογαριασμος σε μορφη καρτας, οσα χρηματα εχεις μεσα τοσα εχει και η καρτα. η προπληρωμενη ειναι αδεια, και την γεμιζεις εσυ με οσα χρηματα θες οποτε θες, μιας που πας κανε και web banking. τι ειναι αυτο??
PARASwrite Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 ελεγχεις, φορτιζεις κοκ τις καρτες, τους λογαριασμους σου, απο το σπιτι. στελνεις εμβασματα σε αλλες τραπεζες κοκ. το web banking ειναι δωρεαν, οι ενεργιες που κανεις χρεωνονται. πχ εγω ειμαι στην ate bank η φορτιση της προπληρομενης καρτας αν παω στο καταστημα ειναι 2 ευρω ενω μεσω web banking ειναι 1 ευρω. πχ εμβασμα στο εσωτερικο αν παω σε καταστημα ειναι δωρεαν, μεσω wev banking ειναι 1ευρω και κατι λεπτα
pavlos0160 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 ελεγχεις, φορτιζεις κοκ τις καρτες, τους λογαριασμους σου, απο το σπιτι. στελνεις εμβασματα σε αλλες τραπεζες κοκ. το web banking ειναι δωρεαν, οι ενεργιες που κανεις χρεωνονται. πχ εγω ειμαι στην ate bank η φορτιση της προπληρομενης καρτας αν παω στο καταστημα ειναι 2 ευρω ενω μεσω web banking ειναι 1 ευρω. πχ εμβασμα στο εσωτερικο αν παω σε καταστημα ειναι δωρεαν, μεσω wev banking ειναι 1ευρω και κατι λεπτα για να φορτωσω την καρτα ομως πρεπει να εχω ηδη μια πιστωτικη και να μεταφερω χρηματα στην προπληρωμενη ετσι??
PARASwrite Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 οχι με τρ.λογαριασμο γινεται ή μεσω ATM ή απο το καταστημα
pavlos0160 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 οχι με τρ.λογαριασμο γινεται ή μεσω ATM ή απο το καταστημα ε ναι εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι λες οτι κανεις την φορτωση απο το σπιτι?? αυτο μηπως ισχυει μονο σε περιπτωση τρ. λογαριασμου? για να βαλω χρηματα στην χρεωστικη μου μεσω ΑΤΜ πρεπει να εχω ενεργοποιησει αυτο το web banking που λες??
PARASwrite Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 στο πρωτο : μπορεις με ολους τους τροπους απλα απο το σπιτι ειναι πιο φτηνα, (παιρνει λιγοτερα χρηματα η τραπεζα για την φορτιση) στο δευτερο : οχι το web banking δεν εχει σχεση, απλα πρεπει να βρεις ΑΤΜ που να δεχεται χρηματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα