kitories Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Αυτο το θεμα το εχω ξανα-ανεβάσει ,εχω μια μητρικη(παλια) η οποια οταν την ξεκιναω κανει τον χαρακτηριστικο ηχο beet διαδοχικα!Ποιο μπορει να ειναι το προβλημα ;; για να μπορεσω να την ξεκινήσω κανονικα;; η μητρικη ειναι αυτη: Ευχαριστω!!
Lost1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Τα διαδοχικα beep που ακους ειναι ο ιδιος ηχος (ανα beep) ? Long beep (beeeep) , short beep (beep) ...
kitories Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Ο ηχος ειναι beeeeeeep,beeeeeeep,beeeeeeep
Michaels_V2 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 βγαλε μνημες και δοκιμασε μια μια...τρεξε memtest...βγαλε και την καρτα γραφικων απο πανω
Lost1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Σηκωνει θερμοκρασια ο επεξεργαστης , δες αν εχει παστα / αν παταει καλα η ψυκτρα ... Το pc κανει post ?
kitories Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 εχω βγαλει την καρτα να δοκιμασω αλλα παλι το ιδιο και με τις μνημες(x1).. το pc δεν ανοιγει καθολου ..δεν μου εμφανιζει τιποτα και ουτε εμφανιζει τιποτα στην οθονη ! με το που παταω το κουμπι εναρξης σε 1-2 δευτερα κανει τον χαρακτηριστικο ηχο. λετε να φταιει η παστα? γιατι αν θυμαμαι καλα ειχα βγαλει την ψυχτρα και την ξανα-κούμπωσα..
Lost1 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Sorry εκανα λαθος ... Συνεχομενα long beep = προβλημα στην Ram ...
kitories Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 θα δοκιμασω τοτε αλλη μνημη του ιδιου τυπου να δω αν φταίει οντως αυτο..και θα ποσταρω αποτελεσματα Ευχαριστω παντως για την ανταποκριση!
Lost1 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δες αν πατανε καλα οι ram / καθαρισε για τυχον σκονη / για να ξεκινησει το pc πρεπει να βαλεις ram σε συγκεκριμενο slot (δοκιμασε μια ram καθε φορα σε διαφορετικο σλοτ να δεις αν ξεκιναει) ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα