vrioniscy Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 καλησπέρα forum έχω ένα πρόβλημα με το ps3 μου καθ μέρα άνοιγα και έπαιζα games έβλεπα ταινίες στο ps3 μου..εχθές άνοιξα το ps3 και την τηλεόραση το ps3 δείχνει πως είναι ανοιχτό αλλα στην τηλεόραση δεν μου δείχνει τίποτα "ελεξα" τα σύρματα από πίσω όλα ok το δοκίμασα και άλλη τηλεόραση αλλα πάλι τίποτα..μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?
mtzs Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Πρεπει να κανουμε reset τα hdmi settings Κλεινουμε ΠΣ3 + Τηλεοραση. Αποσυνδεουμε και τα 2 απο την πριζα Αφαιρουμε το καλωδιο HDMI και απο τις δυο συσκευες Το ξαναενωνουμε και στις 2 συσκευες που βρισκονται εκτος πριζας Ενωνουμε και τις 2 συσκευες στη πριζα ξανα Ανοιγουμε TV και επιλεγουμε καναλι HDMI στην TV Ανοιγουμε το ΠΣ3 κρατωντας το on/off πατημενο συνεχως για 5 δευτερολεπτα εως οτου ακουσουμε 2 μπιμπ Το ΠΣ3 μπουταρει σε Standard Definition και μας ρωταει αν θελουμε να αλλαξουμε σε HDMI mode, και εκει επιλεγουμε yes Ειμαστε ετοιμοι !!!!! http://www.youtube.c...h?v=dMexfcOzreE Το παραπανω μπορει να εφαρμοστει και σε αλλες περιπτωσεις, οπως μη σωστη απεικονιση εικονας, black screen, και γενικοτερα οποτε εχουμε προβλημα εικονας η ηχου ειναι το πρωτο βημα που πρεπει να γινεται !!!! Το HDMI πρεπει παντα να ενωνεται και με τις 2 συσκευες εκτος πριζας Εαν το ενωσετε με τις συσκευες σε λειτουργια μπορει να καει η θυρα HDMI καποιας συσκευης. (ειμαι παθων !!!!!!! καηκε της TV) Επισης πρεπει να κανεις το ιδιο αν αλλαζεις τηλεοραση η ακομη και τροπο συνδεσμολογιας (Παραδειγμα απο HDMI σε SCART η COMPONENT)
vrioniscy Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 ok φιλάρα ευχάριστο θα το κάνω σε λίγο και θα σου πω τι έγινε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα