Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, θα ήθελα να αναβαθμίσω τον σκληρό δίσκο του laptop μου με ένα άλλο και ήθελα να ρωτήσω αν μπορω να το κάνω. Έχω ενα laptop hp550 το οποίο έχει για hard disk: 120gb serial ata(sata)τον momentus 5400.4 και λέει +5V 0,508A και δεν ξερω τι άλλο χρειάζεται να σας πώ για ίντσες επίσης δεν γνωρίζω. Απο την άλλη έχω ένα σκληρό hitachi SATA 5k250-250 250gb 5400RPM montelo HTS542525K9SA00 5V 700mA DC με τον οποίο θέλω να αντικαταστήσω τον σκληρο τον "momentus" και να αναβαθμήσω το laptop μου.Γίνεται; Εκεί που κόλλησα και δεν το έκανα ήταν λόγω των Αμπέρ γιατί δεν έχω ιδεά απο σκληρούς και είδα διαφορετικές τιμές..

Θα ήμου υπόχρεος με μια διαφώτιση,

Larry

Δημοσ.

Αν θες να κανεις αναβαθμιση,πας για σκληρο στις 7200 rpm ή hybrid SSD ή κανονικο SSD.

Ολοι οι σκληροι για laptop ειναι 2.5".

Δημοσ.

οχι ρε παιδια θελω να αντικαταστησω τον σκληρο με 250gb αντι του 128 gb γιατι κάνω υποβαθμιση??128->250...γίνεται?? και γιατι δεν αξ΄λιζει να το κανώ??

Δημοσ.

Τα παλικάρια από πάνω εννοούν πως ότι δίσκο κι αν βάλεις στις 5400rpm δεν θα δεις διαφορές, δεν θα κάνεις αναβάθμιση στο σύστημα σου , αλλά μόνο στον αποθηκευτικό χώρο ...

Αναβάθμιση θα είναι ένας δίσκος στις 7200rpm ή hybrid SSD ή κανονικό SSD

Δημοσ.

Μάλιστα...Δεν ήθελα κατι πιο γρήγορο έτσι κι αλλιώς..αποθηκευτικό χώρο ήθελα..οπότε ακομά και αν δεν μιλάμε για αναβάθμιση έχω την δυνατότητα να τον αντικαταστήσω?? ή θα μου κάψει τιποτά?? γιατι έβλεπα διαφορετικά volt

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...