Cpkdemian Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Καλησπερα, σημερα εκανα φορματ τον υπολογιστη μου απο windows 7 se windows xp και εχω ενα προβλημα με το flashaki usb. οταν το βαζω και παω να το ανοιξω μου πεταει το μυνημα please insert a disc into drive E ενω ειναι συνδεδεμενο. οταν παω να πατησω format δεν αναγνωριζει την χωρητικοτητα του (8 ΓΒ) και οταν παταω σταρτ φορματ πεταει το μυνημα windows are not unable to complete the format . τι μπορει να παιχτικε ρε μαγγεσ? :S
Lost1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Drivers της μητρικης εβαλες ? Win xp με τι service pack ?
Cpkdemian Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 drivers μητρικης εβαλα service pack 1 8ελω να βαλω τα 7 παλι για εγκατασταση απο την αρχη διοτι τα προιγουμενα που ειχα δεν μου κανανε boot και ετσι αναγκαστικα να βαλω πρωτα τα xp και να κατεβασω αλλα 7
Lost1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Αφου θα βαλεις παλι win 7 , αν εχεις dvd player καψε εκει τα win 7 , αν δεν εχεις τοτε κανε format το usb stick σε αλλο pc και δες αν το δεχεται το pc σου ... Μπορεις να κανεις φορματ το usb stick απο διαχειρηση δισκων ... Μηπως το usb ειχε format ext 3/4 απο linux ? *Αν ειναι γνησια win xp κανε update ή βρες το sp3 ...
Cpkdemian Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 βασικα ξεχασα να πω οτι στο διπλα usb εχω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο τον οποιο διαβαζει κανονικα τωρα με το flashaki δεν ξερω τι γινετε
washcloud Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 windows are not unable to complete the format = windows ΑRE able to complete the format... :ρ Τεσπα, δοκίμασες να βγάλεις τον εξωτερικό δίσκο να δεις αν αναγνωρίζεται το φλασάκι, όταν-ο-δίσκος-δεν-ειν'-εδώ...; Ή να το συνδέσεις σε άλλη θύρα (ειδικά στις πίσω, αν τυχόν αυτό που περιγράφεις έγινε στις μπροστινές)...; Όπως και να 'χει, δοκίμασε το φλασάκι και σε κάποιον άλλο υπολογιστή κάποια στιγμή. (Πάντως, το μήνυμα "πληζ ινσέρτ ε ντισκ στο τάδε ντράιβ", δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικό, καθώς συνηθίζεται να αναφέρεται σε περιπτώσεις που έχει πάθει ΖΗΜΙΑ κάποιο flash αποθηκευτικό μέσο...Ίδωμεν βέβαια)
Αλκης K. Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 οταν το εβαλες για πρωτη φορα σου εγραψε επιτυχης εγκατασταση υλικου ??εχουν τα xp τους οδηγους του για να το αναγνωρισουν(βαλε servise pack 2 τουλαχιστον) ??στην διαχειρηση υλικου το βλεπει??αν το βλεπει δοκιμασε να του αλλαξεις το γραμμα δισκου
washcloud Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Τί σχέση έχουν τα SPs με την αναγνώριση του υλικού.
Αλκης K. Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 μια υποθεση κανω μηπως για καποιο λογο το SP 1 εχει καποιο προβλημα αναγνωρισης συσκευων που με το νεοτερο sp λυθηκε Υ.Γ Επισης αν το βλεπεις στη διαχειριση συσκευων κανε μια ενημερωση προγραμματος οδηγησης
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Ναι αλλά δεν είναι και "μικρή" υπόθεση ένα SP....Ξεκινάει από το κατέβασμά του, και φτάνει, ενίοτε, να καταλήξει μέχρι και σε BSOD... Τεσπα, η υποστήριξη USB πρωτοκόλλου, αν θυμάμαι καλά, ξεκίναγε από τα WIN98SE. Τα SPs -και πάλι αν θυμάμαι καλά, γιατί έχω ν' ασχοληθώ με τέτοια ζητήματα καιρό- το πολύ να προσφέρουν υποστήριξη για την USB ver. 2.0 (αλλιώς οι USB 2.0 θύρες τρέχουν σε USB 1.0 mode). Όταν "δεν χρειάζεται" λοιπόν, καλό είναι ν' αποφεύγεται κάτι "δραστικό".
Αλκης K. Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Mε ολο το σεβασμο πιστευω οτι το sp 2 στα xp (ασχετως το προβλημα που συζηταμε)θα επρεπε να μπαινει αμεσως με την εγκατασταση λειτουργικου.βοηθαει σε πολλα πραγματα.μην ρωτησεις σε τι..γιατι και εγω τραβιομουνα πριν πολλα χρονια και δεν θυμαμαι ακριβως τι προβληματα ειχα.αλλα λυθηκαν με το xp 2.
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μα δε διαφωνώ με την ύπαρξη του SP2 (όντως ειδικά αυτού, καθώς το SP3 μέχρι και ψιλοαχρείαστο θα το έλεγα...). Από φρέσκια εγκατάσταση όμως καλύτερα. Κι εν πάσει περιπτώσει, όταν πρόκειται για αλλουνού σύστημα, τέτοιες αναβαθμίσεις, δεν τις προτείνω εύκολα, όταν υπάρχει το ενδεχόμενο να τον πάρω και στον λαιμό μου, πόσο μάλλον όταν η αφορμή του να το προτείνω, δεν είναι και τόσο σχετική....
Lost1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Το προβλημα του topic starter ειναι οτι με win xp sp1 (2002) , σε μητρικη που δεν γνωριζουμε ποια ειναι , βαζει ενα usb stick (δεν ξερουμε αν ειναι usb 1/2/3) σε usb θυρα (δεν ξερουμε αν ειναι usb 1/2/3) και του βγαζει μηνυμα insert disk , δηλαδη δεν αναγνωριζει το συστημα τι usb συσκευη συνδεθηκε ... Βαζοντας sp3 (2008) μπορει να λυσει το προβλημα του , μπορει και οχι , ολο το θεμα ειναι οι drivers , οι drivers θα πουν στα windows , πως θα οδηγησουν την συσκευη που συνδεθηκε ... Ο topic starter χρησιμοποιει τα win xp για να κατεβασει τα win 7 ...
Αλκης K. Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Lost1 για αυτο ειπα για sp.γιατι μπορει να λυσει το προβλημα του..(μπορει και οχι ομως)..επισης οι drivers που αναφερεις βρισκονται στο λειτουργικο και στα sp οι μεταγενεστεροι.για αυτο προτεινα να ξεκινησει απο εκει.πιστευω πως σε μια φρεσκια εγκατασταση η πρωτη μας δουλεια ειναι η ενημερωση του λειτουργικου και στη συνεχεια βαζουμε πραγματα washcloud συμφωνω απολυτως για το sp 3.στο θεμα μας τωρα μαλλον θα πρεπει να μας πει ο topic starter τι κινησεις εκανε μεχρι τωρα για να μην μιλαμε τσαμπα...εκανε κατι απο αυτα που προτειναμε ?? κραταει τα xp ?? βαζει τα 7αρια ?? το προβλημα διορθωθηκε ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα