Μάκης Δρόσος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Παιδιά καλησπέρα.Ψάχνω να βρώ μία Italo Disco συλλογή που είχε βγει. Καταρχήν ήταν μιξαρισμένη και περιέχει τα κομμάτια. 1 - Samoa Park - tabular affair 2 - Den Harrow - Mad Desire 3 - Stretch - Why Did You Do It 4 - Savage - Radio 5 - Sing System - Stay With Me 6 - Ray Cooper - Breakdown Μήπως θυμάστε πως λεγόταν η συλλογή ???
KilliK Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Να ρωτησω και εγω κατι αλλο μιας και μιλαμε για ιταλικη ντισκο. Ψαχνω το ονομα ενος παλιου ιταλου DJ που ηταν πολυ γνωστος στα 70s/80s. Ειχε κανει και το 80 μια τεραστια disco επιτυχια στην ελλαδα,την οποια επαιζε ο Best περυσι. Το ονομα του ειναι καπως Piagio,Pagio,καποια σχεση με την γνωστη βεσπα γιατι το ειχε σχολιασει και ο εκφωνητης του Best. εχετε καμια ιδεα ποιος ηταν; και ποιο ηταν αυτο το disco τραγουδι; ευχαριστω.
Μάκης Δρόσος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Κοίτα να δεις. Την δεκαετία του 80 η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν του Dj Palmer με το Computer Gye αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό που ψάχνεις. Τουλάχιστον από τον χώρο των Djs
KilliK Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 oχι δεν ειναι αυτος. αυτος που λεω ειχε πιο πολυ 70ς ηχο. τεσπα ελπιζω να τον ξαναπετυχω στον Best.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Από τους πιο αγαπημένους μου ήταν ο DJ Zardo.
Μάκης Δρόσος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Πολύ καλός !!!!!! Αλλα μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε με την συλλογή που ψάχνω??
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δυστυχώς δεν ξέρω κάτι για τη συλλογή που ψάχνεις. Όμως, θα βρεις μερικά ενδιαφέροντα κομμάτια στα ακόλουθα links: Link Link Link Enjoy them!
Μάκης Δρόσος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου να είσαι καλά!!
Μάκης Δρόσος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 τελικά μου φαίνετε με την απορία θα μείνουμε χαχαχα :rolleyes:
skiabox Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Από τη λίστα που δίνεις πολύ γνωστοί είνα οι savage. Προτείνω να ακούσεις τα Don't Cry Tonight (hxxp://www.youtube.com/watch?v=wBE10LrjPf4) και Only You (hxxp://www.youtube.com/watch?v=XhyS315o11s)
juno12 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 κοίταξα λίγο στο http://www.discogs.com/ , αλλά υπάρχουν άπειρες συλλογές με 2-3 κομμάτια από αυτά που γράφεις η κάθε μία, όμως καμμία με ακριβώς αυτά.
skiabox Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Η ιταλο-disco είναι φοβερή αλλά θέλει ψάξιμο για να βρείς τα κομμάτια που αξίζουν.
Μάκης Δρόσος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Όντως η italo disco μουσική έχει εκπληκτικά κομμάτια τα οποία έχω μαζέψει σε μία συλλογή περίπου 5000 tracks !!! Απλά ψάχνω την συγκεκριμένη mixαρισμένη συλλογή η οποία είμαι σίγουρος ότι υπάρχει.
Μάκης Δρόσος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα παιδιάαα μετά από αρκετό καιρό μπορώ να πω... anyway είμαι ξανά κοντά σας για να δούμε μαζί τα καλύτερα italo disco 80s.... Ένα από τα πολλά που αξίζει να ακούσετε είναι αυτό !!! FAIR CONTROL - Symphony of love :rolleyes:
juno12 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=JMkfeNq8JxU&feature=related
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα