Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

leaked το 2ο και το 3ο επεισόδιο αλλά σε 1080i DD5.1 μόνο, πράγμα που σημαίνει 4.8-5GB per episode :P

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Όπως ακριβώς και το Game of Thrones.

μόνο 1 episode έγινε leaked σε αυτό και σε σημαντικά κατώτερη ποιότητα :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

leaked το 2ο και το 3ο επεισόδιο αλλά σε 1080i DD5.1 μόνο, πράγμα που σημαίνει 4.8-5GB per episode :P

Πάντως στο γνωστό site με το καράβι δεν το πήρε το μάτι μου σε τέτοια ανάλυση μόνο

480p

Επεξ/σία από zvarthangalos
Δημοσ.

δεν λεει η εκδοση απο το καραβι..τσιμπαω μονο το 2ο σε καλη ποιοτητα(αναλογα πως θα βγει το δευτερο μπορει να κατεβασω και το τριτο :mrgreen: ).

Δημοσ.

Το τρίτο έσπειρε λιγάκι... Πολύ φορτσάτοι γύρισαν φέτος, γουστάρω.

α και ο Irons θεός έτσι

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν την είχα τσεκάρει καθόλου και τα είδα μαζεμένα τα επεισόδια. Ωραία παραγωγή, ωραίο cast. Μου κάνει εντύπωση το στυλ των χαρακτήρων που είναι τελείως εγωκεντρικοί και το εκφράζουν στα ίσα. Είναι λίγο refreshing να τους βλέπεις να λειτουργούν. Μου αρέσει το πως εκλογικεύουν κάθε φορά τις πράξεις τους. Πάρα πολύ καλή σειρά.

Καλά ο

Micheletto και ο Cesare μου θυμίζουν total war τελείως, με το συγκεκριμένο setting. Το pledge και οι βρωμοδουλειές δεξιά αριστερά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν και οχι πολυδιαφημισμενη ειναι καταπληκτικη σειρα..Και συμφωνω Jeremy Irons-Micheletto-Cesare κορυφη..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εντάξη, μιλάμε είναι θεοί ε... Μόλις έβλεπα το προηγούμενο [2χ8] και πρόσεξα αυτό

Screenshot2012-06-07at80202PM.png

lastsuppertongerlocopyz.jpg

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...